Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Duzenini oturtunca bekliyorum ozaman. Hala izinde sayacagim ozaman seni. Menu, kilo bildirimi yapmak zorunda degilsin bu surecde.
Canımm kaptanım bana ne oldu böyle hiç bilmiyorum. Sen bildirim zorunluluğun yok diyince bende her şeyi halledeyim geleyim öyle tekrar geleyim dedim takıma

Eylulde 40 olacam bebisim

aklımda yanlış kalmış demekki bende diyorum hiç göstermiyor 42 filan diye kalmış nedense bende

çok güzel kıyafetler geliyor önüme reklamla valla hemen zayıflasam da girsem içine diye heves ediyor insan dimi

kiloluyken yakışanı bulmakta zor oluyor yada mankende durduğu gibi sende durmuyor

Canımm kaptanım bana ne oldu böyle hiç bilmiyorum. Sen bildirim zorunluluğun yok diyince bende her şeyi halledeyim geleyim öyle tekrar geleyim dedim takıma
Hicbir tepki olmayinca gormedin diye algiladim
Ortadan kayip oldu izlenimi olunca seslendim.

Kendi kendime karar aliyor gibi olmasin, onayda olsun diyorum

Bundan sonra seslenmeninde bir faydasi olmadigini anladim

Carsidan nefret ettigimi saniyordum. Ama kilo verdikce geciyor o

Arrietty_
Bunlar senin diyete uyar

Diyet motivasyonu

Bazen soldaki ikram edildiginde bir kek de mi yemeyek diyoruz, ben diyorum cokca sahsen.
Ama sagdaki daha keyifli, daha doyurucu ve de daha gozumuze gonlumuze hitap etmiyor mu.

Yami yami

Yemeginizi onceden hazirlayin, diyet seruveniniz hep keyifli gecsin

Hicbir tepki olmayinca gormedin diye algiladim
Ortadan kayip oldu izlenimi olunca seslendim.

Kendi kendime karar aliyor gibi olmasin, onayda olsun diyorum

Bundan sonra seslenmeninde bir faydasi olmadigini anladim
Bana kızmaaa sen öyle diyince bende üstüne bişey demek istemedim. Konuyu uzatmayayım diye ama haklısın dönüş yapmam gerekliydi. Onu gördükten sonra doğru düzgün zamanım olmadı menü yazmak için zaten hiç giremedim siteye. Çok özür dilerim

Kizmiyorum sana kivircik kuzum

Carsidan nefret ettigimi saniyordum. Ama kilo verdikce geciyor o
Ya ben çok güzel zayıflamıştım 2 yıl önce 96 dan 76 ya düşmüştüm 40 beden gardrobu dizdim Bi gör ama çıtır çıtır geziyordum 76 da bile sonra pandemi ile eve girince hop 96 oluverdim afedersin şey gibi yedim ama ne varsa okadar yiyecek
Allahtan bir dur noktası oldu yoksaa morbit olacaktım geçen sene yazın 82 ile bikini giyecek kıvamdaydım bu sene olmaz heralde 3 hafta kaldı tatile üfff

afiyetler olsun bir de menünü görüp googlelamayım yaww

angelik eric neee mascarpone nee zerdeçalın ekmeği mi olurmuş

hemşerim sen ankarada deel miydin

Selam kızlar bugün çok yoğun bir gündü uğrayamadım.Görümcemler bendeydi kız kardeşimde çocukları bana bırakıp alışveriş işlerini haletmeye gitti evim curcunaydı anlayacağınız.
zumba yapamadım ama menüde sıkıntı yok

Şimdi şöyle bir şey isteyeceğim sadece menü yazıp beni 1 2 hafta böyle idare edebilrseniz izne ayrılmak istemiyorum ama yok menü spor ve katılım yapmalısın derseniz cuma izine ayrılacağım kaptanım Arrietty_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…