slm arkadaslar uzun bir aradan sonra kararlı bir şekilde yanınızdayım,,,
dün
sabah :
yarım domates , 1 acı biber , soğan ve küçük bi dilim sucukla menemen 1yumurta ile , 1 dilim çardar ekmeği
öğlen:1 dilim karpuz (kahvaltıyı biraz gec yaptım)
ara : bol acılı pul biberli yoğurtlama ( yogurt ve közlenmiş patlıcan ) 1 dilim cavdar
akşam : kendi suyunda pişmiş tavuk (1 göğüs) , 1 kase salata
21:00 gibi nesfit :S
ayrıca her sabah bir acı kahve ve bunu uyguluyorum (evin içinde)
SÜRE:35 dakika
YAKILAN KALORİ: 425
Bu egzersiz vücudunuzu, uzun periyotlarda daha yoğun çalışabilmeye alıştırıyor. Zamandan tasarruf etmek isteyenler de koşuyu diğer antrenmanlara göre tercih ediyorlar. Kalp sorunları yaşayanlar ise bu egzersizi hızlı yürüyüş şeklinde uygulayabilirler. Yani kendinizi zorlamayın.
0-5 DAKİKA: Isınma amaçlı jogging ile başlayın.
5-9 DAKİKA: Yavaş yavaş hızlanın.
9-9:30 DAKİKA: Hızla kısa mesafe koşun .
9.30-11 DAKİKA: Daha yavaş koşarak devam edin.
11-23 DAKİKA: Her otuz saniyede bir kısa mesafe hızlı koşun, sonra yavaşlayın
23-27 DAKİKA: Hızınızı azaltın, birer dakikalık sürelerle önce dizlerinizi yukarı çekerek, sonra da topuklarınızı kalçanıza değdirmeye çalışarak devam edin.
27-32 DAKİKA: Normal hızınızda koşmaya devam edin.
32-35 DAKİKA: Yavaşlayın, artık durabilirsiniz.
ayrıca 40 mekik,,
cok istekli ve kararlıyım işllh bu sefer olur,,
kilo:71
şehir dışına cıktığını bildirmek zorunda deilsen bi arkadşımda kalıyorm diebilirsin
nişanlında iş için şehir dışına cıkmış olur.o hazır burda yokkken bende arkadaşlarda takılacam felan diebilirsin:)
ay ben buldum galiba arkadaşın düğünü var ama daha baya var ben desem ki biz kızlar kınadan sonra kız evinde hep beraber kalıcaz düğünede beraber hazırlancaz desem.
bu arada benm cok sorum var yaaa ,,mesela gece uyurken metobolizmamız daha hızlı calısması için yatmadan önce yapılacak bişiler varmı??
Kızlaaaaar yine birinciyiiiiiiiiz
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Takım Dereceleri
1.) 4. Takım %1,34
2.) 8. Takım %1,27
3.) 13. Takım %1,16
Bireysel Dereceler
1.) 8. Takımdan '' Brnkya'' %4,85
2.) 4. Takımdan '' senerr'' %4,28
3.) 13. Takımdan "pia '' %3,57
Senerr bireysel derecenden dolayı tebrik ederim canım,ben aslında birinci olmanı bekliyordum ama azıcık farkla geçen olmuş.
Birdahaya artık,maşallah sana.
Vertigo var canım,ciddi denge problemi var şuan. Aşırı başdönmesi yapıyor ve o an nerde olduğunun farkında deil,yatarken bile düşüyorum tutun diyor
Hani geçen haftaki anlık derece sana gaz vermiştide bu hafta dereceye girecektin:))
kızlar nişanlımla iki gündür çok fena kavga ediyoruz benim bi halam var ve ben pek sevmiyorum tufanda artık sevmiyo ona davranışlarından dolayı şimdi size bi soru kuzenimin doğoum günü var haliyle onunda halası olarak oda orda sevmediğim halam bu ne zaman ben ailemle bişi yapsam sorun yapıyo. gitcekmisin sen şimdi gitmene gerek yok halan orda bimem ne diye bahane bulup durdu gitcem dedim onu çağırdım ama anlamadı istemedi şimdi surat astı sinirlendim toplantım var ben gelmiyorum dedim bizimkilere onada soledım arıyo beni gitceksın yoksa beni arama diyo ya bu bana ceza mı valla dayanamıyorum az kaldı çok kotuyum
Menümüde yazayım gayet güzel geçti birazdan spor yapcam...
Sabah: 2 dilim kepek ekmeğine lor peynirle yağsız fırına sürdüm kızarttm
3 salatalık
1 nescafe
5 kaşık yoğurt
1 kase mercimek çorba bol limonlu
1 patatesli börek(bugünkü tek ayıbım bu onuda eriticem savaş açtım )
1. liğimizi tebrik ediyorum katkım olduysa ne mutlu bana. Nazar değmesin inş.
kızlar yeni bir uygulama planladım umarım yapabiliriz.bugünün tüm menülerini bir görmek amacıyla.herkes kendi menüsünü bi önceki gelen menünün kuyruğuna eklesin.başındaki ve sonundaki Quiteleride sildikmi alıntı gibi olmaz?ne dersiniz?en azından dikkat edenlerin yanında benmki gbi utanç kaynağı menülerdende utanmış olurum:)
tabiki katkın oldu.olmazmı hiç tatlım.her yeni üyeyle tekrar canlanıyor burası.
menünde cok güzel olmuş ayrıca.
bence eşinde olsa akraban annen baban ve kardeşlerinle ilgiili herşeyi cok anlatma.kendimden biliyorum.anlatıyosun ondan sonra en ufak bişeyde oda fırsat alıyor.ya onlara tepkim gösteriyor ya benm hareketlerimi kısıtlıyor.bende müdahale edilmesinden hiç hoşlanmam.gideceksen git onu pek sevmesende halan sennkimlere katlanıyozzzzz canımızdan olan insanamı katlanamaycaz
Menümüde yazayım gayet güzel geçti birazdan spor yapcam...
Sabah: 2 dilim kepek ekmeğine lor peynirle yağsız fırına sürdüm kızarttm
3 salatalık
1 nescafe
5 kaşık yoğurt
1 kase mercimek çorba bol limonlu
1 patatesli börek(bugünkü tek ayıbım bu onuda eriticem savaş açtım )
1. liğimizi tebrik ediyorum katkım olduysa ne mutlu bana. Nazar değmesin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?