Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya küsme suzime kıyamam ben ona. son derece sorumluluk sahibi ve disiplinlidir benim @Suzan Avci 'm.
Valla oyle garagozlum bu son 3-4 haftadir nefes alacak vaktim yok
Bugun tamamdir. Anam ameliyat olmustu. Bugunde benim almam gerekti hastaneden. Kardesim gidecekti isi cikti. Eve getirdim baktim burda tarti bildirim hatali cikti. Hemen anamin tartisina ciktim.
yarindan itibaren eskiye dönecem! Her hafta diyorum ama simdi onemli olan islerim bitti. Avukatimda bugun izine ayrildi artik tatli telasim tatilim kaldi. Normalde duzenliyim tarti konusunda.
tekrardan ozur diliyorum hepinizden. Hakkinizi helal edin

Ay cidden bekleme isi daha yorucu. Bos bos oturmak yoruyor.
Oh eglenmissin kendi kendine
En uzun yolculugun ne kadardi? Arabayi da sen kullandigin yolculuk uzunlugu yani?

Dert etme kuzum
Bu son zaman yogunlugunu biliyorduk.
Dedim ya bildirimsiz olsa bile sorun degildi. Tek kotu yani 3e bolunecek olmasi olurdu
Annen nasil? Mide ameliyati mi Oda

Dert etme kuzum
Bu son zaman yogunlugunu biliyorduk.
Dedim ya bildirimsiz olsa bile sorun degildi. Tek kotu yani 3e bolunecek olmasi olurdu
Annen nasil? Mide ameliyati mi Oda
Saolasin kaptanim. Evet kaptanim. Biraz kilolu ve 120 hastaligi var. Artrose hastaligi baya sikinti yaratiyo oyuzden doktor tavsiye etti.

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun
16 temmuz 2021
gün boyu 4 adet bumbar yedim oh be dünya varmış dedim
su: 3000 ml ama devam ederim
spor:1903 adım
Arrietty_ sedulu H3RA_
Sonunda yedin mi
Afiyet olsun

O okuyan_e Mahi57 @Suzan Avci Lusi ysmnczm V vl3demir Dahlia_ matilda34 tavsannesi
Lütfen menulerinizi gec saate birakmayin

Pardon bell Bi saat varmi 3m gec şu saat diye Bn kendimi ona göre ayarlıyım
Aslinda yok
Ama koyayim
Eskiden vardi
En gec 21 diye ekliyorum simdi

Genel olarak yaziyorum simdi

Gec saate birakinca kimse yorum yapamiyor. Veya ertesi sabaha birakiliyor yine ayni durum oluyor.
Tablo iside bu sebeplerden dolayi kaldigida oluyordu
Suan biraktim iyice tablo isini. Anneniz gibi pesinizden kosuyorum yahu el insaf
Ben kaptan olarak uyari yaparim ama Sizinde sorumlulugunuz var

Pek tanı şimdi sen bizim kaptanimizmisin o yuzdenmi diğer kızlar seni etiketliyorlarBn bu civciv gibiyim dünyadan Bi haber simdi Bn öğünlerde yazınca seni etiketliyimi en geç 9 dada menumu yazayım.oylemi

ceydoş ben uzun yola çıkmadım hiç arabayla
sadece bir kez Edirne İstanbul arası kullandım
bu sene memlekete arabayla gitmek istiyorum ama tırsıyorum biraz
En çokta sollamam gereken tır ve kamyonlar

V vl3demir kaptanimiz Arrietty_
Bizler kaptan yardimcilariyiz ben CEYDOS H3RA_
Menü bildirimine hepimizi etiketliyorsun. Gözden kaçmasın diye menüleri kontrol ediyoruz.
Tarti bildiriminde de aynı şekilde
Aklina takılan şeyleri çekinmeden sor canım takımda eski olan arkadaşlar da yardımcı olur sana.
Aile gibiyiz burada herkes birbirine destek olma çabasında

cooook TSK ederim menü ve spor bildirimini o sayfada başka herseyi burada konuşabiliyoruz öyle mi peki bu puanlama nedir bir de onu sorsam kaç gündür aklımda çünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…