Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selamlar kaptanlarım övgülerinizi görünce çok çok mutlu oluyorum alıntı yapamadığım varsa kusuruma bakmayın lütfen

kesinlikle haklısın sedulu kaptanım insan kilo verdikçe daha da azmi artıyor bugün dışarı çıktık şortumu giydim boyu biraz diz üstünde kalıyor eşim diyorki kilo verdikçe şortun boyu kısalacak heralde başımı belaya mı sokacan

dedim bir 65 olayım da ozaman gör asıl nasıl giyiniliyormuş bu bile insanı mutlu ediyor özgüveni yükseliyor insanın

babamı 2 aydır görmemiştim kiloya inanılmaz takıktır beni görünce nasıl sevindi naptın naptın diye soruyor dedim çok yemiyorum hatta şuan nefesim bile kötü gelebilir ama pes etmiyorum yemiyorum dedim

inşallah hedeflerimize küçük küçük haftalık ulaşarak büyük hedefimizi yakalayacağız emekleriniz için yine ve çokça teşekkür ederim hem kaptanlarım hem de tüm takım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim

Sevgili kizceler saygı değer yöneticilerim
Bn normalde de biraz teknoloji özürlüyüm ama bu platformda yerler kimi nereye ekleyecek tam olarak algilayamadim şu sıralar lanet bir bayram temizliği icerisine girdiğim içinde burayla kaçak kaçak ilgileniyorum yani kasıtlı olarak kimseye bir şeyim olmazdı kız napiyor falan diye sakın atmaya kalkmayın beni ben alıştım iyiyim böyle hepinizi çok seviyorum bir de geçen hafta Bi eşleşme yapılmıştı bu haftada var mı diye bir sorayım dedim

Ben geldim.

Tebriklerrrrr 4. Takım @Arrietty_kaptanım.
Bireysel 2. Ve 3. lük kazanan O okuyan_e ve BLU3 sizleri de tebrik ederim.
O okuyan_e BLU3 Tebrikler kızlar
umarım kilolarınız bu hızda dökülmeye devam eder.
Disiplinli şekilde devam ettiğiniz sürece hedefe ulaşmama şansınız yok
Takım olarak birinci olmamızda katkısı olan tüm güzelim hatunları öptüm yanacıklarından
Çok koyvermeden dinlenin, bayram sonrası harika planlarımız var kaptanlarımızla
yüzdeleri çoşturacağız hep birlikte

Atmayiz kiz
Cabaladigini goruyoruz cunku
Menu, spor ve kilo bildirimi obur konuya canim. Sohbet kismida buraya.
Ordan mesaji alinti yazan yere tiklayip bu konuya gelip alintilari ekle diyince yorum yapa biliyorsun

Spor puani ise yarismamizda kullaniyoruz. En yüksek puani olana bazen ekstra ödül hakki taniyoruz veya es yarisi varsa takimdan kiminle birlikte es olmak istiyor diye secebiliyor
Kaptanlarimiz ile bir kac planimiz var Yaris konusunda ama suan hepsi cok yogun. Bende dahil. CEYDOS kaptanım yolculuk yapti dun ve bugun dinlenmede. Yarin halledecek sonucu

Çok teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorum kaptanım gerçi bayram sonrası tatilde olucam ama denizde ödem de atarım diye heveslenip varım diyorummm

Ahhhh coook TSK ederim ekip kalabalık olunca ben biraz ne oldum.oldum tanıyamıyorum ismini etiketlerken bile avucuma yazdım da etiket yaptım öyle yani

Çok teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorum kaptanım gerçi bayram sonrası tatilde olucam ama denizde ödem de atarım diye heveslenip varım diyorummm

Ay hergun en az 1 saat yuz, harika olur senin icin
Bu esler cok komik
Benimde bikini ile olayim oldu inadina giydim

Ahhhh coook TSK ederim ekip kalabalık olunca ben biraz ne oldum.oldum tanıyamıyorum ismini etiketlerken bile avucuma yazdım da etiket yaptım öyle yani
Ya kiyamam
Cozersin elbet. Haftaya cuma bildirim yaparken tarih ve Kullanici ismi unutma ki, esas listeye girme süren uzamasin

Cool lime nedir bilmiyorum :)
Hersey mükemmel afiyel olsun
Afiyet olsun
Senin de menu harika
Su miktari cok iyi

Neymiş bu planlar kimseye söylemem.

Ay hergun en az 1 saat yuz, harika olur senin icin
Bu esler cok komik
Benimde bikini ile olayim oldu inadina giydim
Ya biz liseden beri birlikteyiz çok şükür ama ben ozamanda 38 bedendim sonrasında işe başlayıp ala ala devam ettim en zayıf ve erişkin halim evlendiğimizde oda 40 beden
Adamcağız beni 17 senedir tanıyor ama hiç zayıf göremedi kendi de S yada m giyiyor okadar zayıf Bi 10 kilo daha verdim mi eminim ağzımdan burnumdan tepeceğine daha zayıflama diye zaten hep onun sebebine kilolu oluyom ben kendi yemiyo bana yediriyo

Yakindir ama seni zayif gorme zamani
Yeme sen yeme. Hedefine ulasinca haftada 1 gun free takilirsin. Oylesi daha güzel.
Ne yedim ictim diye dusunmedigin full 1 gun

Yakindir ama seni zayif gorme zamani
Yeme sen yeme. Hedefine ulasinca haftada 1 gun free takilirsin. Oylesi daha güzel.
Ne yedim ictim diye dusunmedigin full 1 gun
İnşallah şöyle aynaya baktığımda işte oldu diyip beğenmeyi çok istiyorum bende hedefime ulaşana kadar kıyafet bile almıyorum zaten kaç ay giycem ki ziyan olmasın diyorum

O okuyan_e ve BLU3 tebrikler kizlar! Supersinizzz
Canım çok teşekkür ederim ama sen yorgunluktan ödem mi yaptın acaba kuzum yaa wc işini de çözmüştün tam
ben lafta dalaşıyordum ama vallahi sen paylaşana kadar beni ezmiştir diye beklediydim tartını

Valla bilmiyorum dun zeytinyagida yapmadim. Eve geldim az biraz oturdum sonra uyuyakalmisim. Gece uyandim koltuktayim. Wc yi halletmem gerek ve demekki daha fazla su icmem gerek bilmiyorum ama sikinti iste. Yorgunlukta var.
bu hafta belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…