Rica ederim canımAnlasildi kaptanim. Ellerinize saglik tablo icin. Bu arada sporu cok severim spor her ceza cesidine raziyom
Rica ederim canım
sporla incelmen de daha hızlı oluyor
spor derslerimi özlediğimi farkettim
canım çıkıyordu ama kg olarak çok farketmediğim zamanlarda bile incelmeye devam ediyordum
yok başlamadım birebir ders masraflı oluyor birazbaslamadin mi yeniden?
dun onbin adim attim, o bile zorladi valla tatil sonrasi,
tatilde yuzme disinda bir aktivitem olamadi maalesef
Sağol kaptanım teşekkürlerMutlu, sağlıklı nice yaşların olsun canım.
-2 kg senin kilonda süper bir yüzde demek
Aman ha pasta için yazık etme
Yarın akşam ödül masası kurarsınız eşinle :)
yok başlamadım birebir ders masraflı oluyor biraz
kızımda isteyince ikimizin masrafını gözüm almadı açıkcası
tenis dersine mi gitsek diye düşünüyoruz
onu araştırıyorum bu ara
evde kendimce bir şeyler yapmaya başladım tekrar hamlamamak için
Daha önce salon üyelikleri yaptımbirebir disinda secenek var mi?
ben salona gidiyorum ya,
grup dersleri de oluyor (korona izin verirse tabi), uyeligimle hepsine girebiliyorum rezervasyon yaptirarak,
hem secenek bol hem de birebirden daha uyguna denk geliyordur kesin.
tenis cok severim ama kisin onda da zorluk yasamaz misin? yagmurlu havada falan iptal olmuyor mu dersler?
Evet çok yüklenmeden yapın ilk 5 dk dan sonra açılıyor bacaklarBu da manyetik ve çok sessiz. Sepetli...Bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak. Hergun birer dk arttırmayı düşünüyorum ya, kısmet artık...
Evet bende birlik olunca daha çok motive oluyorumOoo cok iyi beraber gidiyoruz o zmn boy bos ayni hemn hemn ne gzl kendi kiloma yakin arkadaslarla devam etmek ayri heyecan heves veriyo valla bklm cuma gunu hayirla eksilerle gelsim
Bu sabah maydonoz limon kürüne başladım aslında kilo vermek için değil karaciğer temizliği için buda yeşilliğe girer demiAfiyet olsun. Ama taze yesillik eksik gibi :) onun disinda harika birgun olmus
Afiyet olsun. Kus lokumu mini minnacik olan lokum degil mi ?
Telefonun sorununu halledebildin mi ?
Afiyet olsunne corbasi ictin?:)
Afiyet olsun. Ayarlarini bir kontrol et adimsayarin
Bugun dinlen,cuma yap derim videolari :)
Kizlar minik abur cuburlar cok vardi bu hafta menulerde. Fazla spor / yuruyus yapan bir takim degildik bu hafta.
Es yarisi planliyorum , ve bu durumda aktif olmalisiniz. Kiminiz sadece menu yaziyor. Sohbete veya menu yorumlarina katilmiyor.
Teşekkür ederim kaptan elimden geldigince girmeye çalışacağım. Dün ve önceki gün çok yogundum eski yatak odası takımını çıkarıp yenisi içi düzleme beni bayagi yordu bebem ve iki kızım var. Aslında iyi gidiyorum.ekmegi çok çok azalttım kizartmayida kestim diyebilirim. Akşam misafirliğe gideceğiz dikkat etmeye çalışacağım yarın da tartı günü. Misafirlikte Maraş tarhanası firigi yiyecegiz kendimi nasıl tutacağım bilmiyorum. Çok çok seviyorum.her gün düzenli paylaşım esas listeye girmen içinde önemli canım
menülere yorum aldıkça yanlışlarını farkedip
örnek menüler konusunda bilgileniyorsun
Grupta aktif olmak motivasyonunu diri tutuyor
Teşekkürler kaptanımLenochka mutlu yillar. Esin pastayi yarin alsin:)
cokofesttt gozu acik seni
Selam kizlar. Aksam gelemem pek cunku gece mesaisine kalacagim. Simdi eve geldim. Yemegi yapup birkac saat uyuyacagim. Sonra ise
Sağol canımoh hadi gecmis olsun,
miyom filan yapma bir daha bak, boyle al ver zor oluyor, hem masraf
Nasil gidiyor omadcilar ?
Ben suan bitki cayi iciyorum aclik vs yok.
Aclik cok olursa hcli kahve icecegim.
Sağol canım
yok yapmam bidaha Allah isteyene versin
Sağol canım
yok yapmam bidaha Allah isteyene versin
Ahh nerdee kızDelii
Naptın? 60 kilodan indim deme düşer bayılırım
Ahh nerdee kız64.5i gördüm bu sabah yarın 63.9 olsam keşke
Son öğünümü yiyorum şimdi evde en sevdiğim şeylerden var(hamur kızartma) ama yarın tartı günü nasıl yiyemhatta diyet boyunca yiyemem sanırım
60ı görürmüyüm acaba yakiyamam sana,
60 i gordugun hafta, kahvaltida odulun bu olsun madem cok seviyorsun
benim haftalik odullerim, bir de 5 kg lik odullerim vardir, 10 kg lik odullerii hic soylemeyeyim, kaptan kiziyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?