Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ablam makarna ve mantıyı ekmeksiz tüketmez doymuyorum diyor.
Boyuda küçük minyon tipli ben de güveç yapsak patateste nişasta fazla diye düşünüyorum.

ya kaç zamandır okuyorum okuyorum bir çocuğunuz olduğu için emin de olamadım soramadım da aydınlattı bu yazı beni :))

Allahım gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla mutlulukla nasip etsin
Evet canim var binlerce sukur nasil olmus ona da hala inanamıyorum ya... Aminnn canim

Canım Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Bende öyle ugraştım bide ikizlerim olsun çok istedim.
İlk kızımda tüp bebekle oldu sonra ikizlerim oldu elhamdülillah bir kız bir erkek.
Zorlu bir süreç her yönden hem maddi hem manevi.

İkizim olsun hatta 3 çocuğum olsun hep cok istemişimdir. simdi 1 tane daha olursa saglikli sıhhatli yeter diyorum canim..nasip olacak mi bilmiyorum da uğraşıyoruz oyle bakalım
rabbim nasip eder inşallah böyle annelik duygusu çocuk sevgisi çok yüksek insanlara rabbim diledikleri kadar nasip etsin inşallahhhh
Demi yaa Aminnn Bu yolda o kadar çok emek harcayan insanlar var ki tup bebek merkezleri ağzına kadar dolu..insallah Rabbim isteyen emek veren herkese nasip etsin canim benim

Canım arkadaşımın eşi diyetisyen nasıl zayıflamış okulda toplantıda neler yedi
Sonra dedi ki ben bunu dengelerim ben bu dengeyi kuramıyorum.

o da zamanla oturuyor,
ben simdi son kilolarimi vermeye calisiyorum,
ama aslinda biraz da kilo koruma seklinde de , hani cok zorlamadan,

o yuzden yasakli gida mantigindan cikmaya calisiyorum,
her seyi yiyebilirsin, her zaman yiyebilirsin,
o yuzden dusun bakalim gercekten yemek istiyor musun diyorum.
bazen ise yariyor tadina bakip birakiyorum, bazen ise yaramiyor, ama zaten ilk gunden bu mentaliteyi oturtmak zor, kendimize o kadar da yuklenmeyelim, zamanla oturacak ins. Deneye deneye, olce olce...

ama sen hala kilo verme donemindesin, senin biraz daha kisitli olman gerekecek illa ki.

Gecmis olsun canim ya alerji zor olur.

Wuuwuu masallah canim sabah sabah bayaa aktifsin

2’de yattım dün ben de. Ama akşam hiç vaktim kalmaz. En azından haftada iki kere kalksam süper olur. Yoksa salarım hiç yapmam.
bende 3 gibi yattım
sabah ki alarmı bile duymamışım :)
iyi uyanmışsın 3 saat sonra
sabah sporunda o yüzden halsizdin belkide

Selamlar hanımlar istanbul gazisi geldi
Dün gece geldim eve gözüm toprağa bakıyordu dinlenemedim işe de gitmedim

Sabah tartıldım zaten içler acısı ödem mödemdir inşallah zalım
bol bol yeşil çay, maydonoz, su tüket bugün
idrar attıkça biraz biraz gider ödemin

bende 3 gibi yattım
sabah ki alarmı bile duymamışım :)
iyi uyanmışsın 3 saat sonra
sabah sporunda o yüzden halsizdin belkide
Muhtemelen. Çok da iyi uyumadım zaten. Oğlum dün altına çiş yaptı uyurken. Gece üst baş, çarşaf da değiştirdim. Akşam bayılırım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…