Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Melegimkorusun
Guzel esim nerelerdesin nasilsin bn gunluk tartilan biriyim malesef ama tartiya gore cok yon veriyorum kendime ve tartim mutfakta her sabah mutlaka tartiliyorum ve bugun ki sonucum cok gzl umarim cumaya kdr devam eder ve eksioer gormeye devam ederim-ederiz sendende guzel sonuclar bekliyorum umudum cogaldi bugunki tartidan sonra her bir rakam azaldigindaki sevinvimi gormeniz lazim cunku bn en son hamile kalmadan once diyet yapip 75.7yi gormus sonra bulantilarla73gormus bi insanim suan ki kilomu lise yillarinda bile gordugumu hatırlamıyorum 75.7ile hamile kaldim 86kusurle dogum yaptim uc sene denedik ilac igne polikistik den dolayı olmadi bebegimiz diyete basla yojsa cocugun olmaz dedi herseyi bıraktım cocuk dusuncesini bile kendime ve kilo vermeye odaklandim derken iki aya kalmadan hamile kaldigimi ogrendim dunya tatlisi bi kizim var (zeynep Büşra) dogimdan iki gun sonra eve geldim hmn tartildim 82 bir hafta sonra 78 ve kaldim oylece diyetle in cik in cik sizle basladigim da 76.4dum iki gun sonra size attigim tartida 75.7ile baslamis oldum tam sizle tanisip biseylere baslamak ne guzel hepinize cok tesekkur ederiminsallah boyle devam anam ne cok sey yazdim kusura bakmayim tartinin heyecani

Ben de bulamıyorum buraya yazıyorum lütfen üç vakte kadar biri beni de arasın
CEYDOS senin var mı canım bildiğin yardımcı ?
yok kuzum evim yardımcıya ihtiyaç duymayacak kadar küçük. ama sorarım sağa sola istersen.
kızım harika görünüyorsun nasıl bir değişim yaşamışsın. sen 80 ben 70 olmama rağmen benden daha ince göründüğünü de eklemeliyim

Yaa canımsın çok teşekkür ederim ki bu sağ daki halim en kilolu halim değil biliyo musun bi 10 kilo vermiştim bunda geçen sene tatil fotom

Ayşe köprücük kemiklerin çıkmış kız
Benim için zayıflığın ispatı onlar
Ne kadar belirgin o kadar fit vücut :))
Az yolun kalmış kuzum, biraz daha inceldinmiydi tamam bu iş

Bayramdan sonra incelme odaklı sürprizlerle geliyorum
Herkes bir rehavet havası içinde, şimdilik bayramlarını da yapsınlar diye ses etmiyoruz
Sonra takımca hareketlenip cm cm inceleceğiz

Aynen çok kaldı canım inşallah süper olur bayramdan sonra tatile gideceğiz o zamana kadar biraz incelerim belki

Ben de bulamıyorum buraya yazıyorum lütfen üç vakte kadar biri beni de arasın
CEYDOS senin var mı canım bildiğin yardımcı ?
temizlik firmalarına da bakabilirsin
düzenli alacağım güvenilir, referanslı birini gönderin diye belirtirsen
ona göre birini gönderiyorlar
ben ilk aldığım zamanlarda eve alışana kadar birlikte yaparım, istediğim düzene alışsın diye
sonra hafta içi günlerine çeker haftasonu dinlenmenin keyfini çıkarırım

Değişimin harika olmuş. Bi özgüven gelmiş belli oluyor. Aralarda tökezledin pes etme noktasına geldin ama azim hep baskın oldu sende. Karşılığınıda harika bir şekilde aldın. Bundan sonra sıkılaşmaya yönelik bölgesel egzersizler ekleyebilirsin sporuna. Ufak ufak kol karın bacak calismaya başlarsın. Başlarda etki etmiyor gibi gelir ama böyle before after yapınca farki anlarsın

Sagol canım çok teşekkür ederim denerim bi bakim dediklerini kuzum

İsterim güvenilir bir hanım olabilirse temiz titiz eli de hızlı
evi b.k götürüyor hızlı olması ilk sıradaki kriter
Ne kadar çabuk bulunur gelirse onun karına olur zira ev ışık hızıyla kirleniyor evi temizleyecek yürekli biri de bizim evde yaşamıyor

Ankara'da mısın sen canım ?
Armuttan alıyordum hep ama gelmiyorlar ya sürekli iptal oluyor eee kendimi işimi ona göre ayarlıyorum bir an da puff oluyor

Canım, harika olmuşsunnn
Daha yolun var ama bu halinle bile fit görünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…