- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Ablam makarna ve mantıyı ekmeksiz tüketmez doymuyorum diyor.Benim esim tarafi dünyayı yeseler ki yiyorlar100 gr almıyorlar yaa sinir oluyorum...k
Validem kahvaltıda 1 ekmek yer nerdeyse 65 yasina da geldi neredeyse ama tanidigimdan beri aynı kiloda..Nasil metabolizmalari varsa sinir oluyorumEsime de ayrıca
Evet canim var binlerce sukurya kaç zamandır okuyorum okuyorum bir çocuğunuz olduğu için emin de olamadım soramadım da aydınlattı bu yazı beni :))
Allahım gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla mutlulukla nasip etsin
Canım Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Bende öyle ugraştım bide ikizlerim olsun çok istedim.Selam kızlar gene cok yogun bir gündü.. Ankaraya gittik yumoslar guzel büyümemiş direnç göstermişler dedi canim sıkıldı biraz.. iğnenin dozonu artırdı 2 katına cikardi..
c.tesi gene cagirdi..Kizimi arkadaşa bırakmıştım alip gelecektim ama kafam dağılsın diye bu saate kadar oturdum iyi geldiHayirlisi artik..
rabbim nasip eder inşallah böyle annelik duygusu çocuk sevgisi çok yüksek insanlara rabbim diledikleri kadar nasip etsin inşallahhhhEvet canim var binlerce sukurnasil olmus ona da hala inanamıyorum ya... Aminnn canim
İkizim olsun hatta 3 çocuğum olsun hep cok istemişimdir. simdi 1 tane daha olursa saglikli sıhhatli yeter diyorum canim..nasip olacak mi bilmiyorum da uğraşıyoruz oyle bakalımCanım Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Bende öyle ugraştım bide ikizlerim olsun çok istedim.
İlk kızımda tüp bebekle oldu sonra ikizlerim oldu elhamdülillah bir kız bir erkek.
Zorlu bir süreç her yönden hem maddi hem manevi.
Demi yaa Aminnnrabbim nasip eder inşallah böyle annelik duygusu çocuk sevgisi çok yüksek insanlara rabbim diledikleri kadar nasip etsin inşallahhhh
Canım arkadaşımın eşi diyetisyen nasıl zayıflamış okulda toplantıda neler yedi
Sonra dedi ki ben bunu dengelerim ben bu dengeyi kuramıyorum.
2’de yattım dün ben de. Ama akşam hiç vaktim kalmaz. En azından haftada iki kere kalksam süper olur. Yoksa salarım hiç yapmam.Harikasın ben şu sistemi çok istememe rağmen kuramadım.
Çok geç yatıyoruz erken kalkamıyorum o yüzden
Gecmis olsun canim ya alerji zor olur.Günaydın kızlar
Bir ses verip yatisa geciyorum
Alerjim okadar costu ki, isten cikinca test olmaya gittim. Negatif cikti ama surekli kontrol edip durdum sonucu. Yanlistir diye
Bir tik iyiyim ama tam dinlenmem gerek. Haftasonu sehirdisinda olacagiz Pazartesine kadar.
Yarin tarti günü
Yediklerinize dikkat edin. Aksama karbonhidrat birakmamaya özen gösterip suyu 2,5-3 L icerseniz guzel sonuclar aliriz
Wuuwuu masallah canimGünaydın canlar
İşe geldim bugün. Malum bitti yasaklar.
Sabah 5’te kalktım. 1 saat spor yaptım. Çamaşır yıkayıp astım. Duş alıp, kahvaltımı hazırladım Yanımda götürmek için. Şimdi de şekersiz çay ve ceviz yiyorum.
Sabah spor yaparken çok güçsüzdüm. Neden öyle oldu bilmiyorum.
bende 3 gibi yattım2’de yattım dün ben de. Ama akşam hiç vaktim kalmaz. En azından haftada iki kere kalksam süper olur. Yoksa salarım hiç yapmam.
bol bol yeşil çay, maydonoz, su tüket bugünSelamlar hanımlar istanbul gazisi geldi
Dün gece geldim eve gözüm toprağa bakıyordu dinlenemedim işe de gitmedim
Sabah tartıldım zaten içler acısı ödem mödemdir inşallah zalım
Muhtemelen. Çok da iyi uyumadım zaten. Oğlum dün altına çiş yaptı uyurken. Gece üst baş, çarşaf da değiştirdim. Akşam bayılırım artık.bende 3 gibi yattım
sabah ki alarmı bile duymamışım :)
iyi uyanmışsın 3 saat sonra
sabah sporunda o yüzden halsizdin belkide
Protein günü yapayım dedim bugün için.bol bol yeşil çay, maydonoz, su tüket bugün
idrar attıkça biraz biraz gider ödemin
Geçmiş olsun canımSağol canım rahimde myom var onu alacaklar
Dikkat edemedim diyince kaçırdın sandım
Gayet iyi menün
Aynen öyle erkenden yatarsınMuhtemelen. Çok da iyi uyumadım zaten. Oğlum dün altına çiş yaptı uyurken. Gece üst baş, çarşaf da değiştirdim. Akşam bayılırım artık.
3400 adım oldu
@Suzan Avci ile ben hollandadayiz,Nerdesin kuzum sen? Burda Polonyada bile havalar bu aralar iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?