Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün canım hiçbişe yemek istemedi,zorladım resmen.
sabah bi küçük kase çilek
saat4-5 gibi 6 küçük kayısı 3 erik
akşam
1tabak makarnaya ketçap döküp yedim sırf yemiş olmak için.
Canım hiç bişe yemek istemedi ama bayılacak gibiydim,korkudan yedim akşam:)
Az öncede bi porsiyon karışık dondurma

herşeyin gramını bol bol attım toplam kalori 828 çıktı

bir öerneği de ben.. iştahım feci şekilde açıldı motivasyon 0 bol bl spor yapıyorum ama fazlasıyla yiyorum biri bana kızsın durdursun beni yoksa eski halime geri döneceğim

Gel tatlım ben senin kulağını çekeyim bi,baktın olmadı saçını başını yolarım:)
O aldığın fotoğraf makinasını şişko halin için kullanırsan hiçde mutlu etmez seni,çıtır fotoğrafları görelim olur mu:)

canımmmmmm çok kötüyüm ya bugün yediklerimi yazsam inanamazsın yedim yedim tatlılar abur cuburlar :/ bugün çok spor yaptm ama 1 litre kadar su içtim anca ve sanki çok spor yaptıkça daha çok yiyebilirmişim gibi hissediyorum bir boşvermişlik oluştu ne yapayım ya yediklerimi yazsam mı bugün :// ?

merhaba öncelikle. hepinize başarılar diliyorum. geçen senelerde bu takmlarda yarıştım uzun süre de 4. takımdaydım . gerçekten çok güzeldi.. 75-76lardan 62 lere kadar düştüm burda herkesin desteği ile. ama anladım ki burası olmadan destek olmadan olmuyormuş. şimdi ise 80 kiloyum ne zaman bu siteden uzaklaştım kilo almaya başladım hırsım kayboldu.. şu bir kaç gündür diyet yapmaya başladım yavaş yavaş kalori diyeti yapıyorum 1000-1100 kaloriyi geçmiyorum.. acaba takıma dönsem mi tekrar bilemiyorum..

Yaz tabi canım,bi azarlayalımda kendine gel:)
Bende sporumu yazmayı unuttum bak hatırlattığın iyi oldu

Bugün canım hiçbişe yemek istemedi,zorladım resmen.
sabah bi küçük kase çilek
saat4-5 gibi 6 küçük kayısı 3 erik
akşam
1tabak makarnaya ketçap döküp yedim sırf yemiş olmak için.
Canım hiç bişe yemek istemedi ama bayılacak gibiydim,korkudan yedim akşam:)
Az öncede bi porsiyon karışık dondurma

herşeyin gramını bol bol attım toplam kalori 828 çıktı

1saat plates
1saat callanetics
akşam 1,5saat yürüyüş

Bunun yarısını devam ettirsem yeter valla:)

sabah:
3 dilim üzerinde kaşar peyniri domates ve 3 dilim sucuk olan kızarmış kepek ekmeği dilimi
domates- salatalık

ara: 3 tane sarma

öğlen: dışardaydık dondurma yedim karamel- kakaolu

akşam:1 kase çorba
fırında patates ve köfte(3 adet)
yarım dilim ekmek
6 tane yaprak sarma

daha sonra......

1 eti cin 1 tane susamlı çubuk kraker 1 tane hoşbeş vanilya
çikolatasoslu bisküvili muhallebili pastadan 2 çatal aldım

ölllmekk istiyorummmmm ühüüüü su deseniz en 1 litre en fazla :/
hiç su im

Aslında sadece kahvaltı sağlam oda sabah olduğu için affedilir:)
diğerlerini tek tek yazınca adı büyük ama parçalar küçük,2çatal pastadan ne olacak:) Olur arada böyle,yarın sağlam bi spor yapar affettirirsin kendini
Sana tavsiyem bidaha şok diyetlere girme:),iddiaya girerkende uzun vade koy,midende aç kalıyor gözünde,sonra bi saldırma psikolojisine giriyorsun:)
Ayrıca hızla verdiğini hızla alırsın,haftada 1 kilo vermeyi hedeflemeni tavsiye ederim şekercim,daha fazlasını bu hafta versen öteki hafta alıyorsun nasıl olsa.
Bu gelgitlerde motivasyonunu düşürüyor,azar azar olsun ama her hafta ekside ol

evet çok haklısın canım bu haftadan sonraa yavaş yavaş vereceğim...okul başlayana kadar 65 olmak zaten ilk hedefim..

1 saat yokuşlu yollarda bisiklete bindim bugün ( artvin hep yokuş zaten) :)
yarım saatte yürüyüş yaptım

kızlar günaydın ben bütün motivasyonumu kaybettim ya artık kilo vermek için çok dikkat etmiyorum sporu bıraktım isteksizim yardım edin...

sabah
çeyrek karışık tost açık çay

öğlen
bulgur pilavı,et sote ve yoğurt 2dilim ekmek 1bardak fanta

akşam
çeyrek tost açık çay

sabah hiç bişi yememişsin aksam yüklenmişsin tatlım ,, gerci sen daha iyi bilirsin ama tam tersi olsa daha iyi olur bence ,, aramızda en az yiyen sensin ,, kendni nasıl hissediyorsun yani zayıflamış hissediyormusun??tartıldınmı hiç ??

canım benm düğüne daha çok var deyip bırakıyorsun kendni halbuki ne güzel zamanda baslamıssın 1 senede yavaş yavaş sağlam verirsin kilolarını geri almamak üzere ,, gelinliğini düşün bence bu yeter motivasyon olman için ,,,,kaçamakların olsada sporu asla bırakmamalısın bence tatlı

aaaaaaaaa o da sorulur mu dön tabi çok almışsın geri canım ya ama kararlıysan ve aramızda olursun kesin verrsin ,,deneyimlerinde var zaten,,bu arada ben kalori diyeti yapıyorum

geriye hırslanmalıyım ama olmuyor aynaya bakmak istemiyorum kilo versemde basenlerim gitmiyo yanlarım erimiyo

kızlar biz nişanlımla yüzüklerimizi değiştirelim istiyoruz ama şey diyolar uğursuzluk getirir var mı öle bişi sizce?

Benimde hedefim okula mümkün olduğu kadar normal başlamak:) Geçen yıl eylülde normal kilomdaydım sonra hooop diye şiştim:) Şimdi yine normal başlayıp hep öyle devam etmek istiyorum.

ve bende geldim.veee yarın sabah spora başlıyorum hadi hayırlısı :)
Hoşgeldin canım

O yediğin ekmekleri,tostları içtiğin fantaları ömrün boyu istediğin kadar yiyip içip istediğin kadar göbek yapma fırsatını bulursun ama bidaha asla istediğin gelinliği giyme fırsatını bulamazsın. Hazır vaktin varken yavaş yavaş ver kilonu,düğün tarihin belli olunca ve yaklaşınca zaten stresten yapılacak işlerden dolayı ne diyet yapacak motivasyon ne de spor yapacak zaman bulamazsın. En iyisi fırsatın varken kilonu sabitle,beğendiğin gelinliği giy,oronaı buranı kapatacak modelleri seçip istediklerinden vazgeçmek zorunda kalma

Ya canım bende farkındayım saçma olduğunun ama akşam sırf bayılmayım diye yedim,içim titredi artık ama hiç açlık hissetmiyorum. Moral bozukluğu:)

geriye hırslanmalıyım ama olmuyor aynaya bakmak istemiyorum kilo versemde basenlerim gitmiyo yanlarım erimiyo
Benimde bacak ve basenler fena,belden aşağısı daha vahim bi halde. O zaman onlara yönelik egzersizler yapıcaz tatlım,basen kolay erimez ama o inatçıysa biz daha inatçıyız. Biranda büyütmedinki onu biranda gitsin,zamanla eriyecek. Callanetics tavsiye ederim bak,1saatlik bi videosu var inceltip sıkılaştırıp şekil vermek için. Bence etkili,tavsiye ederim. 21 günde değiştiriyormuş,ben hep en fazla 3 gün yapıp bıraktım:)ama dün tekrar başladım bırakmıcammm:) sen bi bak eğer istersen indireceğin linki ben yollarım sana

kızlar biz nişanlımla yüzüklerimizi değiştirelim istiyoruz ama şey diyolar uğursuzluk getirir var mı öle bişi sizce?

Kim onu diyenler,kıskanmış olmasınlar:)
Ben hiç duymadım böyle bişe,duysamda sallamazdım gerçi:) İstediğin kadar değiştir canım ya,o kadar güzel model varki bi defa seçmeliyim oda son tercihim olmalı diye bakamıyorum valla hiç. Nasıl olsa canım istedikçe değiştiririm düşüncesindeyim. Senin canın istedikçe,paranda oldukça keyfin bilir isterdiğin her modeli al koy:)

Kizlar aksam görümcemlerdeydik gec geldim yazamadim aksam yemegimi, musafirlikte diyet coook zor oluyor

Bir kase domates corbasi
üc kasik pilav
iki bacak firinda pismis tavuk (disini yemedim:) )
ufacik bir kek:)
sekersiz cay

Ve dün 2 litreden fazla su icebildim:) yupppiiii:)

Saat kac oldu halen kahvalti etmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…