Her türlü övgüyü hak ediyorsun canım. Telaşsız, sakin, istikrarlı kilo nasıl verilir, canlı örneğisin...Korumak da nasip olsun inşallah.Yaa utandim çok teşekkür ederim
yok kuzum evim yardımcıya ihtiyaç duymayacak kadar küçük. ama sorarım sağa sola istersen.Ben de bulamıyorum buraya yazıyorum lütfen üç vakte kadar biri beni de arasın
CEYDOS senin var mı canım bildiğin yardımcı ?
kızım harika görünüyorsun nasıl bir değişim yaşamışsın. sen 80 ben 70 olmama rağmen benden daha ince göründüğünü de eklemeliyimAnnemlerin yanına gidince bolca alışveriş yaptım kızlar ve hayatımda ilk kez beyaz pantolon aldım çok güzel bi duyguymuş giydiğinin olması her mağaza da aradığını bulmak filan . Bu arada kayseri de çoğu kişi beni tanımadı resmen inanamadilar arkadaşlarım akrabalar da size bir before after yapayım dedim❤
Aminn inşallah ablacımHer türlü övgüyü hak ediyorsun canım. Telaşsız, sakin, istikrarlı kilo nasıl verilir, canlı örneğisin...Korumak da nasip olsun inşallah.
Yaa canımsın çok teşekkür ederim ki bu sağ daki halim en kilolu halim değil biliyo musun bi 10 kilo vermiştim bunda geçen sene tatil fotomyok kuzum evim yardımcıya ihtiyaç duymayacak kadar küçük. ama sorarım sağa sola istersen.
kızım harika görünüyorsun nasıl bir değişim yaşamışsın. sen 80 ben 70 olmama rağmen benden daha ince göründüğünü de eklemeliyim
Ayşe köprücük kemiklerin çıkmış kızAnnemlerin yanına gidince bolca alışveriş yaptım kızlar ve hayatımda ilk kez beyaz pantolon aldım çok güzel bi duyguymuş giydiğinin olması her mağaza da aradığını bulmak filan . Bu arada kayseri de çoğu kişi beni tanımadı resmen inanamadilar arkadaşlarım akrabalar da size bir before after yapayım dedim❤
Aynen çok kaldı canım inşallah süper olur bayramdan sonra tatile gideceğiz o zamana kadar biraz incelerim belkiAyşe köprücük kemiklerin çıkmış kız
Benim için zayıflığın ispatı onlar
Ne kadar belirgin o kadar fit vücut :))
Az yolun kalmış kuzum, biraz daha inceldinmiydi tamam bu iş
Bayramdan sonra incelme odaklı sürprizlerle geliyorum
Herkes bir rehavet havası içinde, şimdilik bayramlarını da yapsınlar diye ses etmiyoruz
Sonra takımca hareketlenip cm cm inceleceğiz
temizlik firmalarına da bakabilirsinBen de bulamıyorum buraya yazıyorum lütfen üç vakte kadar biri beni de arasın
CEYDOS senin var mı canım bildiğin yardımcı ?
Değişimin harika olmuş. Bi özgüven gelmiş belli oluyor. Aralarda tökezledin pes etme noktasına geldin ama azim hep baskın oldu sende. Karşılığınıda harika bir şekilde aldın. Bundan sonra sıkılaşmaya yönelik bölgesel egzersizler ekleyebilirsin sporuna. Ufak ufak kol karın bacak calismaya başlarsın. Başlarda etki etmiyor gibi gelir ama böyle before after yapınca farki anlarsınAnnemlerin yanına gidince bolca alışveriş yaptım kızlar ve hayatımda ilk kez beyaz pantolon aldım çok güzel bi duyguymuş giydiğinin olması her mağaza da aradığını bulmak filan . Bu arada kayseri de çoğu kişi beni tanımadı resmen inanamadilar arkadaşlarım akrabalar da size bir before after yapayım dedim❤
Sagol canım çok teşekkür ederimDeğişimin harika olmuş. Bi özgüven gelmiş belli oluyor. Aralarda tökezledin pes etme noktasına geldin ama azim hep baskın oldu sende. Karşılığınıda harika bir şekilde aldın. Bundan sonra sıkılaşmaya yönelik bölgesel egzersizler ekleyebilirsin sporuna. Ufak ufak kol karın bacak calismaya başlarsın. Başlarda etki etmiyor gibi gelir ama böyle before after yapınca farki anlarsın
İsterim güvenilir bir hanım olabilirse temiz titiz eli de hızlıyok kuzum evim yardımcıya ihtiyaç duymayacak kadar küçük. ama sorarım sağa sola istersen.
kızım harika görünüyorsun nasıl bir değişim yaşamışsın. sen 80 ben 70 olmama rağmen benden daha ince göründüğünü de eklemeliyim
Ankara'da mısın sen canım ?temizlik firmalarına da bakabilirsin
düzenli alacağım güvenilir, referanslı birini gönderin diye belirtirsen
ona göre birini gönderiyorlar
ben ilk aldığım zamanlarda eve alışana kadar birlikte yaparım, istediğim düzene alışsın diye
sonra hafta içi günlerine çeker haftasonu dinlenmenin keyfini çıkarırım
Sirke anası da vardır sen deBir de kendi yaptığım meyve sirkelerim var, mutfakta çok başarılı. Özellikle portakaldan olan, kokusu da güzel...
Afiyet şifa olsun.Selam kızlar..
Napıyorsunuz?
Ben limonlu yeşilçayımı içtim
Şimdi de yemek hazırlamam gerek kendime ama hiç canım istemiyor
O ne ki?Sirke anası da vardır sen de
Annemlerin yanına gidince bolca alışveriş yaptım kızlar ve hayatımda ilk kez beyaz pantolon aldım çok güzel bi duyguymuş giydiğinin olması her mağaza da aradığını bulmak filan . Bu arada kayseri de çoğu kişi beni tanımadı resmen inanamadilar arkadaşlarım akrabalar da size bir before after yapayım dedim❤
Afiyet şifa olsun.Ben de birazdan demleyecegim...
Menemen yapSelam kızlar..
Napıyorsunuz?
Ben limonlu yeşilçayımı içtim
Şimdi de yemek hazırlamam gerek kendime ama hiç canım istemiyor
Benim kv de sirke li şeyleri sever yapar onun sirke anası da var korkunç sanki canlı gibi geliyor şişeden çıkacak yayıla yayıla salona gelecekO ne ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?