Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aysunayy moral bozmak yok bakalim.

Diyetine avakado, yesil yapraklilar ve kuru baklagil ekliyorsun hemen bu hafta. Bunlar yumurta kalitesini artirir diyorlar. Bir de cilek, bogurtlen, dut tarzi meyveler
Baklagil yersem 2 gunde 2 kilo alırım canim ben acayip şişırıyor beni yemek değil de salataya ekleyebilirim sadece..zaten kendimi cok kotu sis hissediyorum göbekten igne oluyorum ya her yani sisti...sabit gelsem sabah bari
Ahaha bu aysunayy a uyup yakan cay ictim de mide bulantisindan gidiyordum
Kiz niye ki tadı harika onun

Aynen salataya ekle, zaten yemegi agir gelir yazin.

Ben omlete falan da ekliyorum, degisik oluyor. Biraz yesillik biraz nohut

Sen soyle guneye tasinsana
Ahhhh keske Antalya Aydin İzmir falan olsa keşke.. Ama cok zorrr tayinlerde hep dogu aciliyor bana Burda da guzel yerler var gezmek için cok guzel hem de...Amasra çakraz guzelcehisar kizilkum inkumu filyos hatipler bozköy valla Akdenize tas cikarir gezdireyim

Güzel menü tempolu yürüuüşü unutmuşsun
İyi geceler kızlar sabaha inşallah çok güzel eksiler görelim
Hadi inşalllaahhh
Kızlar yarına tarti günü lütfen fotoğraflı ve tarihli bildirim yapmayı unutmayın. Geç saatlere bırakmayın tarti bildirimini
Hadi inşallllaahhh

İnkumuna gelmiştim bir kez
kafamıza esip birden yola çıktığımız bir tatildi
ama denize falan giremedik
otellerde yer bulamamıştık
Amasra yı çok beğenirim

senin gibi bekar olucam
sırt çantam kapının önünde bekler
çıkar çıkar giderim kafam estikçe
kız ne monotonsun
Bide bir ergenim var unutma
Hem parasiz nere gidecem la
Mecbur boyle esssssseeek gibi calisiyom ama bundan sonra hollandalilar gibi senede 2 kucuk 1 buyuk tatil yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…