yürüyüş yaptım ilk zamanlarGünaydın canım..
Geçen gün resmini gördüm de yazacak fırsatım olmadı.. MaşaAllah çok iyi olmuçsun..
O vücut için hangi sporları yaptın çoğunlukla?
online aynı zevki verirmi ki…online bir dans kursuna baslicam galiba ben,
ama horon folklor falan bulsam asla kacirmazdim, su an grupla tek secenegim zumba, onu da istemiyorum.
yoga bitiminde hafiflersinben de 12 de ilk ogunumu yapicam, ustune bir ara ogun yapabilirim.
sonra gunu kapaticam.
aksam ilk kez yoga dersine gidicem 45 dakika, ardindan da 45 dakika yuzmeye gidicem, ins enerjim yeter.
online aynı zevki verirmi ki…
salonda katılamazmısın
gerçi pandemi patladı patlayacak yine
başlasakta yatım kalır
ben stres atma sebebiylede dans kursunu düşündüm
dur bakalım araştırayım biraz
yoga bitiminde hafiflersin
ardından yüzme süper olur
bence planı bozma yüzerken açılırsın
Şifa olsun...
Maydonoz kurunu mu?dun ogle yemegi yedim en son,
simdi yapsam sorun olur mu sence?
Maydonoz kurunu mu?
Eger oyle ise bir bilgim yok.
Ben ac karnina ve sonra 30dk sonra Yemek yenilir diye anladim. Oyle dusununce sorun olmaz gibi ama Yinede tam bilgi sahibi degilim
Vitamin falan mı kullansan bir süre.yok online kesinlikle ayni zevki vermez,
o yuzden daha cok boyle yoga dans karisik kurslar var bireysel de birazcik keyif alabilecegim,
derse gidemem zaten cok doluyum, spor salonu uyeligim de full zaten, onda zumba da var.
aksam planim cok guzel de halen cok cabuk yoruluyorum,
anlamadim iyilesemedim bir turlu,
bugun sunumum vardi is yerinde, normalde de hafif heyecanlanirim ama kalbim cok hizli atti bu sefer, sakinlemem zor oldu, sabah da basim donmustu. boyle bir turlu tam iyilesmis gibi degilim yani.
doğru anlamışsın canımMaydonoz kurunu mu?
Eger oyle ise bir bilgim yok
Ben ac karnina ve sonra 30dk sonra Yemek yenilir diye anladim. Oyle dusununce sorun olmaz gibi ama Yinede tam bilgi sahibi degilim
Sabahla akşam arasındaki kilo farkınız nedir kızlar az evvel tartıldım 100 Gr eksik çıktım biri açıklayabilir mi ?
Sabah ödemi mi oluyor ki ben de anlayamadım
Eki Görüntüle 2887622
Yataktan kalkar kalkmaz tartilinca öyle olabiliyor. Çünkü uyku ödemi denen bir şey var. Şöyle bir 20-30 dk evin içinde dolaş, öyle tartil...Tartıyla kafayı bozdum gibi oldu ama sabah aç karnına çıktığım kilo az evvel yemekli su içmişli çıktığım kilodan nasıl daha fazla olabilir ya öğlen işten gelip mi kilo bildireceğim ben
Ohh mis gibi...Kokusu buraya geldi.Nasılsınız kızlar ben bir temizliğe giristim ki sormayın bayram temizliği geldiğimden beri uğraşıyorum daha bitmedi bayrama kadar sürer sanırım
1 tk da Elma sirkesi ekledimVitamin falan mı kullansan bir süre.
Vücut yorgun düşmüş belli
enerji verecek şeyler yemeye çalış
spor konusunda da çok yorma kendini olduğu kadar
doğru anlamışsın canım
diyetisyenim sabah aç karnına önermişti
CanTorun gibi ara öğün gibi yapmanın faydası olur
ama bende aç karnına sorun çıkarmadığı için
15 gün sabah kalkar kalkmaz yaptım
Alys sonuçta sindirim sistemin boş şu anda
Yemekten yarım saat önce yapabilirsin canım
Biraz önce bende aynı şeyi dedim yoruldum ama bu kokuya değdi diyeOhh mis gibi...Kokusu buraya geldi.
Bi saat sonra tartılıyorum işin aslıYataktan kalkar kalkmaz tartilinca öyle olabiliyor. Çünkü uyku ödemi denen bir şey var. Şöyle bir 20-30 dk evin içinde dolaş, öyle tartil...
Bende sabah oyle toparladim etrafi. Spora Git gel, yine dagitmislarNasılsınız kızlar ben bir temizliğe giristim ki sormayın bayram temizliği geldiğimden beri uğraşıyorum daha bitmedi bayrama kadar sürer sanırım
Çocukların olduğu yerde düzen nerdeeeBende sabah oyle toparladim etrafi. Spora Git gel, yine dagitmislar
Maydonoz kurunu hüpletip cocuklari disari goturecegim
Neler vardı içinde bir yerde yazdıysan gözümden kaçmıştır yok yazmadın gizliyse gel bana söyle şiişştt kimseye çıt çıkmaz ağzımdan1 tk da Elma sirkesi ekledim
Smoothie makinasi yerine sebze /meyve sikacagina atarim herhal obur sefer
Tane tane geliyor boyle
Yoksa boyle olmasi daha mi iyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?