Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teşekkür ederim canım güzel duaların için yok belli değil yani mayıs yada haziran inş.

hayrlı ugurlu olsun cnm , güle güle kullanırsınız işallah ...menü güzel bence

teşekkür ederim canım

Selamm kizlar,

araniza yeni katildiiim:) birisi bana kisaca sistemi anlatabilirmiii?

canım benimmmmm hoş geldin

Hihi hosbuldumm

Evet bugün yediklerim:
Kahvalti ile öglen yemegim birlesti bugün iyi birsey degil herhalde..
1 Yumurta
3 kücücük dilim kepekli ekmek
2 dilim peynir
azicik recel
bir domates

Aksam yemegi:
bir kase domates corbasi
bir kücücük dilim kepekli ekmek

slm kızlarrr bugün (kalori cetveline üye oldum.toplam 720 kalori almışım)
z
sabah:yarım porsiyon sucuklu yumurta , 1,5 dilim çavdar ekmegi

öğle : 1 tabak yeşl fasülye , yarm cay bardagı ayran ,1 dilim cavdar

ara : 1 şeftali , 2 biskremm

aksam : gene fasülye ,yarım cavdar , 2 kasık tavuk suyu ile yapılmış pilav

sabah 40 dk yürüyüşş,20 mekik

Hihi evet 65 den az bile olabilir, ama 65 bile acayip bir rakam geliyor bana su an.. insallah o günleride görürüz:)

Ay bende çok tuhaf bakar o kiloya yaklaşınca dırdır ederdim ama 65 e mutlu olabilirim:)

teşekkür ederim canım güzel duaların için yok belli değil yani mayıs yada haziran inş.

Evlenmek için en güzel aylar:) O zamana kadar herşey istediğin gibi olur inşallah.

Toplamda çok az yemişsin sende canım ya. Ben karatay yapmaya niyetliydim ama tam olarak uyamıyorum. Sadece 2 öğün oluşuna uyuyorum şimdilik:)
yani aslında sabah ve öğleni birleştirerek çok kötü bir şey yapmıyorsun. İbni sina ne demiş; iki öğün sağlık üçüncüsü hastalık:)

Kahvaltı
domates,peynir,nane
3-4 kayısı bi küçük kase çilek

ara
2bardak yeşil çay

akşam
yoğurtlu patlıcan,yeşil biber,2dilim ekmek:26:

toplam 743 kalori

sabah :
menemen, 1 dilim kepek ekmeği, 3-4 çatal eritme peynir

öğlen: yok

akşam: ( komşularla kamelyada yendi)
yarım tabak kısır
1 poğaça
1 dilim kek
5 adet sarma
1 çy bardağı çay(1 şekerli)

az önce de çok aç hissettim ağzıma 3 tane sarma attım.
pek fazla sporda yapamadım bugün 15 dkk leslie 45 dkk yürüyüş yaptım 15 dkk kadar da dışarda bisiklet bindim akşam yemeginden sonra... (
suyu hiç sormayın zaten 1 buçuk litre içebildim 3 litre içtiğim günleri özlüyorummm

hmm biliyorum orayı , ben de hataylıyım , evlendim de geldm buraya , dışkapı da oturuyorum ben ssk hastanesine cok yakınım...peki evlennce nerede oturacaksın??

tatlım o zaman batıkentte otururum büyük ihtimalle

inşallah canım inşallah istediğimiz gibi olur borçsuz olsun diye uğraşıyoruz bakalım

Kahvaltı
domates,peynir,nane
3-4 kayısı bi küçük kase çilek

ara
2bardak yeşil çay

akşam
yoğurtlu patlıcan,yeşil biber,2dilim ekmek:26:

toplam 743 kalori

süpersin canım

oluyo bazı dönemler takma kafana bence yediklerin çok fazla değil tabi keşke spor yapabilseydin

kızlar günaydın dün yediklerimi yazıyım doktora gttim iş görüşmesine gittim gittim gittim çok yürüdüm yani

sabah
3 kşk. yoğurt yedim

öğlen
1 kare su böreği ve kola (kızmayın dışarı çok sıcak ve yiyecek tek şey buydu çünkü başka bi yer yoktu)

akşam
dişimden dolayı pek bişi yemedim
fırında tavuk sadece kanadın yarısı

bir günden bişi olmaz canım bugün dikat edersin sıkma canını ,,dışarda yemene ragmen gene de cok abartmamıssın bence

gecmiş olsun tatlımmmmm ,, yediklerin cokta fazla değil sadece 2 yasak ciğnemişsin onun dışında da yememişsin zaten bence güzelll

bence gayet güzell bi menü , sabahları içebiliyosan şekersiz kahve iç türk kahvesinin yağ yaktıgını biliyorum ,

kızlarr ya ben cok mutluyum yaaaa tam 50 gün önce 74,700 kiloydum , zayıflamaya karar verdiğimde 71 dim ve şimdi zayıfladıgımı hissetmek görmek beni cok mutlu ediyor..

elim cıssss lara gittiğinde aklıma siz geliyorsunuz size karsı sorumlu hissediyorum kendmi ve hiç dokunmuyorum azimliyim , iradeliyim ama kararlıgımın ve diyetimin devamlılığını size borçluyum,,,

istediğimiz kilolara ulaşana kadar hep böle birbirimize destek olmaya devam edelim ,,çok teşekkürlerrrr

Çigdem hoşgeldin, dilerim emin adımlarla istediğin kiloya ulaşırsın.

Kızlar iki gündür yazamıyorum ben. Bağışıklığım düştü sanırım ateşlendim önce sonra da dudağımda sevimsiz bir uçuk çıktı. Yediklerime dikkat ediyorum ama spor yapacak gücüm yok gibi neredeyse ve 2-3 gündür spor yapmıyorum. Diyeti çok bozmadım, gitgeller yaşıyorum her zamanki gibi ama toparlıyorum sonra. Dudağım yüzünden bardaktan su içmekte zorlanıyorum ve pipetle içince suyu biraz azalttım. Ama kilo vermem devam ediyor çok şükür.

Dünkü menüm :
sabah : 1 dilim kepek ekmek, domates, salatalık, nane vb. 1 bardak şekersiz çay
ara : badem artı fındık
öğle :1 tabak bezelye ve 1 bardak ayran, 1 dilim kepek ekmek
2 kez ara : 1 dilim kavun, 1 şeftali, sütlü şekersiz nescafe
akşam : tavuk şiş ve salata (ekmeksiz) ve 1 bardak ayran

şeftalinin kalorisi yüksekmiş, bundan sonra 1 tam yerine daha az yiyeceğim

Akşamın maşallahı var tatlım:) Ama kalabalık olunca insanın iştahı açılıyor,etrafa uyumlu olmak gerek

Geçmiş olsun canım ya,iş görüşmendende istediğin sonucu alırsın inşallah. İş değiştirmek mi istiyosun canım,sen ne yapıyordun unuttum ben:26:
Börek ve kola öğlen olduğu için daha masum olmuş,kahvaltın ve akşamın çok zayıf onların yerine geçsin o:)

tatlım menü süper , neredeyse hiç bişi yememişsin eminmisin 743 kalori olduguna ???bana daha az gibi geldi???:44:
Yemek bi tabağa yakın ya canım kaşık sayısıyla hesaplıyor bol bol yazdım öyle çıktı:)

Ne güzel canım,azıcık bi incelmeye insan nasıl mutlu oluyor değil mi
İnşallah hepimiz burdan mutlu mutlu ayrılırız
Şimdi kaç kilosun canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…