Abooow en sevdiğimEki Görüntüle 2887590
al kuzum afiyet olsunEki Görüntüle 2887591
falımda hazır bak bakalım ne çıkmış
11 277 adım attım bugün.
Duramıyorum yarın kimbilir kaç adım olacak
Geçmiş olsunBilmem artık ne anladı...
Yarın tam 6 hafta olacak. 4 gündür gün içinde bandı çıkararak denemeler yapıyorum. Gerçi tabana basamazken de duramadim hiç. Yapı meselesi...Allah beterinden korusun, hareketsiz kalmak benim için büyük imtihan. Her halimize çok şükür...
Hadi kolay gele bn 10bin icin 1bucuk saat spor yapiyorumallah jolaylik versin sanada bnde esim geldi yemek bulasik bebegi uyuttum şimdii kalkip camasir isini halletcem
Şimdi de duramıyorum. Eskiden buraya geldiğimde 800 adım yazardım.. Şaka gibi.. 1000e gelcem diye çabalardımSupersin
Bende 3 tur yürüyom. Sabah öğle akşam anca 10bini geçiyorHadi kolay gele bn 10bin icin 1bucuk saat spor yapiyorumallah jolaylik versin sanada bnde esim geldi yemek bulasik bebegi uyuttum şimdii kalkip camasir isini halletcem
Pasta demeyelim de yumurtayla çırpılan şeker ve unun üzerine konan krema ile ufak meyvecikler diyelimPasta demeyelim de pastacik diyelim
The Cook of Castamar isimli dizi. historical aşığı olarak film ve dizilerine de hayranım. dikkat +18Hangi dizi?
çok kötüydü canım ya yürürken bir ara masakemi indirdim kızıma gösterdim. yüzüm şapır şapır terledi. yandım kavruldum.Buralar da...
Almadim ki. 3.5 kilo eksiyle döndüm izinden. Baslangic kiloma nasil geldigimi soruyorsan, gebelik ve emzirme dönemi..Almış almış da vermeye gelmiş
Salata çok yerim ben ya hakkımı yime
Güncelle hemen kilonu. Mesajinin altindaki yeri. Alis görmeye eksileriYaaa evettcumaya daha 3 gün var bu bile çok güzel Bi sonuç benim içindarisi hepimizin başına insallah
Menumu yazayım günü kapattım nasılsa
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir 4 zeytin yarim domates ve salatalık biraz tel.peynir
Ogle 3 kaşık yoğurt içine 10 tane üzüm ve tarcin
Ara Türk kahvesi sade 2 gün kurusu 2 ceviz
Akşam 1 kase yoğurt çorbası 1 tane etli.kabak dolma ve salata
Su 3 lt
13000 adım 45 dk tempolu yurudum
Arrietty_ sedulu CEYDOS
Menu
Sabah (8.30)
2 haslanmis yumurtanin beyazi, bir parca cecil peyniri, birer tane domates, salatalik ve kapya, birer dilim avokado ve pancar ile cay
Ara
Sut (1 bardak)
1 dilim ananas
3 badem
Aksam
Patlican kebabi (6 parca patlican 3 adet et kofte), koz biber ve domates ile ayran (2 bardak)
Su: 3 litre
Adim: 15 bin — 450 puan
Arrietty_ sedulu @Suzan Avci
Eki Görüntüle 2887960
Selam
Kahvalti =10:15=1has.yum.
5zeytin
3dlm koy peyniri
2dlm kurutulmus ekmek
3dlm dom
1tk çikolata
Aksam=16:00=2sikma(cig) +2el ayasi kdr bulgur koftesi(pismis)
Sekersiz cay kofteden anneme gittigim anlasilmistirlsu 3litre oldu devam ediyorum
Spor sonra yazarim
Arrietty_ CEYDOS sedulu H3RA_ @Melegimkorusun
Hellöööög hanımlar
Saat 9.3
2 yumurtadan omlet
5 badem
5 zeytin
Saat 15
Sebzeli et sote salata ve ayran
Bir dilim %100 ekşi mayalı ekmekAlys
Eki Görüntüle 2888056
Saat 19
Menüye ek iki ısırık mısır haşlaması
Eki Görüntüle 2888058
Su 3 lt oldu 4 yapmaya çalışacağım.
Adım da 10000 e tamamlayacağım.
Arrietty_ tavsannesi
800 ne laaŞimdi de duramıyorum. Eskiden buraya geldiğimde 800 adım yazardım.. Şaka gibi.. 1000e gelcem diye çabalardım
Menumu yazayım günü kapattım nasılsa
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir 4 zeytin yarim domates ve salatalık biraz tel.peynir
Ogle 3 kaşık yoğurt içine 10 tane üzüm ve tarcin
Ara Türk kahvesi sade 2 gün kurusu 2 ceviz
Akşam 1 kase yoğurt çorbası 1 tane etli.kabak dolma ve salata
Su 3 lt
13000 adım 45 dk tempolu yurudum
Arrietty_ sedulu CEYDOS
Bugun dislerin daha iyi sanirim canim ,menun guzel olmusBen de unutmadan yazayım menümü, sabaha kalıyor yoksa..
11.00
1 yumurtadan peynirli omlet
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 kayısı
Ara
1/3 muz
1 kupa limonlu yeşilçay
17.00
1 yumurtadan kıymalı omlet
3 küçük parça karpuz
Su şimdilik 1.5 lt, akşam ekleme yaparım..
Arrietty_ sedulu H3RA_ KumraL_KrakeR
Patatesler firindaymis zaten yagsizdir ,yuruyusle yakmissinir diye dusunuyorum :)İyi akşamlar kızlar Salı menüm
Kahvaltı (12:00)
Soğanlı yumurta, 30gr peynir, yarım dilim ekmek, maydanoz, domates salatalık
Ara
15tane kiraz, 3ceviz , adaçayı
Akşam
120gr kadar ızgara et, salata, 3dilim fırın patates
Su: 2,5lt
Spor: 1 saat yürüyüş: 150p
11000adım: 330p
Top: 480p
Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS @Yzgt66
Afiyet olsun esim ,bu hafta eksilmen cok olucak gibiHellöööög hanımlar
Saat 9.3
2 yumurtadan omlet
5 badem
5 zeytin
Saat 15
Sebzeli et sote salata ve ayran
Bir dilim %100 ekşi mayalı ekmekAlys
Eki Görüntüle 2888056
Saat 19
Menüye ek iki ısırık mısır haşlaması
Eki Görüntüle 2888058
Su 3 lt oldu 4 yapmaya çalışacağım.
Adım da 10000 e tamamlayacağım.
Arrietty_ tavsannesi
Omlet muz karpuzBen de unutmadan yazayım menümü, sabaha kalıyor yoksa..
11.00
1 yumurtadan peynirli omlet
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 kayısı
Ara
1/3 muz
1 kupa limonlu yeşilçay
17.00
1 yumurtadan kıymalı omlet
3 küçük parça karpuz
Su şimdilik 1.5 lt, akşam ekleme yaparım..
Arrietty_ sedulu H3RA_ KumraL_KrakeR
Evet sabittim kaptanım menülerimde dikkatli ilerliyorum elimden geldiğince.Cuma günü 66 görmek istiyorum ama vücudümn dengesi şaştı.İltihap sorunu yaşıyorum antibiyotik kullanıyorum,adet olamıyorum bunların hepsi bir araya gelince artı çıkartmaz umarımDengeli bir gün olmuş
geçtiğimiz hafta sabittin diye hatırlıyorum
bu hafta bu dengede gider ve hareketini artırırsan cumaya kadar güzel bir eksi görürsün diye umuyorum
Güncelle hemen kilonu. Mesajinin altindaki yeri. Alis görmeye eksileri
Acemiyim demismiydimGüncelle hemen kilonu. Mesajinin altindaki yeri. Alis görmeye eksileri
Geçmiş olsun canım önce sağlık. Şu sorunları hallet kiloları verirsin yine.Evet sabittim kaptanım menülerimde dikkatli ilerliyorum elimden geldiğince.Cuma günü 66 görmek istiyorum ama vücudümn dengesi şaştı.İltihap sorunu yaşıyorum antibiyotik kullanıyorum,adet olamıyorum bunların hepsi bir araya gelince artı çıkartmaz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?