bende yardımcı arayışındayımNasılsınız kızlar ben bir temizliğe giristim ki sormayın bayram temizliği geldiğimden beri uğraşıyorum daha bitmedi bayrama kadar sürer sanırım
süzerekte içebilirsin diye söylemişti diyetisyen1 tk da Elma sirkesi ekledim
Smoothie makinasi yerine sebze /meyve sikacagina atarim herhal obur sefer
Tane tane geliyor boyle
Yoksa boyle olmasi daha mi iyi?
Yok kiz ne kabagiNeler vardı içinde bir yerde yazdıysan gözümden kaçmıştır yok yazmadın gizliyse gel bana söyle şiişştt kimseye çıt çıkmaz ağzımdan
Kabak var mı içinde kabak
15/20 sap maydonoz
2 bardak su
1 dl limon
2 yk zeytinyağı
smothie gibi yap iç her sabah
Bunu içince yarım saat kahvaltı falan yapmayacaksın canım
Senin de işin zor kuzum hem koca ev hem de iş yorulursun tabi güvenilir birini bulursun inşallahbende yardımcı arayışındayım
koca evi tek başıma kaldıramam
işini beğendiğim birini bulursam 15 günde bir almayı planlıyorum
yoksa tüm hafta sonum temizlikle geçiyor
süzerekte içebilirsin diye söylemişti diyetisyen
posalı beni rahatsız etmediği için smothie de devam ettim
nasıl işine geliyorsa öyle yap canım
Posali daha saglikli diye biliyorum. O yuzden boyle devam edeyimbende yardımcı arayışındayım
koca evi tek başıma kaldıramam
işini beğendiğim birini bulursam 15 günde bir almayı planlıyorum
yoksa tüm hafta sonum temizlikle geçiyor
süzerekte içebilirsin diye söylemişti diyetisyen
posalı beni rahatsız etmediği için smothie de devam ettim
nasıl işine geliyorsa öyle yap canım
ilk günler bende zorlanmıştım posalar rahatsız etmiştiPosali daha saglikli diye biliyorum. O yuzden boyle devam edeyim
10dkdir bitirmeye calisiyorum
Son bir hüp kaldiEki Görüntüle 2887837
Sen maydanoz yiyemiyosun diye biliyorum canım nasi içiyorsun onuPosali daha saglikli diye biliyorum. O yuzden boyle devam edeyim
10dkdir bitirmeye calisiyorum
Son bir hüp kaldiEki Görüntüle 2887837
Bir dönem zorladim kendimi. Saglik icinSen maydanoz yiyemiyosun diye biliyorum canım nasi içiyorsun onu
kaç gündür etrafıma soruyorumSenin de işin zor kuzum hem koca ev hem de iş yorulursun tabi güvenilir birini bulursun inşallah
Yaa harika çok sevindim bak demek demen gerekiyormuş burdakaç gündür etrafıma soruyorum
güvenilir biri varmı diye
sanki buraya yazmam gerekiyormuş gibi
az evvel telefon geldi
cumartesi için buldum birini
cumadan koltukları ve yatakları da yıkattıracağım bir firmaya
cumarteside temizlik yapılırsa bayramda rahat rahat otururum evimde
Çamaşır suyu muOhh mis gibi...Kokusu buraya geldi.
Ben de bulamıyorum buraya yazıyorum lütfen üç vakte kadar biri beni de arasınkaç gündür etrafıma soruyorum
güvenilir biri varmı diye
sanki buraya yazmam gerekiyormuş gibi
az evvel telefon geldi
cumartesi için buldum birini
cumadan koltukları ve yatakları da yıkattıracağım bir firmaya
cumarteside temizlik yapılırsa bayramda rahat rahat otururum evimde
Yok onu hiç sevmem, daha soft kokular.Çamaşır suyu mu
Arapsabunu demi bildim miYok onu hiç sevmem, daha soft kokular.
Onu da kullanırım, bir de konsantre deterjanlar var, hani hatun kişiler pazarlamasını yapıyor.Arapsabunu demi bildim mi
evi cincik gibi yapar parlatır ağartır misler gibi kokar kötülerin düşmanı iyilerin en baş yardımcısı
Aralarda kaçıyorum denize de bu sıra farklı yerlere gitme planları yapıyoruz. Bayramda büyük ihtimal arkadaşlarla akçay tarafında şelaleye piknik yapmaya gideceğiz. Biraz orman ortamında takılalım dedikGünaydın kızlar
Arrietty_ açık hava crossfitemi devam ediyorsun?
sedulu kuzusu senin yerinde olsam sıcakta evde yanacağıma haftanın 3 günü denize giderim.
Bugün ofisteyim, o kadar keyifsiz ki burası. Biz yokken bir şeyler olmuş sanırım soğuk rüzgarlar esiyor. Havadisleri almadım daha ama öğrenesimde yok ne yalan söyliyeyim. Tatilde stres atmışken tekrar dolmak istemiyorum. Kimseye bir şey sormuyorum da o yüzden :))
Bugün öğlen 14/15 e kadar açlık yapmayı sonrasında da tek öğünle günü kapatmayı planlıyorum.
Akşamda her tarafımdan ter akana kadar yürüyüş/koşu planım var.
Sizlerin planı nedir?
Bir de kendi yaptığım meyve sirkelerim var, mutfakta çok başarılı. Özellikle portakaldan olan, kokusu da güzel...Arapsabunu demi bildim mi
evi cincik gibi yapar parlatır ağartır misler gibi kokar kötülerin düşmanı iyilerin en baş yardımcısı
Bu kızı hayranlıkla takip etmiş olmam boşuna değil...Annemlerin yanına gidince bolca alışveriş yaptım kızlar ve hayatımda ilk kez beyaz pantolon aldım çok güzel bi duyguymuş giydiğinin olması her mağaza da aradığını bulmak filan . Bu arada kayseri de çoğu kişi beni tanımadı resmen inanamadilar arkadaşlarım akrabalar da size bir before after yapayım dedim❤
Yaa utandim çok teşekkür ederimBu kızı hayranlıkla takip etmiş olmam boşuna değil...Maşallah sana!
ohh mis gibi serin serin oturursunuzAralarda kaçıyorum denize de bu sıra farklı yerlere gitme planları yapıyoruz. Bayramda büyük ihtimal arkadaşlarla akçay tarafında şelaleye piknik yapmaya gideceğiz. Biraz orman ortamında takılalım dedik
Bölgesel egzersiz yaptım bende bugün uzun zamandır ara vermiştim karnim yandı yahu ne nankör şu karın bölgesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?