Baklagil yersem 2 gunde 2 kilo alırım canim ben acayip şişırıyor beni yemek değil de salataya ekleyebilirim sadece..zaten kendimi cok kotu sis hissediyorum göbekten igne oluyorum ya her yani sisti...sabit gelsem sabah bariaysunayy moral bozmak yok bakalim.
Diyetine avakado, yesil yapraklilar ve kuru baklagil ekliyorsun hemen bu hafta. Bunlar yumurta kalitesini artirir diyorlar. Bir de cilek, bogurtlen, dut tarzi meyveler
Kiz niye ki tadı harika onun
Yolun düşerse diyemiyorumHic belli olmaz vakit bulursam arayiveririm valla.
Istanbula gelicem ama zamanim dar, o yüzden kesin diyemiyorum.
Baklagil yersem 2 gunde 2 kilo alırım canim ben acayip şaşırıyor beni yemek değil de salataya ekleyebilirim sadece..zaten kendimi cok kotu sis hissediyorum göbekten igne oluyorum ya her yani sisti...sabit gelsem sabah bari
Kiz niye ki tadı harika onun
Zurnanın son deligi ama Zonguldaka da gel
Canim ama azicik dans etmek iyi gelir ya bak hem kalori de yaktirirKilomdan dolayi uzun zamandir pistin yanindan bile gecmiyorum
O piskopata uyulurmu hic
Biz üveymiyik
Ahhhh keske Antalya Aydin İzmir falan olsa keşke.. Ama cok zorrr tayinlerde hep dogu aciliyor banaSen soyle guneye tasinsana
Ben kroyum nisantasinda ne isim var kizkız sen yeterki gel
nişantaşı butiklerinden birde elbise ısmarlarım
Kiz dur icimde bi kiprasma olduCanim ama azicik dans etmek iyi gelir ya bak hem kalori de yaktirirpistler ozlemistir o zaman seni
Burda kro cok buraya gel ozamanBen kroyum nisantasinda ne isim var kiz
Kiz dur icimde bi kiprasma oldubelli olmaz valla. Sana haber ederim bebisim
Ozaman ben de geleyimkız sen yeterki gel
nişantaşı butiklerinden birde elbise ısmarlarım
Güzel menümenüm
Sabah:sucuklu yumurta
1 siyez ekmek
Lor peynirli maydonozlu salata
3 zeytin
Ara:
3 yk süzme yoğurt
Akşam:
Yemek yemek istemedi canım yine
Kfleks gevrek
Çay
Salata
Su ölçmedim ama 3 litreyi bulmuştur
Adım 5409 162p
Arrietty_ @sedulu H3RA_ @Fatma Girik
Hadi inşalllaahhhİyi geceler kızlar sabaha inşallah çok güzel eksiler görelim
Hadi inşallllaahhhKızlar yarına tarti günü lütfen fotoğraflı ve tarihli bildirim yapmayı unutmayın. Geç saatlere bırakmayın tarti bildirimini
İnkumuna gelmiştim bir kezAhhhh keske Antalya Aydin İzmir falan olsa keşke.. Ama cok zorrr tayinlerde hep dogu aciliyor banaBurda da guzel yerler var gezmek için cok guzel hem de...Amasra çakraz guzelcehisar kizilkum inkumu filyos hatipler bozköy valla Akdenize tas cikarir gezdireyim
HemencikkkBurda kro cok buraya gel ozaman
Ayyyyyyok olmaz
sana hamile slopeti alıcam
TamamdirBen kroyum nisantasinda ne isim var kiz
Kiz dur icimde bi kiprasma oldubelli olmaz valla. Sana haber ederim bebisim
Nereye gidiyoz laAyyyyySuzi sen buraya gelme ben gidiyorum bacim ya da gel beni de al param yok beraber gideriz @Suzan Avci
senin gibi bekar olucamNereye gidiyoz labenim biye haberim yok
Zonguldak- alanya kac km? Gelip seni alamAyyyyySuzi sen buraya gelme ben gidiyorum bacim ya da gel beni de al param yok beraber gideriz @Suzan Avci
Bak simdi sen zonguldaka geliyorsun beni de aliyorsunNereye gidiyoz labenim biye haberim yok
Bide bir ergenim var unutmasenin gibi bekar olucam
sırt çantam kapının önünde bekler
çıkar çıkar giderim kafam estikçe
kız ne monotonsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?