ay unuttum canım ya@_Vera_ @AppLesma @aysunayy @Aytac Ugur @erciyes111 @klbk33Lusi H3RA_ @Suzan Avci @noram bu kişiler kendilerini hedef tablosunda aradı mı acaba merak ediyorum????
@erciyes111 fotoğraf atacaktın kilo bildirimine dair olanı.
suzide hedefini belirlemeyenler arasındaSuzim de var, niye ki böyle bi mesaj
Hayaller hayatlar diyyysınay unuttum canım ya
kusura bakma
tabloya eklemek zorunda değilsin
uğraşma tekrar
ama kafamdaki mantıklı hedef 57
istediğim 56.5
bu hafta klanın adı 4. takım ona alalım mı seni ?Kaptaaaanceğizlerim
Klan ne zaman belli olur gı
Bi hafta klansız kaldım
Canım klana girmek çekiiiiyy
İki haftalık hedefini gecti ya havalandı ellaaaam benim çiçaaammsuzide hedefini belirlemeyenler arasında
Yok mu gı klanbu hafta klanın adı 4. takım ona alalım mı seni ?
Kusura bakma garagozlum. Hedefim 107@_Vera_ @AppLesma @aysunayy @Aytac Ugur @erciyes111 @klbk33Lusi H3RA_ @Suzan Avci @noram bu kişiler kendilerini hedef tablosunda aradı mı acaba merak ediyorum????
tabiki ekleyeceğim dün hepimizin şaftı kaydı. bir çok şey es geçildi. o yüzden ikinci bir defa paylaşacağım. 56,5 alıyorum hedefi yüksek tutalımay unuttum canım ya
kusura bakma
tabloya eklemek zorunda değilsin
uğraşma tekrar
ama kafamdaki mantıklı hedef 57
istediğim 56.5
Yok 107.4Kusura bakma garagozlum. Hedefim 107
İki haftalık hedefini gecti ya havalandı ellaaaam benim çiçaaamm
Ben ona yazam hedef 105
sorun sistemde sende değil. ben seni ocağıma alayım. ocak yapalım klanlar ileri tarihe aktif olana kadar ne dersin? yoksunluk hissin ortadan kalkar.Yok mu gı klan
Ben zaten ne istesem kalmaz
Şampuanımı çok severek kullanıyordum bi ara, üretimden kalktı. Parfümlerimde iki kere yine üretimden kalktı
Bi çikolatam vardı favorim fındıklı. Onu da değiltirip yer fıstıklı yaptılar
Sorun klanda değil bende
106 yapıyorum ben o hedefi daniska yaniKusura bakma garagozlum. Hedefim 107
Ocak ne gı, diri Diri yakacan mı benisorun sistemde sende değil. ben seni ocağıma alayım. ocak yapalım klanlar ileri tarihe aktif olana kadar ne dersin? yoksunluk hissin ortadan kalkar.
@_Vera_ @AppLesma @aysunayy @Aytac Ugur @erciyes111 @klbk33Lusi H3RA_ @Suzan Avci @noram bu kişiler kendilerini hedef tablosunda aradı mı acaba merak ediyorum????
klanlarla iskoç dünyasına yelken açmış fantastik takılmıştık. şimdi ocakla özümüze kültürümüze dönelim.Ocak ne gı, diri Diri yakacan mı beni
En kötü hedef hedefsizlikten iyidir lusiiiiii yapma bakHedefim tutmuyor bacım hedefsizim bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?