Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar bugünden bir parça karpuz detoksumda 3. Gunumdeyim ( bagirsaklarimi boşaltmak için ) İngiliz tuzu kullandım ...tadı çok igrencti buda detoksumun bir parçası, bir dikişte içtim baya etkili 350 ml bardağa 1 tatlı kaşığı koydum ama 1 çay kaşığıda yetermis...

Kendimi hafif iyi hissediyorum ama nefsimi zorlamaya başladı kızıma sucuklu tost yaparken canım öyle bir çekti ki kokusu felan ...kızım yemeği bitirince kalan ekmeği kokladım böyle içime çektim ama hayır yemedim tabiki emeklerim boşa gitmemeli ...karpuzumu aldım ondan yedim yogurdumu yedim biraz isteksiz olarak neyse şimdi suyumu içeyim :)

Masallah canim iradene. Insallah yarin baskulde bu mukemmel iradenin karsiligini goreceksin

cidden yanıyor benim evim en üst kat şıpır şıpır oturduğum yerde ter döküyorum. alışverişe gideceğim kızılaya cesaret toplamaya çalışıyorum.
KV Ulus a gitti Perşembe pazar varmış. Ondan alırım anlık hava durumunu hissedileni hissedilmeyeni

Dışarı çıkmak iyi bir fikir mi dedim ayol hiç mi Adana'ya gelmediniz bu havalar ne ki dedi teyy teeyy

KV Ulus a gitti Perşembe pazar varmış. Ondan alırım anlık hava durumunu hissedileni hissedilmeyeni

Dışarı çıkmak iyi bir fikir mi dedim ayol hiç mi Adana'ya gelmediniz bu havalar ne ki dedi teyy teeyy
adanayı geç ben kıbrısta 2+2 toplamda 4 yıl yaşadım. ama sıcakta araba olmadan gezmek bana göre değil.

ortamda nem yoksa korkma kediler hasta olmaz.
istanbulun kendisi nem (

elimi ıslatıp sırtını başını sıvazlıyorum ara ara önceki kedilerimden birisi sıcaklarda hastalanıp ölmüştü böyle sıcak olunca en çok ona üzülüyorum

traş ettirdi hep arkadaşlarım ama doğal dengesini de bozmak istemiyorum (

yok yahu sıcak çok fazla cesaret toplamaya çalışıyorum. kafam kaynıyor evde bile otururken dışarıda ne olurum bilemedim. yazın göbende saçını siyaha boyayan da ne bileyim.
bende boyadım vallahi 5 nokta bilmem kaça uçlarındaki sarılar turuncuya dönmüş evde kendim yapcam diye anası ağladı saçın aman be dedim seninle mi uğraşıcam komple boyadım bide kısa kestirdim geziyom şimdi öyle kara kara

ben geç kalmışım hadi de annemin geçen yürüyüşte fark etmesine ne demeli sen içe mi basıyorsun diyor günaydın dedim 33 yaşına geldim
Ahahah yaaa annem bana gecen sene sen 35 varmısın dedı ohaa dedım anneee 31 im doğurdugunun yaşını bıl barı
Bu anneler can yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…