Iyilesin ama yaaaaa
Gecmis olsun kuzum
Seni doktora götürüp ic dış yikatcam
20 bin@Arrietty_ @sedulu @H3ra
10.00
1 kucuk yuvarlak baston tb ekmek, tereyagli
Peynir
14.00
Yogurt mix (2 dilim kavun, chia, keten tohumu, kabak cekirdegi, 2 kare bitter)
18.00
1 buyuk porsiyon pastirmali kuru fasulye
3 yk kinoa
Az coban salata
1 bardak ayran
20 bin adim 600p
1 sa yuruyus 60p
Toplam 660 puan
Eki Görüntüle 2912161
Bu nasil menu hem de adetteMenüm
14.00
2 kaşık menemen
2 dilim ekmek üzerine krem peynir
17.00
Yarım şeftali
1 armut
Akşam
2 kaşık makarna
Su 2 lt
Spor
45 dk tempolu yürüyüş - 112 p
15.000 adım - 450 p
562 puan
@Arrietty_ @sedulu
20 bin
Bu nasil menu hem de adetteIlac almiyor musun?
Ezme salata nasil birsey :)
Menu herzamanki gibi guzel. Afiyet olsun
Miktar yazmayinca cok az yedin gibime geliyor
Eki Görüntüle 2912178
Boyle bir seyCanim cekti bak gece gece. Sabah kahvaltiya yapayim ben peynirli zeytinli
Dayanmak zorunda degilsin ama. Agriyi kessen istahin da hayat kaliten de artar..Yok canım, dün aldım sadece, bugün dayandım..
Yiyemedim başka birşey
Ben balkonda oturamıyorum ya ne biçim esiyor fırtına sanki. Epey serin, saçlarımı savura savura bir hal oldumBu akşam balkonda adimlama yaptım ve üşüdüm. Özlemişim...
Boyle yapiyorum (olculer yarisi kadar);Ne var bunun içinde?
Burnuma şöyle ekşimsi koku geldi resimden
1 lt su ne beybisi ya. Hadi dukanda var diyeyim ama o su sayılmaz kiKahvaltı 09:00
1 haşlanmış yumurta
3/4 zeytin
3/4 dl domates salatalık
10/15 sap maydonoz
1 dl ekmek
Tarçınlı duble kahve
1 lt dukan birası
Akşam 20:00
1 kase tavuk suyuna çorba
1 adet fırında baget
3 yk bulgur
1 bardak ayran
1 lt su
@Arrietty_ @sedulu
Ben gecen haftaki sonuctan da bu sabah ki rakamdan da memnun degilim. Cumami bosalttim bu yuzden. Dogru duzgun bir vakitte tartilip gercek kilomu gormek istiyorum. Bu cuma 63 istiyorum. Kacari yokEksi eksidir. Tebrikler
Sabit cikmak demek cumaya eksi demek
yeni diyetisyen sana cok iyi gelecek
Oo kaptanicem. Eksi harika
+800gr mi
Gececegine inaniyorum
Tebrikler
@Lady Tenar senin alintin nereye gitti anlamadim. Spordandir buyuk ihtimal senin artin
DihandiiimToklamadin gibi derken
Dayanmak zorunda degilsin ama. Agriyi kessen istahin da hayat kaliten de artar..
Isim vermeyeyim. Eskiden bir ilac kullanirdik. Ne agriyi keserdi ne bulantiyi. Sonra yeni nesil ilaclar cikti (bulandan Allah razi olsun) 15 dk sonra papatya gibi yapiyor
Boyle yapiyorum (olculer yarisi kadar);
Eki Görüntüle 2912184
Elbise güzel biraz detoks falan yapsan korse giysem nasıl olur acabaBizim hafta sonu nisan var elbisemi online almistim su anda emin olamiyorum sizce nasil gorunuyor ? Dar hissediyorum kendimi ,yenisini almaya zaman kalir mi onuda bilmiyorum
Geçmiş olsunDelta varyantı değil...
Sağol canım, artık eve tıkılıp kalacağız çare yok.
Toruna üzüldüm çok. Okula gideceği için o kadar mutlu ve heyecanlıydı ki, çok ağlamış.
Benim ki toz tarhana biber sarımsak nane domates kavurup soğuk su koyar salarim tarhanayi karıştırarak pisiriyorum
Kaynanm yolladi,ev yapimi.
Ben direk gorumceye sordum..Bakalim ne diyecek.
Conan salatasi istedi canim :))
Pirasayi cig yemedim hic. Nohut var haslanmis. Ama agir gelir. Hala balikdan tika basa dolu gibiyim
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar arkadaslar. Grip mi nezle mi Corona mi oldum bilemedim. Çok afadersiniz burun akıntısı boğaz ağrısı öksürük, hapşırık hiç keyfim yok.deniz çarptı galiba, Sporda yapamicam çok istiyorudum.
Sana dar olmus, ayrica vucut yapina uygun bir model gibi durmuyor. Rengi cok guzel amaBizim hafta sonu nisan var elbisemi online almistim su anda emin olamiyorum sizce nasil gorunuyor ? Dar hissediyorum kendimi ,yenisini almaya zaman kalir mi onuda bilmiyorum
Çok teşekkür ederim kaptan.Gecmis olsun. Vucudunu dinle ve zorlama kendini.
Once saglik. Toparlayinca kendini yaparsin. Yoksa iyilesme surecin uzar
Teşekkür ederim canmElbise güzel biraz detoks falan yapsan korse giysem nasıl olur acaba
Geçmiş olsun
Benim ki toz tarhana biber sarımsak nane domates kavurup soğuk su koyar salarim tarhanayi karıştırarak pisiriyorum
Geçmiş olsun canım