Kizlar yakin mesaleleri
1. Olduk
Hem esas listede olan kizceler hem alt listede olanlari tebrik ederim.
735. Etap i bitirmis olduk
736. Ve 737. Etap bayramdan dolayi birlesti.
737 etap da Yüzdeler 2e bolunecek.
Bayram diye gevsemeyin
Evde olanlardan Pazartesi kontrol tartisi ve cuma tarti bekliyorum hala.
Sadece ipin ucu kacmasin diye.
Vakit cok diye rahatlama gelmesin
BLU3 O okuyan_e harika kilolar verdiniz kizlar
Cok disiplinlisiniz.
sedulu azmi goruyorum sizde
selamlar kaptanlarım övgülerinizi görünce çok çok mutlu oluyorum alıntı yapamadığım varsa kusuruma bakmayın lütfenTebrik ederim kızlar bu hafta menüler gerçekten harikaydı eksileriniz harika oldu. Pes etmezseniz kazanan daima siz olacaksınız tartıda yüzünüz gülecek aynada yüzünüz gülecek en önemlisi özgüven gelecek.
O okuyan_e
Sevgili kizceler saygı değer yöneticilerim
Bn normalde de biraz teknoloji özürlüyüm ama bu platformda yerler kimi nereye ekleyecek tam olarak algilayamadim şu sıralar lanet bir bayram temizliği icerisine girdiğim içinde burayla kaçak kaçak ilgileniyorum yani kasıtlı olarak kimseye bir şeyim olmazdı kız napiyor falan diye sakın atmaya kalkmayın beni ben alıştım iyiyim böyle hepinizi çok seviyorum bir de geçen hafta Bi eşleşme yapılmıştı bu haftada var mı diye bir sorayım dedim❤
Çok teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorum kaptanım gerçi bayram sonrası tatilde olucam ama denizde ödem de atarım diye heveslenip varım diyorummmO okuyan_eBLU3 Tebrikler kızlar
umarım kilolarınız bu hızda dökülmeye devam eder.
Disiplinli şekilde devam ettiğiniz sürece hedefe ulaşmama şansınız yok
Takım olarak birinci olmamızda katkısı olan tüm güzelim hatunları öptüm yanacıklarından
Çok koyvermeden dinlenin, bayram sonrası harika planlarımız var kaptanlarımızla
yüzdeleri çoşturacağız hep birlikte
Ahhhh coook TSK ederim ekip kalabalık olunca ben biraz ne oldum.oldum tanıyamıyorum ismini etiketlerken bile avucuma yazdım da etiket yaptım öyle yaniAtmayiz kiz
Cabaladigini goruyoruz cunku
Menu, spor ve kilo bildirimi obur konuya canim. Sohbet kismida buraya.
Ordan mesaji alinti yazan yere tiklayip bu konuya gelip alintilari ekle diyince yorum yapa biliyorsun
Spor puani ise yarismamizda kullaniyoruz. En yüksek puani olana bazen ekstra ödül hakki taniyoruz veya es yarisi varsa takimdan kiminle birlikte es olmak istiyor diye secebiliyor
Kaptanlarimiz ile bir kac planimiz var Yaris konusunda ama suan hepsi cok yogun. Bende dahil.CEYDOS kaptanım yolculuk yapti dun ve bugun dinlenmede. Yarin halledecek sonucu
Çok teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorum kaptanım gerçi bayram sonrası tatilde olucam ama denizde ödem de atarım diye heveslenip varım diyorummm
Ya kiyamamAhhhh coook TSK ederim ekip kalabalık olunca ben biraz ne oldum.oldum tanıyamıyorum ismini etiketlerken bile avucuma yazdım da etiket yaptım öyle yani
Cool lime nedir bilmiyorum :)selamlar,
sabah=> sade türk kahvesi
öğlen=> 2 yumurtadan sucuklu omlet + domates + peynir +maydonoz + roka
ara=> 10 çiğ fındık + 2 fincan yeşil çay
akşam => 1 dilim tam buğday + 4 köfte + salata
sonrasında cool lime 65 kaloriymiş :)
su 3,5 litre
Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS
sporlar
adım 13.000 390p
tempolu yürüyüş 100 250p
total 640
Eki Görüntüle 2889643
Afiyet olsunHadi bismillah sanırım buraya degilmiArrietty_
Sabah 3 kaşık melemen
1dilim tam buğday ekmeği
1kibrit kutusu büyüklüğünde peynir 3 zeytin
Bol yeşillik
Ara
Sade Türk kahvesi
Akşam 3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
4 kaşık salata
3 litre su
Eki Görüntüle 2889647
Neymiş bu planlar kimseye söylemem.O okuyan_eBLU3 Tebrikler kızlar
umarım kilolarınız bu hızda dökülmeye devam eder.
Disiplinli şekilde devam ettiğiniz sürece hedefe ulaşmama şansınız yok
Takım olarak birinci olmamızda katkısı olan tüm güzelim hatunları öptüm yanacıklarından
Çok koyvermeden dinlenin, bayram sonrası harika planlarımız var kaptanlarımızla
yüzdeleri çoşturacağız hep birlikte
Ya biz liseden beri birlikteyiz çok şükür ama ben ozamanda 38 bedendim sonrasında işe başlayıp ala ala devam ettim en zayıf ve erişkin halim evlendiğimizde oda 40 bedenAy hergun en az 1 saat yuz, harika olur senin icin
Bu esler cok komik
Benimde bikini ile olayim olduinadina giydim
Yakindir ama seni zayif gorme zamaniYa biz liseden beri birlikteyiz çok şükür ama ben ozamanda 38 bedendim sonrasında işe başlayıp ala ala devam ettim en zayıf ve erişkin halim evlendiğimizde oda 40 beden
Adamcağız beni 17 senedir tanıyor ama hiç zayıf göremedi kendi de S yada m giyiyor okadar zayıf Bi 10 kilo daha verdim mi eminim ağzımdan burnumdan tepeceğine daha zayıflama diye zaten hep onun sebebine kilolu oluyom ben kendi yemiyo bana yediriyo
İnşallah şöyle aynaya baktığımda işte oldu diyip beğenmeyi çok istiyorum bende hedefime ulaşana kadar kıyafet bile almıyorum zaten kaç ay giycem ki ziyan olmasın diyorumYakindir ama seni zayif gorme zamani
Yeme sen yeme. Hedefine ulasinca haftada 1 gun free takilirsin. Oylesi daha güzel.
Ne yedim ictim diye dusunmedigin full 1 gun
Canım çok teşekkür ederim ama sen yorgunluktan ödem mi yaptın acaba kuzum yaa wc işini de çözmüştün tam
Valla bilmiyorum dun zeytinyagida yapmadim. Eve geldim az biraz oturdum sonra uyuyakalmisim. Gece uyandim koltuktayim. Wc yi halletmem gerek ve demekki daha fazla su icmem gerek bilmiyorum ama sikinti iste. Yorgunlukta var.Canım çok teşekkür ederim ama sen yorgunluktan ödem mi yaptın acaba kuzum yaa wc işini de çözmüştün tam
ben lafta dalaşıyordum ama vallahi sen paylaşana kadar beni ezmiştir diye beklediydim tartını
Tskler efenim tskler ❤❤Cool lime nedir bilmiyorum :)
Hersey mükemmelafiyel olsun
Afiyet olsun
Senin de menu harika
Su miktari cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?