- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Oo kotuymus baya. Bizim burasi 20derecelerde yine soguk degil.@Suzan Avci ile ben hollandadayiz,
bugun ustumde ince bir kazak, onun ustunde de hirka var, donuyorum ama tamamen kisliklarimi giymeyi de reddediyorum,
aaa bir de ayagimda pantuf var
İnşallah.bu yuruyuslerin guzel sonucunu goreceksin
yaristigimiz hafta bende acayip etkili olmustu.
ben de henuz 2.500 deyim. ama bugun yuruyus planim var.
Protein günü yapayım dedim bugün için.
Dün yolda belde çiş miş sıkıştırmasın diye düzgünce su da içemedim kesin ondandır kesin
Yol beni çok kötü yaptı bakalım yarın ne çıkar tartıda.Selamlar hanımlar istanbul gazisi geldi
Dün gece geldim eve gözüm toprağa bakıyordu dinlenemedim işe de gitmedim
Sabah tartıldım zaten içler acısı ödem mödemdir inşallah zalım
Arkadaşımda aynı sen yeme dedi madem kilo vermek istiyorsun başka çaresi yok dedi.o da zamanla oturuyor,
ben simdi son kilolarimi vermeye calisiyorum,
ama aslinda biraz da kilo koruma seklinde de , hani cok zorlamadan,
o yuzden yasakli gida mantigindan cikmaya calisiyorum,
her seyi yiyebilirsin, her zaman yiyebilirsin,
o yuzden dusun bakalim gercekten yemek istiyor musun diyorum.
bazen ise yariyor tadina bakip birakiyorum, bazen ise yaramiyor, ama zaten ilk gunden bu mentaliteyi oturtmak zor, kendimize o kadar da yuklenmeyelim, zamanla oturacak ins. Deneye deneye, olce olce...
ama sen hala kilo verme donemindesin, senin biraz daha kisitli olman gerekecek illa ki.
Canım ama bu hiç iyi degil ki uykuda salgınana leptin hormonu ne zaman salgılacak? Akşam erken yatsan.2’de yattım dün ben de. Ama akşam hiç vaktim kalmaz. En azından haftada iki kere kalksam süper olur. Yoksa salarım hiç yapmam.
Bu aralar moral çok önemli hatta bazı şehirlerde tüp bebek tedavisi piskologla birlikte yürütülüyor.İkizim olsun hatta 3 çocuğum olsun hep cok istemişimdir. simdi 1 tane daha olursa saglikli sıhhatli yeter diyorum canim..nasip olacak mi bilmiyorum da uğraşıyoruz oyle bakalım
Demi yaa AminnnBu yolda o kadar çok emek harcayan insanlar var ki tup bebek merkezleri ağzına kadar dolu..insallah Rabbim isteyen emek veren herkese nasip etsin canim benim
Geçmiş olsun canım hayırdır?Günaydın kızlar geç yazıyorum bugün. Sabahtan hastanedeydik oğlum için ortopediye gitmiştik yeni geldim eve şimdi kahvaltı yapicam.
İce basma problemi var. Ozel tabanlık yazdı doktor onu sipariş verdik. Tabanlıkla toparlayacak gibi ama 3 ayda bir tekrar kontrole gidicezGeçmiş olsun canım hayırdır?
TebriklerrMerhaba ben bugün tamamen mezun oldum kutlamalar derken ancak yazabildim
Insallah buyurler kuzum. Stress yapmaSelam kızlar gene cok yogun bir gündü.. Ankaraya gittik yumoslar guzel büyümemiş direnç göstermişler dedi canim sıkıldı biraz.. iğnenin dozonu artırdı 2 katına cikardi..
c.tesi gene cagirdi..Kizimi arkadaşa bırakmıştım alip gelecektim ama kafam dağılsın diye bu saate kadar oturdum iyi geldiHayirlisi artik..
Bende ustume ceket aldim. Daha kalinimi alsaydim diye dusunuyorumm. Haksizlik yaw39 derece kavruluyorum
Normalde erken yatarım da dün akşam işlerim vardı canım. Bugün 10’da uyurum artık.Canım ama bu hiç iyi degil ki uykuda salgınana leptin hormonu ne zaman salgılacak? Akşam erken yatsan.
Gel verelim azıcık güneş ama nem de göndereceuk bakBende ustume ceket aldim. Daha kalinimi alsaydim diye dusunuyorumm. Haksizlik yawbizde gunes istiyoruzz
Hava olaylarıyla ilgili melekten isteBende ustume ceket aldim. Daha kalinimi alsaydim diye dusunuyorumm. Haksizlik yawbizde gunes istiyoruzz
Ecnebistanda mısın bacım Ankara bile çok sıcak ahaaa dayıya sorBende ustume ceket aldim. Daha kalinimi alsaydim diye dusunuyorumm. Haksizlik yawbizde gunes istiyoruzz
Yormayalım durduk yere vardır bir bildiğiHava olaylarıyla ilgili melekten iste
cidden yanıyor benim evim en üst kat şıpır şıpır oturduğum yerde ter döküyorum. alışverişe gideceğim kızılaya cesaret toplamaya çalışıyorum.
gel yer değişelim ben soğuk iklimde büyüdüm çok severim sürekli yağmurlu havaları.Bende ustume ceket aldim. Daha kalinimi alsaydim diye dusunuyorumm. Haksizlik yawbizde gunes istiyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?