• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pazartesi saf protein sinirsiz
sali saf protein + izinli sebzeler sinirsiz
carsamba yukaridakilerin hepsi + 2 porsiyon izinli meyve
persembe yukaridakilerin hepsi + 2 ince dlm tb ekmek
cuma yukaridakilerin hepsi + izinli peynir (%60 yagdan az ve 40 gr civari)
cumartesi yukaridakilerin hepsi + sinirli nisastali gida (patates bulgur pirinc baklagil gibi genellikle toplam 100 gr civari)
pazar odul ogunu + yukaridakiler

:)
arti her gun 1.5 kasik yulaf kepegi, 1 tk zeytin yagi, seker yasak. (odul ogunu haric)
en az 20 dk yuruyus
iyiymiş bu denenebilir diyetlerden atak kısmını daha çok sevmiştim gerçi. sırf protein olunca yi oluyor.
Ben tir soforu olmak istiyorummmm😍 beyaz atletimi giyem bi elimde sigara. Muzik son ses. Yallahhhh🤣🤣
1624743240388.webp

Çok gaza geldim yarın yapacağım yemedikler ne varsa sağlıklı bakalım aç saat dayanicaklar
Benim kiz meme bagimlisiydi öyle ki 3 yasina kadar eli agzi gözü memedeydi hep.. Ben okuldan gelince anne diye değil memeeee diye ağlardı beni kapıda görünce.. :KK53: gece sabaha kadar memeyle uyur gunduz de ne versen ver yemezdi...ek gıdayı reddetti ama 2.yasina kadar bekledim iste sonra o ara memeden de ayni anda kestim:KK53: cocuugum ne eziyet cekmis be:KK53:

Yavv yine mi geçmiş yine mi ben varken kimse konuşmaz ben yokum çenenize vurmuş yine beeeeeeğğğğğ. Valla yatıyom ben geçmişi yarın yaparım artık Alys Alys bebişim güzel günlerde giy ne güzel olmuş cicilerin öyle 💋💋

Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu kaptanlarıım merdiven hesaplamalarında in çık ayrı mı hesaplanıyor acep? Şimdi ben 150 basamak çıkıyorum bunun inişini de ayrı m hesaplıyorum yoksa inişi varsa çıkışıda var çıkışı varsa inişide var anasını satayım mı dicez😂😂😜

Iyi geceler bitanemmm♥️ Asi Matmazel Asi Matmazel asimmmm iyi geceler cicegim♥️
Hee heee ben sana ve aedenli aedenli ye çok pis ama nasıl pis ama nasıl piss kızgınım biliyor musunuz? benim gönlümü böyle iki üç güzel sözle alamazsınız diyiverem de ona göre yarın geldiğimde büyük bir seromoni mi yaparsınız, serant mı yaparsınız öpücüklere boğup çiçeklere mi sararsınız 💃💃💃orasını ben bilmem hayal gücünüze bırakıyorum 😜 😜 😜

Hee heee ben sana ve aedenli aedenli ye çok pis ama nasıl pis ama nasıl piss kızgınım biliyor musunuz? benim gönlümü böyle iki üç güzel sözle alamazsınız diyiverem de ona göre yarın geldiğimde büyük bir seromoni mi yaparsınız, serant mı yaparsınız öpücüklere boğup çiçeklere mi sararsınız 💃💃💃orasını ben bilmem hayal gücünüze bırakıyorum 😜 😜 😜
Hayırdır İNŞALLAH? Nediiii kızdın

O kadar da olsun artik ama iyi yapmışsın helal olsun bende yapa bilsen iyi olucak.
Ama büyük genel olarak yemek yemeyi sevmiyor onda ise yararmı emin değilim.
Umarım yarar.

Kan degerleri nasıl canim hic baktiniz mi ,? Benim büyükte oyle asiri istahsizdi bebekliginden beri simdide inatindan yemiyor o ayrıda demiri cok düşük cikiyor hala dahada düşüktü ,ilac kullandihimiz zmanlar iyi yiyordu belki oyle biseydir

iyiymiş bu denenebilir diyetlerden atak kısmını daha çok sevmiştim gerçi. sırf protein olunca yi oluyor.

Eki Görüntüle 2878435
Sirf protein sonuc cok iyi de. Surdurulebilir degil. Bu 7 adimli diyet cok rahat geliyor bana. tabii izinli gunleri karistirmayin diyor dukan emmi. Ben biraz oynayinca hemen gevseyiveriyorum. O yuzden artik drgistirmeyecegim gunleri :27:

Bu ne? Ben yoksam demekki hic gecmis yapmaniza gerek yok he?? Beni sevmiyonuz biliyorum ama sizi uzecem🤣 DÖNDÜMMM🤣 kriz gecti sukur. Allaha havale ediyorum.
naparsiniz ne edersiniz ne var ne yok?
Hoş geldin ballımmm🥰
Hosgeldin canim🤩 sevindim iyi olmaniza🤩

Ben de yoktum bugun güya kizimi alip eve gelecektim arkadaşa 6 da gittim 10 a doğru geldim :KK70: geveze aedenli aedenli bacim da yok..
ay yatış morundaydım yavrum
Hsb kuzummmm♥️ Dinlenelim ya. Yorulduk yenilmemize cok uzuldummm. Senin icin yurudum yeminlee. Saglik olsun artikk. Garagozlum yasiyormu😍 veliahtim nerde😍
Burdayım çiçaaamm sen şimdi plemmmsesler gibi uyuyosundur
Melekler öpsün yanacıklarından🥰
benim çocuklarımda yemek ayırmaz suzi tam da annenin yöntemi yüzünden . büyük kızıma 3 gün aynı yemeği 3 öğün önüne koyduğumu bilirim. ben hizmetçimiyim ya onlara canları ne isterse pişireceğim. bu arada ben tüm işlerden nefret ediyorum. önceki yaşamımda ya erkektim yada prenses. yan gelip yatan türden.
+1737272828828 ben de kesin plemsestim hiç iş sevmiyom🤣
Aynen kuzum. Malesef bizim millette bu var. Evi ve mutfagi cocuklar yonetiyor. Oysa cocuk bunu anne babadan gormeye ihtiyaci var. Annem oyle yetistirdi bizi. Ve biz herseyi yiyorduk. Bizler cocuklarimizi oyle yetistirdik aynen hic sikinti olmadi.
kizzz bende diyorum ben son anda kiz dogdum🤣🤣 misafir gelir. Kadinlar sohbeti beni bogar. Ama erkeklerin sohbetinde cosuyorum🤣 hayalimdeki meslek zaten tir soforu olmak. Tirlara asigimm😍
Hahaha ben de muavin olmak istiyordum ahxhshjdj🤣🤣

öğlen 350 ml çilek - ananas - frambuaz püresi (750 bitiremedim yarısı yarına?
ara 2 dilim tam buğday ekmeği
akşam tabak dolusu tereyağında ızgaralanmış tavuk göğsü + mantar közleme gibi + egg puding + 10 kiraz
su : 2500 ml devam
spor : 2563 adımcıkkkkk
Arrietty_ Arrietty_ @neutral sedulu sedulu
aedenli aedenli
Gayet güzel menü olmuş canım, tbe yanında bişey yemedin mi kız kuru kuru🤣
Spor yarın mı başlayacaksın bebiş🤪

Back
X