Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

süpermiş yavrucum hade bakalım bu defa azimli gördm seni.bol bol da su içemyi ihmal etme:)

ay ben buldum galiba arkadaşın düğünü var ama daha baya var ben desem ki biz kızlar kınadan sonra kız evinde hep beraber kalıcaz düğünede beraber hazırlancaz desem.

saol kuzen ya valla bu sefer cok fenayımm,yediklerimin kalorisinide hesaplamaya calısıyorum

meger kilo vermenn ilk sartı bilinçlenmekmiş canımmmm,,neyin kaç kalori oldugunu bilince kıyamıyosun vücuduna daha fazla

ayrıca 2 haftadır hiç kaçamagım yok yani kola çikolata falan hiç yani yok ,beyaz ekmekte bitti çk şükür,,sporada 4 gündür acaip yükleniyorum , hakkmızda hayrlısı:)

bu arada benm cok sorum var yaaa ,,mesela gece uyurken metobolizmamız daha hızlı calısması için yatmadan önce yapılacak bişiler varmı??

bu arada benm cok sorum var yaaa ,,mesela gece uyurken metobolizmamız daha hızlı calısması için yatmadan önce yapılacak bişiler varmı??

tatlım gecen göbek için verilmişti bu:balon şişirme:)normal bildiğin balon yatmadan evvel yapılıyo ve düz bi karın için tamda bizim istediğimiz şey:)
önce 10 defa şişiriyorsun sonra her gün 1 tane artıRIYORSUN.denemekte fayda var.uyumadan aklına gelmişyor insanın tek sorun bu

kızlar nişanlımla iki gündür çok fena kavga ediyoruz benim bi halam var ve ben pek sevmiyorum tufanda artık sevmiyo ona davranışlarından dolayı şimdi size bi soru kuzenimin doğoum günü var haliyle onunda halası olarak oda orda sevmediğim halam bu ne zaman ben ailemle bişi yapsam sorun yapıyo. gitcekmisin sen şimdi gitmene gerek yok halan orda bimem ne diye bahane bulup durdu gitcem dedim onu çağırdım ama anlamadı istemedi şimdi surat astı sinirlendim toplantım var ben gelmiyorum dedim bizimkilere onada soledım arıyo beni gitceksın yoksa beni arama diyo ya bu bana ceza mı valla dayanamıyorum az kaldı çok kotuyum

Çok sağol, çok sevindim benim için iyi bir motivasyon oldu. Sporumu düzenli yapsaydım belki biraz daha verip 1. olabilirdim. Neyse iyi ki takıma girmem için müsade etmişsiniz, 1. takımdayım ollleeeyy

Çok geçmiş olsun okuyunca çok üzüldüm çünkü ben de kulağımdaki bir problem sebebiyle vertigo atakları yaşıyorum arada sırada. İnsanın psikolojisini çok bozuyor çünkü dışardan insanlar bakınca sağlıklı görüyorlar sizi ama vücudunuzun dengesini sağlayabilmek için sürekli extra efor sarfediyorsunuz. Ben işimden izin alıp eve kapandığım zamanları bilirim. Ama düzenli ilaç kullanmak ve düzenli yaşamak çok önemli. Mesela uykusuzluk ben de tetikeleyicidir, ya da azcık moralim bozulsa üzülsem atağım hemen yenilenir. neyin tetiklediğini bilmek önemlidir, acil şifalar diliyorum

bence eşinde olsa akraban annen baban ve kardeşlerinle ilgiili herşeyi cok anlatma.kendimden biliyorum.anlatıyosun ondan sonra en ufak bişeyde oda fırsat alıyor.ya onlara tepkim gösteriyor ya benm hareketlerimi kısıtlıyor.bende müdahale edilmesinden hiç hoşlanmam.gideceksen git onu pek sevmesende halan sennkimlere katlanıyozzzzz canımızdan olan insanamı katlanamaycaz

Menümüde yazayım gayet güzel geçti birazdan spor yapcam...

Sabah: 2 dilim kepek ekmeğine lor peynirle yağsız fırına sürdüm kızarttm
3 salatalık
1 nescafe
5 kaşık yoğurt
1 kase mercimek çorba bol limonlu
1 patatesli börek (bugünkü tek ayıbım bu onuda eriticem savaş açtım )

1. liğimizi tebrik ediyorum katkım olduysa ne mutlu bana. Nazar değmesin inş.

tabiki katkın oldu.olmazmı hiç tatlım.her yeni üyeyle tekrar canlanıyor burası.
menünde cok güzel olmuş ayrıca.

kızlar yeni bir uygulama planladım umarım yapabiliriz.bugünün tüm menülerini bir görmek amacıyla.herkes kendi menüsünü bi önceki gelen menünün kuyruğuna eklesin.başındaki ve sonundaki Quiteleride sildikmi alıntı gibi olmaz?ne dersiniz?en azından dikkat edenlerin yanında benmki gbi utanç kaynağı menülerdende utanmış olurum:)

Son düzenleme:
Guardedlie;Menümüde yazayım gayet güzel geçti birazdan spor yapcam...

3 salatalık
1 nescafe
5 kaşık yoğurt

zeynep ece:
sabah:1 haş yumurta,kenarı 3 cm olan kare şeklinde küçücük bi börek
ara:tekrar o börekten
öğle:2 kaşık un helvası
ara:2 dolma ve yarım kase yoğurt
akşam:1 kase kiraz

spor:yarım saat yürüyüşş,ağırlık ve 200 kadar ip atladım.

Uygulama güzel özellikle şu SU kısmı sanırım bende göre göre başlıcam su içmeye

tabiki katkın oldu.olmazmı hiç tatlım.her yeni üyeyle tekrar canlanıyor burası.
menünde cok güzel olmuş ayrıca.

Teşekkür ederim

zeynep ece ye katılıyorum tatlım ,, kesinlikle erkeklere o fırsatı verme ,,mesela ben şu anda halamla konusmuyorum,3 senedir evliym 3 senedir konusmuyoruz

kesinlikle ailenle ilgli en ufak bişi bile söleme bence

Guardedlie;Menümüde yazayım gayet güzel geçti birazdan spor yapcam...

3 salatalık
1 nescafe
5 kaşık yoğurt

zeynep ece:
akşam:1 kase kiraz

spor:yarım saat yürüyüşş,ağırlık ve 200 kadar ip atladım.[/QUOTE]

burcezgi:
sekersiz kahve ve 35 dk spor ,, 50 mekik

sabah : çökelek salatası (domates , salatalık , soğan ve pulbiber azıcık yağ) 1 cavdar ekmegi

öğle:4 yemk kasıgı makrna(bol acılı) , yarım kase yogurt

ara:yarım dilim karpuz

aksam :2 yemk kasıgı makrna , yarım dilim karpuz , 2 dilim peynir , yarım kase yogurt

bugünn

sekersiz kahve ve 35 dk spor ,, 50 mekik

sabah : çökelek salatası (domates , salatalık , soğan ve pulbiber azıcık yağ) 1 cavdar ekmegi

öğle:4 yemk kasıgı makrna(bol acılı) , yarım kase yogurt

ara:yarım dilim karpuz

aksam :2 yemk kasıgı makrna , yarım dilim karpuz , 2 dilim peynir , yarım kase yogurt

/////zeynep ece:
akşam:1 kase kiraz/////

zeynep canım bu böyle olmaz ama hiç bişi yememişsin ,, böreği nerden buldun ya??? bence biraz dikkat et canım böle hem cok ac kalırsın hemde hersey gözünde kalır yani

menünü daha saglıklı düzenle yoksa saglıgından olacan ((

bütün gün yediklerin bumu,,ya böle ac kalınca moraliniz bozulmuyormu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…