• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu saatte ancak girebildim yoğun bir haftasonu geçiriyorum hızlandırılmış aile ziyaretleri köyden Didim'e geçtik yarında burdayiz pazartesi donucem burdan Kuşadası salı da İzmir yazarken başım döndü ama yinede en fenası İzmir temizlik beni bekliyor hayatımın en düzensiz iki ayı beni bekliyor yazın hep böyleyim ama hastalık yüzünden kısında böyle bı orda bı burda geçirdik.yarın bol yuzmeli daha dinlenmeli bir gün geçirmeyi planlıyorum inşallah. köyde hem iş hem sıcak beni fena yaptı

Bunu ben yapiyorum ya.
Ana yemek ortak oluyor genelde, onlara fazladan pilav falan yapiyorum mesela farkli olarak.

Veya makarna yapiyorum diyelim, her seyi ayni, benimki kepekli makarna onlarin normal gibi.
Önemli olan porsiyon galiba
Danimarkali bir kadinin sense diyeti var.
Ona gore yapacagim.
Kiz bugun ip atlama challenge yok muydu,
Benim kafa mi gitti yoksa.

Ben yatistayim bu hafta valla 🤗
Vardi da millet dokuluyor 😂

Sinir stress depresyon ve sürü sürü problemi olunca insanın onlarsız bile dura bilir insan
Hala cozemediniz mi sorunlari :(
Yoğurtlayıncada güzel olur, direkt domates soğanla salatasıda güzel olur. Dün yoğurtlusu vardı fazla almışım kalanları yemek yaptım bugünde.
Ama yemeğinide denemeni tavsiye ederim. Yanında sarımsaklı yoğurtla enfes olur.
Cok severim Semizotunu. Bu sekilde denemem lazim.
Ama önce Semizotu bulmam gerek
Arrietty_ Arrietty_ @sedulu kaptanlarıım merdiven hesaplamalarında in çık ayrı mı hesaplanıyor acep? Şimdi ben 150 basamak çıkıyorum bunun inişini de ayrı m hesaplıyorum yoksa inişi varsa çıkışıda var çıkışı varsa inişide var anasını satayım mı dicez😂😂😜
In, cik ikisinide bir hesapla :)
Aklimi sulandirdin 😂😂

Kay
Önemli olan porsiyon galiba
Danimarkali bir kadinin sense diyeti var.
Ona gore yapacagim.

Vardi da millet dokuluyor 😂

Hala cozemediniz mi sorunlari :KK43:

Cok severim Semizotunu. Bu sekilde denemem lazim.
Ama önce Semizotu bulmam gerek

In, cik ikisinide bir hesapla :)
Aklimi sulandirdin 😂😂
Kayınvalidem ölünce bizim sorunlarda bitecek annesini görmeğe gitti döndü sanki içinden manyak çıktı. Ama ben onları Allaha havale ettim. Benim o kadar ahımı aldılar hamile halimle beni evden kovdular zamanında. Keçke o zaman boşansaydım.

Kay

Kayınvalidem ölünce bizim sorunlarda bitecek annesini görmeğe gitti döndü sanki içinden manyak çıktı. Ama ben onları Allaha havale ettim. Benim o kadar ahımı aldılar hamile halimle beni evden kovdular zamanında. Keçke o zaman boşansaydım.
Ben yorum yapamam haddime değil ne yaşadığını bilemem ama, bi beş yıl sonra da bugün için keşke o zaman boşansaydım deme ihtimalin var mı?

Back
X