- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Çigdem hoşgeldin, dilerim emin adımlarla istediğin kiloya ulaşırsın.
Kızlar iki gündür yazamıyorum ben. Bağışıklığım düştü sanırım ateşlendim önce sonra da dudağımda sevimsiz bir uçuk çıktı.Yediklerime dikkat ediyorum ama spor yapacak gücüm yok gibi neredeyse ve 2-3 gündür spor yapmıyorum. Diyeti çok bozmadım, gitgeller yaşıyorum her zamanki gibi ama toparlıyorum sonra. Dudağım yüzünden bardaktan su içmekte zorlanıyorum ve pipetle içince suyu biraz azalttım. Ama kilo vermem devam ediyor çok şükür.
Dünkü menüm :
sabah : 1 dilim kepek ekmek, domates, salatalık, nane vb. 1 bardak şekersiz çay
ara : badem artı fındık
öğle :1 tabak bezelye ve 1 bardak ayran, 1 dilim kepek ekmek
2 kez ara : 1 dilim kavun, 1 şeftali, sütlü şekersiz nescafe
akşam : tavuk şiş ve salata (ekmeksiz) ve 1 bardak ayran
şeftalinin kalorisi yüksekmiş, bundan sonra 1 tam yerine daha az yiyeceğim
Ne güzel canım,azıcık bi incelmeye insan nasıl mutlu oluyor değil mi
İnşallah hepimiz burdan mutlu mutlu ayrılırız
Şimdi kaç kilosun canım ?
ay sorma çok mutluyum valla,, 71 ile basladım dün aksam tok karnına tartıldım 69.400 olmusum hemde tok karnına yanitartılmıcaktım aslında ama tutamadım kendmi cumaya kadar 2 den fazla veririm sanırım işllahhhh
İki kilodan fazlası çok canım yaa,yavaş yavaş gitsin kalıcı gitsin. Bak kısa sürede çok kilo veren herkesin en kısa zamanda geri aldığını ya da birkaç hafta sonra ne yaparsa yapsın kilo veremediğini görüyorum hep. En ideali haftada 1 ya da 1,5 kilo vermek,tabi bence:)
ben sana hemen sölim tatlım en güzel yer ankaraaaaa ,,gel yanımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
avm lerden bıktık ama uzungöle mutlaka gitmek istiyorum.inşallah beceririm:)beşirliden otobusler var meydana gelen onlarla gelebilirsin.. trabzonda boztepe, ayasofya müzesi(kahvaltısı harikadır), atatürk köşkü ve zamanınız varsa uzungöle gitmenizi tavsiye ederim canım :) boztepeye meydandan sorabilirsin diğerlerini de meydanda kime sorsan yardımcı olur:))
eğer sadece dolaşmak alışveriş yapmak falan istiyorsan forum trabzona ve meydanda uzun sokağa gidebilirsin :)
kızlar günaydın şimdi ben diş doktoruna gidicem onun için giremiycem
sabah
bi kase yoğurt,peynir, zeytin, domates ve 1 dilim ekmek
öğlen
5kaşık makarna ve mercimek çorba bol limonlu
akşam
hiç bişi yemedim sadece bir kaşık makarna aldım dünyann borcunu yaptık dün evimizin geri kalan eşyalarınıda beğendik ve aldık.
1 ltre su içtim spor yok ama çok yürüdüm
Hihi hosbuldumm
Evet bugün yediklerim:
Kahvalti ile öglen yemegim birlesti bugüniyi birsey degil herhalde..
1 Yumurta
3 kücücük dilim kepekli ekmek
2 dilim peynir
azicik recel
bir domates
Aksam yemegi:
bir kase domates corbasi
bir kücücük dilim kepekli ekmek
hoşgeldin tatlım.ben takım kaptanıyım.adım zeynep.27 yaşındayım ve bende 79 kiloolardanb vermeye başladım.şu an 69 um.almamaya caclışıyorum:)
menü güzel zararlı bişey yok ama salata ve sebze eklemeye calışırsan ii olur.bide suyunuda 2 litreye cıkarmalısın en az.
hep beraber incecik olacaz inşallah
evet bende katıldım aranıza umarım 10 kg fazlamı verebilirim
bugün sabah 1 kase nestle nesfit
öğlen 1 su bardağı haşlanmış kepekli makarna üzerine yoğurt ve nane
ara 1 şeftali
akşamı da eklerim yedikten sonra
Merhaba, memnun oldum:) Masallah cok güzel vermissin.. dün yaklasik 2 litre ictim ama cok zorlandim...
Meyve sebze eksikligini hissettim dün cok haklisin, bugün sabah gidip meyve ve sebze aldim eve..
hoş geldin bal umarım dilediğin kiloya hemencecik ama sağlıklıca ulaşırsın
Başlarken daha huzlı gidiyor kilolar,sonra çok daha yavaş gitmeye başlıyor. İşte o zaman yelkenleri indirmeyip devam edersek kazanırız sonunda. Biraz sabır lazım canım, haftada 1 kilo kulağa az geliyor ama düşünsene 2-3 ay sonra ne olur:)Kizzlar masallahiniz var cok güzel vermissiniz kilolari.. Ben pazartesi basladim 83 kiloyla, bugün tartida 81,8 gördüm tartida.. cok sasirdim.. ama herhalde böyle devam etmez:)
Kahvalti - öglen yemegini tekrar birlestirdim ben:)
Üc dilim kepekli ekmek
Bir domates
iki üc catal labne peyniri
bir dilim salam
bir dilim peynir
azicik recel:)
kizlar su icerken mide bulantisi problemi yasiyan varmi benim gibi?
evet bende katıldım aranıza umarım 10 kg fazlamı verebilirim
bugün sabah 1 kase nestle nesfit
öğlen 1 su bardağı haşlanmış kepekli makarna üzerine yoğurt ve nane
ara 1 şeftali
akşamı da eklerim yedikten sonra
Başlarken daha huzlı gidiyor kilolar,sonra çok daha yavaş gitmeye başlıyor. İşte o zaman yelkenleri indirmeyip devam edersek kazanırız sonunda. Biraz sabır lazım canım, haftada 1 kilo kulağa az geliyor ama düşünsene 2-3 ay sonra ne olur:)
Buarada kahvaltıda 3dilim ekmek çok bence:)
Hoşgeldin canım,ben o zamanlar kuzenimin üyeliğinden otlanıyordum bu nick değildi,olmadı atarım özelden:)
Geçen yaz düğünü olan sen miydin tatlım ?
İki kilodan fazlası çok canım yaa,yavaş yavaş gitsin kalıcı gitsin. Bak kısa sürede çok kilo veren herkesin en kısa zamanda geri aldığını ya da birkaç hafta sonra ne yaparsa yapsın kilo veremediğini görüyorum hep. En ideali haftada 1 ya da 1,5 kilo vermek,tabi bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?