Ahahaha ilahi biz!ay evet ben bide kınıyorum onları içimden :)
önceden takip ettiğim tariflerini çok beğendiğim hatta maharetine özendiğim hatunların bile
o un yerine siyez kullanaydın
şeker yerine bal koysaydın falan diye diye izliyorum videolarını
hatta birine yazdım bile diyete uygun tariflerde paylaşırmısınız diye
Ben o anesteziyi cok seviyom biliyon muYarın saat 3 te belli olcak canım anestezici randevum var
He sen beni cok yorarsın kızlara yürü diyorum yürüyorlarHee onuda kendım ıstedım. Bende potansıyel olmadıgını sende bılıyosun ondan hıc yormayım kendımı dıyosun
Sen harbi manyaksınBen o anesteziyi cok seviyom biliyon mu
Her seferinde beni uyutamazsınız ki diyorum ama kendimi uyanırken buluyorumsevdiğim en güzel uyku
Var var doğuştanSen harbi manyaksın
Ama uykusu güzel oluyor
Kızın kac yasındaVar var doğuştaninsallah ben gibi bi manyak daha doğar dua et benim icin
7 yasinda nisan 2014 doğumlu. O akilli oldu niyeyseKızın kac yasında
Masallah. Hadı rabbım onu kardeşsiz bırakmasın ınsallah7 yasinda nisan 2014 doğumlu. O akilli oldu niyeyse
Insallah canimmmm valla yoruldum artık en sonki kimyasal gebelik oldu ne cok sevinmiştik halbuki...bu son olur gelir insallah sagliklica bi bebişMasallah. Hadı rabbım onu kardeşsiz bırakmasın ınsallah
HeaaaBacim sen ogretmen miydin.
niye yüksek olanı paylaşmadın ki direktH3RA_ kız allah tependen baksın. telwfonla ayrı attım saatle ayrı attım insan yüksek olanı baz alır gitmiş telefonla attıgım az adımı yazmıs
De get bunu yaz
Yuruyuse telefonla cıktım bıleklıgı takmadım. Evee taktım. Yürüyüşün kı telefonda boşa gtmıs olduniye yüksek olanı paylaşmadın ki direkt
düzeltirim yarın ki tabloda bunu baz alırım
kuzu üzülme sen
bileklikle bağlantısı varmı teldeki uygulamanınYuruyuse telefonla cıktım bıleklıgı takmadım. Evee taktım. Yürüyüşün kı telefonda boşa gtmıs oldu
YapıyollaaaaYaparlar ama gorme bosver..Bana da zamanında yapan oldu cok can sıkıcı bir durum ama kendini yıpratmaya değmez.
İnşallah canım hatırla sağlıkla gelsin bebeğimizInsallah canimmmm valla yoruldum artık en sonki kimyasal gebelik oldu ne cok sevinmiştik halbuki...bu son olur gelir insallah sagliklica bi bebiş
Tabii plaza garısına yakışmaz
marabayı kendime yakıştıramadıysam demek
MaşallaaahhKendimi tebrik ediyorum ölü gibi uyumuşum gece ilk defa bu kadar yüksek derin uyku
Eki Görüntüle 2877114
Yok canım. Telefonun kendı apple saglık uygulamasından sayıyor. Bıleklık ayrıbileklikle bağlantısı varmı teldeki uygulamanın
öyle değilse ikisini de yazıcam o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?