Valla oyle garagozlumya küsme suzime kıyamam ben ona. son derece sorumluluk sahibi ve disiplinlidir benim @Suzan Avci 'm.
Ay cidden bekleme isi daha yorucu. Bos bos oturmak yoruyor.sadece araba sürmek olsa kolaydı kaptanım. sabah 10 da kalktım dün biz hazırdık zaten ama eşim değildi. bizim eşyaları arabaya erkenden yükledik. gece yarısına kadar onun toplamasını bekledik. ne kitap bıraktım okuduğum ne laptop yeminle bütün gün bekleme modun da oturdum. o daha çok yordu. araba kısmı keyifliydi. eşim ve kızım uyudular bende bağıra bağıra türkü söyledim yol boyunca. birde gece trafikte az muhteşemdi.
Dert etme kuzumValla oyle garagozlumbu son 3-4 haftadir nefes alacak vaktim yok
Bugun tamamdir. Anam ameliyat olmustu. Bugunde benim almam gerekti hastaneden. Kardesim gidecekti isi cikti. Eve getirdim baktim burda tarti bildirim hatali cikti. Hemen anamin tartisina ciktim.
yarindan itibaren eskiye dönecem! Her hafta diyorum ama simdi onemli olan islerim bitti. Avukatimda bugun izine ayrildiartik tatli telasim tatilim kaldi. Normalde duzenliyim tarti konusunda.
tekrardan ozur diliyorum hepinizden. Hakkinizi helal edin
Saolasin kaptanim. Evet kaptanim. Biraz kilolu ve 120 hastaligi varDert etme kuzum
Bu son zaman yogunlugunu biliyorduk.
Dedim ya bildirimsiz olsa bile sorun degildi. Tek kotu yani 3e bolunecek olmasi olurdu
Annen nasil? Mide ameliyati mi Oda
Hayirlisi olsun canimSaolasin kaptanim. Evet kaptanim. Biraz kilolu ve 120 hastaligi var. Artrose hastaligi baya sikinti yaratiyo oyuzden doktor tavsiye etti.
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimMenu
Sabah (8.30)
Salata (1 haslanmis yumurta, birer domates ve salatalik, yarim avokado, gobek marul, mor lahana, bir parca cecil peyniri) ve cay
Ara (13.00)
Yogurtlu meyve (3 kasik yogurt, birer dilim sefrali ve elma, 5 bogurtlen, 2 ceviz, 3 badem tarcin)
Aksam (17.40)
Alinazik (3 servis kasigi), koz biber&domates ve ayran (2 bardak)
Su:3 litre
Adim: 10 bin — 300 puan
Arrietty_ sedulu
Eki Görüntüle 2889544
Afiyet olsunSelam
Kahvalti =4zeytin
1bucuk has. Yum.
3dilm köy peyniri
2dlm ekmek
1tk çikolata
Aksam 16:00=2kofte
Iki minik parca has. Tavuk gogusu
2yk cokelek sundurme
2litre su devam ediyorum
Spor henuz yok annemdeyim bayram temizligi yaptik musait olursam yapicam yoksa bugun bos gecicek
Arrietty_ CEYDOS sedulu H3RA_ @Melegimkorusun
Sonunda yedin mi
Aslinda yokPardon bell Bi saat varmi 3m gec şu saat diye Bn kendimi ona göre ayarlıyım
Menüler obur konuya canimSabah
2 kaşık melemen
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
3 zeytin
Bol yeşillik
Ara
Sadece Türk kahvesi
Akşam 3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
4 kaşık salata
3 litre su
Pek tanı şimdi sen bizim kaptanimizmisin o yuzdenmi diğer kızlar seni etiketliyorlarAslinda yok
Ama koyayim
Eskiden vardi
En gec 21 diye ekliyorum simdi
Genel olarak yaziyorum simdi
Gec saate birakinca kimse yorum yapamiyor. Veya ertesi sabaha birakiliyor yine ayni durum oluyor.
Tablo iside bu sebeplerden dolayi kaldigida oluyordu
Suan biraktim iyice tablo isini. Anneniz gibi pesinizden kosuyorum yahuel insaf
Ben kaptan olarak uyari yaparim ama Sizinde sorumlulugunuz var
ceydoş ben uzun yola çıkmadım hiç arabaylasadece araba sürmek olsa kolaydı kaptanım. sabah 10 da kalktım dün biz hazırdık zaten ama eşim değildi. bizim eşyaları arabaya erkenden yükledik. gece yarısına kadar onun toplamasını bekledik. ne kitap bıraktım okuduğum ne laptop yeminle bütün gün bekleme modun da oturdum. o daha çok yordu. araba kısmı keyifliydi. eşim ve kızım uyudular bende bağıra bağıra türkü söyledim yol boyunca. birde gece trafikte az muhteşemdi.
cooook TSK ederim menü ve spor bildirimini o sayfada başka herseyi burada konuşabiliyoruz öyle mi peki bu puanlama nedir bir de onu sorsam kaç gündür aklımda çünkiV vl3demir kaptanimizArrietty_
Bizler kaptan yardimcilariyiz benCEYDOS H3RA_
Menü bildirimine hepimizi etiketliyorsun. Gözden kaçmasın diye menüleri kontrol ediyoruz.
Tarti bildiriminde de aynı şekilde
Aklina takılan şeyleri çekinmeden sor canım takımda eski olan arkadaşlar da yardımcı olur sana.
Aile gibiyiz burada herkes birbirine destek olma çabasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?