evet ank da yasıyorum ,sende mi burdasın yoksa????? aslen nerelisin?
Hadi hayırlısı bakalım,bende fotoğraf makinaıs bakıyorum bi iddiaya giren olsada bedavaya getirsem:))
Yahu bende dslr alacam ama kimse bunun için iddiaya girmezki:):)
Yarı prof var bende ama artık yüzüne bakasın yok:)hiç zevk vermiyor. düşündüğün model var mı peki? Zaten pahalı maşallah,almışken pişman olmayım diyorum,fikirlerimizi paylaşalım bari:)
Ben canond600 ve nikon 5100 arasında gidip geliyorum,karar veremedim.Bugünlerde canond600de internette indirim yapan yerler var,bilemedim ne yapsam:26:
Aynen canım balon gibi şiştim,yoksa bu kadar kısa sürede bu kadar kilo alınamaz. Ya bide neye canım sıkılıyor,kollarım falan şişti ya böyle dalga dalga duruyor. Sanki yaşlanmışımda sarkmış içi boşalmış gibi.
Zeynebim bilerek yapmıyorumki,inan içimden gelmiyor,yemiş olmak için yiyorum. Keşke canım istesede ben tutsam kendimi
Okumam gereken bi sürü kitabım var canım,habier alasım geliyor:) Ama fırsat bulmak zor oluyor,annem rahatsız ya hep onunla oturuyorum,doktor yalnız bırakmayın ayaktayken atak olursa düşüp başını vurabilir daha kötü sonuçlar alırız diye korkuttu,2adım arkasında dolanıp annemi çıldırtıyorum bende:)
Ayyy annemle en çok görmek istediğimiz yer karadeniz yaa
Bol bol fotoğraf çek zeynepcim,dönünce paylaş güzel yüzünü görelim:)
Aaaa ne güzel,hayırlı uğurlu olsun canım,Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.Düğün tarihin belli?
hayrlı ugurlu olsun cnm , güle güle kullanırsınız işallah ...menü güzel bence
Selamm kizlar,
araniza yeni katildiiim:) birisi bana kisaca sistemi anlatabilirmiii?
aslen babam kars annem çorumlu ama ankaradayız demetevlerdeyim sen nerde oturuyosun canım
Haa birde su icmeye calisiyorum 1 bucuk litrelik su sisesinde az kaldi.. Siz ne kadar iciyorsunuz?
Hihi evet 65 den az bile olabilir, ama 65 bile acayip bir rakam geliyor bana su an.. insallah o günleride görürüz:)
teşekkür ederim canım güzel duaların içinyok belli değil yani mayıs yada haziran inş.
Hihi hosbuldumm
Evet bugün yediklerim:
Kahvalti ile öglen yemegim birlesti bugüniyi birsey degil herhalde..
1 Yumurta
3 kücücük dilim kepekli ekmek
2 dilim peynir
azicik recel
bir domates
Aksam yemegi:
bir kase domates corbasi
bir kücücük dilim kepekli ekmek
Selamm kizlar,
araniza yeni katildiiim:) birisi bana kisaca sistemi anlatabilirmiii?
hmm biliyorum orayı , ben de hataylıyım , evlendim de geldm buraya , dışkapı da oturuyorum ben ssk hastanesine cok yakınım...peki evlennce nerede oturacaksın??
Ay bende çok tuhaf bakar o kiloya yaklaşınca dırdır ederdim ama 65 e mutlu olabilirim:)
Evlenmek için en güzel aylar:) O zamana kadar herşey istediğin gibi olur inşallah.
Toplamda çok az yemişsin sende canım ya. Ben karatay yapmaya niyetliydim ama tam olarak uyamıyorum. Sadece 2 öğün oluşuna uyuyorum şimdilik:)
yani aslında sabah ve öğleni birleştirerek çok kötü bir şey yapmıyorsun. İbni sina ne demiş; iki öğün sağlık üçüncüsü hastalık:)
Kahvaltı
domates,peynir,nane
3-4 kayısı bi küçük kase çilek
ara
2bardak yeşil çay
akşam
yoğurtlu patlıcan,yeşil biber,2dilim ekmek:26:
toplam 743 kalori
sabah :
menemen, 1 dilim kepek ekmeği, 3-4 çatal eritme peynir
öğlen: yok
akşam: ( komşularla kamelyada yendi)
yarım tabak kısır
1 poğaça
1 dilim kek
5 adet sarma
1 çy bardağı çay(1 şekerli)
az önce de çok aç hissettim ağzıma 3 tane sarma attım.
pek fazla sporda yapamadım bugün 15 dkk leslie 45 dkk yürüyüş yaptım 15 dkk kadar da dışarda bisiklet bindim akşam yemeginden sonra...(
suyu hiç sormayın zaten 1 buçuk litre içebildim3 litre içtiğim günleri özlüyorummm
sabah :
yarım tabak kısır
1 poğaça
1 dilim kek
5 adet sarma
pek fazla sporda yapamadım bugün 15 dkk leslie 45 dkk yürüyüş yaptım 15 dkk kadar da dışarda bisiklet bindim akşam yemeginden sonra...(
suyu hiç sormayın zaten 1 buçuk litre içebildim3 litre içtiğim günleri özlüyorummm
kızlar günaydın dün yediklerimi yazıyım doktora gttim iş görüşmesine gittim gittim gittim çok yürüdüm yani
sabah
3 kşk. yoğurt yedim
öğlen
1 kare su böreği ve kola (kızmayın dışarı çok sıcak ve yiyecek tek şey buydu çünkü başka bi yer yoktu)
akşam
dişimden dolayı pek bişi yemedim
fırında tavuk sadece kanadın yarısı
Kahvaltı
domates,peynir,nane
3-4 kayısı bi küçük kase çilek
ara
2bardak yeşil çay
akşam
yoğurtlu patlıcan,yeşil biber,2dilim ekmek:26:
toplam 743 kalori
Hihi hosbuldumm
Evet bugün yediklerim:
Kahvalti ile öglen yemegim birlesti bugüniyi birsey degil herhalde..
1 Yumurta
3 kücücük dilim kepekli ekmek
2 dilim peynir
azicik recel
bir domates
Aksam yemegi:
bir kase domates corbasi
bir kücücük dilim kepekli ekmek
Akşamın maşallahı var tatlım:) Ama kalabalık olunca insanın iştahı açılıyor,etrafa uyumlu olmak gereksabah :
yarım tabak kısır
1 poğaça
1 dilim kek
5 adet sarma
Geçmiş olsun canım ya,iş görüşmendende istediğin sonucu alırsın inşallah. İş değiştirmek mi istiyosun canım,sen ne yapıyordun unuttum ben:26:kızlar günaydın dün yediklerimi yazıyım doktora gttim iş görüşmesine gittim gittim gittim çok yürüdüm yani
sabah
3 kşk. yoğurt yedim
öğlen
1 kare su böreği ve kola (kızmayın dışarı çok sıcak ve yiyecek tek şey buydu çünkü başka bi yer yoktu)
akşam
dişimden dolayı pek bişi yemedim
fırında tavuk sadece kanadın yarısı
Yemek bi tabağa yakın ya canım kaşık sayısıyla hesaplıyor bol bol yazdım öyle çıktı:)tatlım menü süper , neredeyse hiç bişi yememişsin eminmisin 743 kalori olduguna ???bana daha az gibi geldi???:44:
kızlarr ya ben cok mutluyum yaaaatam 50 gün önce 74,700 kiloydum , zayıflamaya karar verdiğimde 71 dim ve şimdi zayıfladıgımı hissetmek görmek beni cok mutlu ediyor..
elim cıssss lara gittiğinde aklıma siz geliyorsunuz size karsı sorumlu hissediyorum kendmi ve hiç dokunmuyorumazimliyim , iradeliyim ama kararlıgımın ve diyetimin devamlılığını size borçluyum,,,
istediğimiz kilolara ulaşana kadar hep böle birbirimize destek olmaya devam edelim ,,çok teşekkürlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?