Olabilir takılarla birlikte
kız kardeşim olsana bende denemeden alırım. hem elbiselerimde robadan hep değiş tokuş yaparız. büyüsen de küçülsen de oluyorlarben genelde netten alırım kıyafetlerimi
avm fobim var benim
giyip çıkarmaktanda darlanırım
hatta sırf üşengeçlikten denemden aldığım çok olmuştur
üst 36 dan eminim
kilo vermeden önce altı kısmı bol elbise ise üst bedenime göre alırdım
kalçadan dar ise alt bedene göre alıp gerekirse biraz daralttırırım
alttan bollaşan bir model bakKilomuz yakindi diye hatirliyorum ama olculeri hatirlayamadim bence olur sanki ,benim basenlerde var 36 ya sigmazsam almam
Ben hiç almadım. Vücudum dan dolayı. Kışın biraz kilo verirsem . Artık açılışı yaparımben genelde netten alırım kıyafetlerimi
avm fobim var benim
giyip çıkarmaktanda darlanırım
hatta sırf üşengeçlikten denemden aldığım çok olmuştur
üst 36 dan eminim
kilo vermeden önce altı kısmı bol elbise ise üst bedenime göre alırdım
kalçadan dar ise alt bedene göre alıp gerekirse biraz daralttırırım
üst bedenim çok kısa benim. bacak boyum uzun neyse ki. o yüzden azıcık büyüsünler hemen kilolu görünüyorum dediğin gibiyaşasın küçük memeler
ben seviyorum böyle
büyük meme kilolu gösteriyor bazı insanları
ona çare yok ama küçük olunca dikleştiren bir bir numara büyüten sütyenlerle ideal görüntüye ulaşabiliyorsun
hem yazın göğüs altı pişikleri ile de uğraşmıyosun
benim kv krem sürerdi hep ordan biliyom
alttan bollaşan bir model bak
36 beden cuk oturur o zaman
38 alırsakta üstten bol durur
ay ceydoş son günlerdeki yarama parmak bastınkız kardeşim olsana bende denemeden alırım. hem elbiselerimde robadan hep değiş tokuş yaparız. büyüsen de küçülsen de oluyorlar
aslında model olarak çok hoş bir elbise ama belini lastikli yapmak yerine üst beden otursaydı güzel olurdu.bu haliyle üst kısmı kilolu gösterir dersen ki tadilat yaptırırm o zaman olur.
aynı şeyi düşünmüşüzaslında model olarak çok hoş bir elbise ama belini lastikli yapmak yerine üst beden otursaydı güzel olurdu.bu haliyle üst kısmı kilolu gösterir dersen ki tadilat yaptırırm o zaman olur.
sedum kaç gündür trendyolda kokteyl elbisesi diye aratıp bakıyorum görmemiştim bunuH3RA_ buna yorumda etek asagiya doğru açılıyor ust bedene göre alışveriş yapın demişler
TRENDYOLMİLLA Çok Renkli Bel Detaylı Abiye & Mezuniyet Elbisesi TPRSS21AE0131 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Tam olur bence oyle bir dugune. Cok guzel bir elbise
Önüme düştü kız milla abiye diye bakarkensedum kaç gündür trendyolda kokteyl elbisesi diye aratıp bakıyorum görmemiştim bunu
gerçekten güzel modelmiş
sen nasıl arama yaptın
duruşunu azıcık yamuk yapınca tüm detaylar belli oluyor robada da. ben hep çok sevdim o modelleri. sıradaki elbiselerim. ilk fırsatta dolabıma koyacağımay ceydoş son günlerdeki yarama parmak bastın
be hayatımda hiç robodan elbise almadım
çok beğendiğim modeller görmeme rağmen üstelik
benim alt beden fobim varya
o yüzden belimin inceliğimi ortaya çıkaran modelleri alıp bacakları saklardım
ama şimdi şimdi bir güven geldi kısa ve salaş elbiselerde bakmaya başladım
Begendim ben
Oldumu simdi
Sen de paylaş hadi çiçeeemmOldumu simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?