Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay evet ben bide kınıyorum onları içimden :)

önceden takip ettiğim tariflerini çok beğendiğim hatta maharetine özendiğim hatunların bile
o un yerine siyez kullanaydın
şeker yerine bal koysaydın falan diye diye izliyorum videolarını
hatta birine yazdım bile diyete uygun tariflerde paylaşırmısınız diye

Bende öyleyim o yüzden sağlıklı tarif yapanlarida takip ediyorum ama maalesef sağlıksız olanlarida görünce sinirleniyorum şuna bak doldurdu yağı şekeri sonra gelsin hastalıklar diye söyleniyorum millet çok seviyor boyle şeyleri ve takipçileri aşırı fazla boğazlı milletiz

Ben o dediğin zararlı tarifler var ya cok seviyorum yaa..valla napcaksam

Kızlar napiyosunuz bakalım yuruyomusunuz yarın cuma hafifledinizmi azıcık Ben regl olduğumdan inşallah fazla çıkmam yani en azından sabit çıkayım bakalım artık
İyi diyelim iyi olalım canım sıcaklar bunaltıyor sadece
Çocuklardan vakit buldukça yürüyorum
Ben bu ay regl olmadım olmayacağım da myom iğnemden ötürü.Vücudumda nasıl değişikliklere yol açacak bakalımtartıya yansımasın da naparsa yapsın

Senin ameliyat ne zaman temmuz kacta

1.500 ya var ya yok
Puhahhaha
Senin kac 300-500 falandır

Sabah 10 dan beridir yürüyorum valla..eve geldim yemek aş yok düdüklüye tavuk attımm..tavaya koysam pişmesini bekleyemem evde sıkıldım az yürüyüşe çikacam da
Ohh yaaa koca işte cocuk yok yur tabı anam hayat sana guzel
Yok gencler. Ben haci abiyle konusacam. Banlasin bunu. Bu kocayida bosar yaris icin
Valla konus yaa bune beee yeter yarış dedıler kafayı kırdı karı
Kendime dondurma koydum hem yalıyom hem okuyom sizleri
Ayy canım yoğurt cektı.

yok koca evde cocuk onda cogu zaman sende rahat olsan yürün mü acep
Bak sabah ev süpürdüm cocukları doyursum.markete gttım. Yemeklerı yaptım 2 cesıt aksama hazr olsun dıye. Saat 4 te evden cıktım oğlanı spora getrdım. Beklıyom. Burdan cıkacam kocayı işten alacam eve gececem saat olacak 8. Duş al yemek ye topla 10. Haydeee cocukları uyut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…