Benım derın uyku 1:30 saat genelde. Ama 2 gece onceyı gorsen 6 dk.Kendimi tebrik ediyorum ölü gibi uyumuşum gece ilk defa bu kadar yüksek derin uyku
Eki Görüntüle 2877114
Anaaa bu ne kız hiç dinlenmemiş vücut uyanık modda takili kalmışBenım derın uyku 1:30 saat genelde. Ama 2 gece onceyı gorsen 6 dk.
Sabaha kadar dön dur
Gecmıse baktımda genelde 9 dk , 45 dk , 1 saatAnaaa bu ne kız hiç dinlenmemiş vücut uyanık modda takili kalmış
Vaayy güzel gözüküyor afiyet olsunBugün eşimin doğum günüsü zalım yengeçbu da doğum günü yemeğim aferim deyin ülen
Eki Görüntüle 2877135
Sağol canım en son cafede salata yediğimde içinden kımıl kımıl renkli minnoş bir böcük çıkmıştıVaayy güzel gözüküyor afiyet olsun
Zonguldak a gel kiz..Ben varim kimseler biseycik yapamaz sanaYapıyollaaaahee can sıkıcı ama sıkcam ben onların canını
11 ay sonra tayin isteyen de kalsınlar ortada
Benim branşta kimse istemiyor
Yıllardır boş kalmış benden önce
Insallah canimmmm valla yoruldum artık en sonki kimyasal gebelik oldu ne cok sevinmiştik halbuki...bu son olur gelir insallah sagliklica bi bebiş
İnşallah canım hatırla sağlıkla gelsin bebeğimiz
Artık takımın bebeği olur
Anası için yollar seni gide gide usandık yani
Evet ya çok sıcak bunaltıcı bu havada spor zorluyor ne güzeldi kışın terlemiyorduk benim gorumcemde miyom iğnesi oluyor inşallah şifasını görürsün onunda o şekilde yok etmeye çalışıyorlar yoksa kemoterapi alacakmisİyi diyelim iyi olalım canım sıcaklar bunaltıyor sadece
Çocuklardan vakit buldukça yürüyorum
Ben bu ay regl olmadım olmayacağım da myom iğnemden ötürü.Vücudumda nasıl değişikliklere yol açacak bakalımtartıya yansımasın da naparsa yapsın
Zaten hep o cissslar sevilir bazen sağlıklı şeyler yapıyorum yok hurmali top badem unlu kek beynim illaki beni kandıramazsın git çabuk esas tarifi yap diye öyle sıkıştırıyor ki beni sormaBen o dediğin zararlı tarifler var ya cok seviyorum yaa..valla napcaksam
Ayyy gelem miiii gelemm miiiiZonguldak a gel kiz..Ben varim kimseler biseycik yapamaz sana
Yarın artı gelirsen ağlamaMinnacık bitter yesem nolur ki. Canim cok pis istedi
Bitanecikten bisey olmaz la. Hakettin senMinnacık bitter yesem nolur ki. Canim cok pis istedi
Tartıdan önceki gün yemesin benceBitanecikten bisey olmaz la. Hakettin sen
Ooyyyy afıyet olsun. Harıka gozukuyor ettttttBugün eşimin doğum günüsü zalım yengeçbu da doğum günü yemeğim aferim deyin ülen
Eki Görüntüle 2877135
Napacağğnn sabah dibine mı vuracan yemeklerınResmen yoksunluk sendromu yaşıyorum, YouTube yemek videolarından çıkamıyorum kendimi öyle tatmin ediyorum
Hadi sabah olsun artık
Takımca toplayıp gidelimOoyyyy afıyet olsun. Harıka gozukuyor etttttt
Ayyy ocakbaşına gtmek ıstıyooomm
Dün ikindinden beri bişey yemedim bebiş, sabah kendime yulaf tostu yapacamNapacağğnn sabah dibine mı vuracan yemeklerınkızım alışş alışş bız her daım açız
Kizlar size de oluyor mu bilmem...
İnst'da hikayelerde bol ve boş kalorili yiyeceklerle dolu kahve veya çay keyfi vs diye paylaşımlar oluyor ya, farketmeden kalori hesabı yapıyorum. İleri gidip yorum falan yapacağım diye korkuyorum.
Reelde gorussek, milletin lokmalarini sayacak kıvama geldim.
Vaziyet fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?