• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Saatleri sarj ettim. Arkandan gelecegim bende
Bu hafta 1.cilik son and kacti
Ellssa Ellssa cok kilo vermeseydi keske 😂
Ama totemime gore haftaya ben hazirliyacagim sonuc listelerini. Ozaman birinciyiz
Tabi toteme guvenmiyelim.
Birbirimize destek olup birlikte yarisalim
Bence de güvenme o totemee😂😂 akrep sahalara geri döndü😜😜😂

Sen persembe gunu tursu suyu icersen olacagi bu🤣🤣 Bu hafta asil, bak yoksa arkamdan el sallarsin😻
Ay sorma simdi bi korona suphesi olduya bi gör akil verenleri dedjler tursu suyu ic hic sevmem tuz deposu sdce ya anam icim dedim yok bana gire değil halletcem merak etme bu hafya allahin izniyle insallah su korona suphesi ortadan kalkar bi saglik problemi yasamazsam guzel olcak eminim valla bu en ufak bi degisiklikte yada spor yapmadigimda arti cikmaktan biktim usandim ya😒

Arrietty_ Arrietty_
Biraz az oldu ama simdi cocuklari uyutup yuruyebildim.

Spor videosu : 200 puan
Yuruyus : 60 puan

Eklentiler

• Screenshot_20210806-212927.webp
    Screenshot_20210806-212927.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 27
Menu
Sabah (8.30)
Peynirli ceri domatesli dereotlu omlet, sovus domate, salatalik ve kapya, cay

Ara
Elma
Sade nescafe

Aksam (17.30)
Kebap (kusbasi ve kiyma), ezme salata, sogan salatasi, köz biber ve biber ile ayran

Su: 3 litre+
Adim: 15 bin — 450 puan (devam edersem guncellerim)
Arrietty_ Arrietty_ @sedulu
Eki Görüntüle 2897772
Afiyet olsun ,bol cesitli olmus❤
6.8.2021
sabah: 2 haslanmis yumurta , 1 fincan cay , 1.5 dilim ekemk. bir dilim peynir , 10 zeytin , yesillik , azcik domates salatalik ceviz
Ogle: 1 sutlu soguk kahve
Ikindi : 1 muz 1 portakal minik bir kase yogurt
aksam: 1 kase haslama ; 4 kasik makarna , yogurt , 1 bardak ev limonatasi

+2 litre su
Cok fazlalik yok gibi menunde ama diyet döneminde muz sık tuketmemek daha iyi olur bazen siskinlik yapiyor :)

Gunluk hedefimi 20 bin yapmistim ben zaten kaptanim. Yarin yaris icin yuklenirim. Bugunluk boyle olsun😻

Arkadaslar, etkinlikleri firsata cevirin. Haftanizi bosa harcamayin. Haftaya cuma yasayacaginiz mutlulugu ve o hafiflik hissini dusunun. Herkesten guzel adimlar bekliyorum. Beni yalniz birakmayin🌺
Kapisalim mi senle 😎🙈🙊🙉 ama bugun sayilmasin yarindan itibaren.😁

Back
X