Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar arkadaslar. Grip mi nezle mi Corona mi oldum bilemedim. Çok afadersiniz burun akıntısı boğaz ağrısı öksürük, hapşırık hiç keyfim yok.deniz çarptı galiba, Sporda yapamicam çok istiyorudum.

Kizim dun asi oldu. 2 gundur sanciliydi. Gece bile uyuyamiyordu. Asi olduktan sonra aniden durdu
Allahiiim darisi basima. Cok sancili gecer benim.
3gun erken olmustum. Yumurtalama donemi gibi agrim oldu sabaha dogru. Meger regl mis

Yinede ağır olmayan sporlardan yapsam mı
Gecmis olsun canim. Bence hic zorlama vucudunu. Dinlen bu aksam. Erken uyu. Vitamin cay ic yat. Sabah insallah duzelirsin

Hasta olan yok kuzum, elimizde bir adet korona testi pozitif çıkan ve dipçik gibi olan damat var. Hepimizi cumbur cemaat karantinaya soktu. Şimdilik iyiyiz...
Damarlara bişey olmuyor abi onlar sizi pikniğe götüreyim diyip asla götürmeyen enişte gibi bi ekşın yaratıyorlar o kadar tekrar çok geçmiş olsun

Gecmis olsun. Vucudunu dinle ve zorlama kendini.
Once saglik. Toparlayinca kendini yaparsin. Yoksa iyilesme surecin uzar

Ezme salata nasil birsey :)
Menu herzamanki gibi guzel. Afiyet olsun
Sabah yagda yumurta 1 dılım peynır 1 dılım ekmek
Ara 1 şeftalı, turk kahvesı
Aksam et kavurma, 1 dılım ekmek salata

@Arrietty_
Miktar yazmayinca cok az yedin gibime geliyor

Nasıl oldu tadı kaptan ? Ev tarhanası güzel olur genelde kışın mis gibi çorba ama yine karb var
Guzeldi valla
En son 5sene once yedim herhal. O yuzden karb filan dusunemedim :)
Gerci tek karb aksam yemegimdi. Gunu guzel dengeledigimi dusunuyorum
Cocuklarda sevdi. Boyle bana eksimsi tad veriyor,hosuma gidiyor. Burda kis oldu zaten

Guzeldi valla
En son 5sene once yedim herhal. O yuzden karb filan dusunemedim :)
Gerci tek karb aksam yemegimdi. Gunu guzel dengeledigimi dusunuyorum
Cocuklarda sevdi. Boyle bana eksimsi tad veriyor,hosuma gidiyor. Burda kis oldu zaten
Ay burada da bir haftadır hava rüzgârlı gidiyor bugün fırtına uyarısı vardı. Akşamları hirkasiz durulmuyor.

Iyi aksamlar
Ben bu ay ilk defa cok az agrili gecirdim. Asidan mi acaba

Gecistirme iste. Vucud neye ugradigini sasiriyor

Ben de fena geçiriyorum maalesef, ilaçsız mümkün değil dayanmam.. Moralim iyi olunca yine dayanılır gibi oluyor da bu sefer hiç moralim de yok ya, duygudan duyguya geçiyorum, yoruldu
Hiç İştahım da yok, akşam bizimkilere makarna yaptım yiyeyim dedim azıcık yok ya midem almıyor..

`