Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol canım.. Şimdilik 6 ay dedi doktor, bakalım duruma göre değişir belki..
Yeni takıldı diye dişler çok hassas sanki, ne dokunsa incitiyor, bugün iyi oldu biraz, yarın da alt dişlere takılacak yine bir kaç gün zorlanacağım..

Aksam salatadan sonrakiler fazla bana gore. Mercimek, ekmek ve meyve. Ara ogununu daha doyurucu yapip aksam da tavuk salatanin porsiyonunu arttirip yanina ayran eklerdim yerinde olsam
Cok guzel, afiyet olsun

Zor bir surec ama sonucuna degecektir. Hassasiyet de azalirsa daha kolay atlatirsin

Gecmis olsun canimm

Ekmeksiz menüler favorim karb tuketimi az tebrik ederim. Hareketin de gayet ideal 15 bin adım kilo vermeye destek çıkıyor. Afiyet olsun.

En son tatile geleceğim akşam şöyle bir bakmıştım
Bel 67 yani aynıydı
ama kalça 99 üst bacak 56 ya düşmüştü
alt bölgeden incelmişim bu ay
sevdim ben bu spor hocasını
kadın gerçekten işini biliyor

Aksam salatadan sonrakiler fazla bana gore. Mercimek, ekmek ve meyve. Ara ogununu daha doyurucu yapip aksam da tavuk salatanin porsiyonunu arttirip yanina ayran eklerdim yerinde olsam

Cok guzel, afiyet olsun
Hakli olabilirsin ara ogunumu daha iyi yapsam aksama bu kdr yemezdim belki ama yemicem die kendimi sartladim ve aksama bu kdr yedim cok fazla oldugunu dusunmuyorum ama daha dengeli olabilirdi neden olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…