Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

20 bin
Menüm

14.00
2 kaşık menemen
2 dilim ekmek üzerine krem peynir

17.00
Yarım şeftali
1 armut

Akşam
2 kaşık makarna

Su 2 lt

Spor
45 dk tempolu yürüyüş - 112 p
15.000 adım - 450 p
562 puan

@Arrietty_ @sedulu
Bu nasil menu hem de adette Ilac almiyor musun?

Yok canım, dün aldım sadece, bugün dayandım..
Yiyemedim başka birşey
Dayanmak zorunda degilsin ama. Agriyi kessen istahin da hayat kaliten de artar..

Isim vermeyeyim. Eskiden bir ilac kullanirdik. Ne agriyi keserdi ne bulantiyi. Sonra yeni nesil ilaclar cikti (bulandan Allah razi olsun) 15 dk sonra papatya gibi yapiyor

1 lt su ne beybisi ya. Hadi dukanda var diyeyim ama o su sayılmaz ki

Ben gecen haftaki sonuctan da bu sabah ki rakamdan da memnun degilim. Cumami bosalttim bu yuzden. Dogru duzgun bir vakitte tartilip gercek kilomu gormek istiyorum. Bu cuma 63 istiyorum. Kacari yok

Haklısın tabi..
Çok ilaç içtim ya bu ay, o yüzden daha fazla kullanmak istemiyorum.. Zaten 1 en fazla 2 gün kötü olurum, sonra hiçbirşeyim kalmıyor..
Şimdiki ilaçlar gerçekten çok etkili..

Bizim hafta sonu nisan var elbisemi online almistim su anda emin olamiyorum sizce nasil gorunuyor ? Dar hissediyorum kendimi ,yenisini almaya zaman kalir mi onuda bilmiyorum
Elbise güzel biraz detoks falan yapsan korse giysem nasıl olur acaba
Delta varyantı değil...
Sağol canım, artık eve tıkılıp kalacağız çare yok.
Toruna üzüldüm çok. Okula gideceği için o kadar mutlu ve heyecanlıydı ki, çok ağlamış.
Geçmiş olsun

Kaynanm yolladi,ev yapimi.
Ben direk gorumceye sordum..Bakalim ne diyecek.
Conan salatasi istedi canim :))
Pirasayi cig yemedim hic. Nohut var haslanmis. Ama agir gelir. Hala balikdan tika basa dolu gibiyim
Benim ki toz tarhana biber sarımsak nane domates kavurup soğuk su koyar salarim tarhanayi karıştırarak pisiriyorum
Geçmiş olsun canım

Bizim hafta sonu nisan var elbisemi online almistim su anda emin olamiyorum sizce nasil gorunuyor ? Dar hissediyorum kendimi ,yenisini almaya zaman kalir mi onuda bilmiyorum
Sana dar olmus, ayrica vucut yapina uygun bir model gibi durmuyor. Rengi cok guzel ama

Gecmis olsun. Vucudunu dinle ve zorlama kendini.
Once saglik. Toparlayinca kendini yaparsin. Yoksa iyilesme surecin uzar
Çok teşekkür ederim kaptan.iyileseyim inşallah yaparım. Evde hiç birşey yapamadım bulaşık yemek felan hepsi duruyor. Sağlık olsun

Teşekkür ederim canm

`