Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun canım,madem hastasın meyvede tasarrufa gitme,al vitaminini enerji topla. Ne kadar çabuk iyileşirsen o kadar çabuk dönersin spor yaptığın günlere. Bence kilo verme odaklı değil iyileşme odaklı beslen hastayken,Allah şifa versin canım

Ne güzel canım,azıcık bi incelmeye insan nasıl mutlu oluyor değil mi
İnşallah hepimiz burdan mutlu mutlu ayrılırız
Şimdi kaç kilosun canım ?

ay sorma çok mutluyum valla,, 71 ile basladım dün aksam tok karnına tartıldım 69.400 olmusum hemde tok karnına yani tartılmıcaktım aslında ama tutamadım kendmi cumaya kadar 2 den fazla veririm sanırım işllahhhh

İki kilodan fazlası çok canım yaa,yavaş yavaş gitsin kalıcı gitsin. Bak kısa sürede çok kilo veren herkesin en kısa zamanda geri aldığını ya da birkaç hafta sonra ne yaparsa yapsın kilo veremediğini görüyorum hep. En ideali haftada 1 ya da 1,5 kilo vermek,tabi bence:)

doğru sölüosun bende geri almk istemm tabi ama inank normal yiyorum,tuz ,şeker,kola ve beyaz ekmek dısında herseyi yiyorum

sporumu hiç aksatmıyorum bi 14 aylık bebegim var cok sık emiyor heralde ondanda gidiyor bayagııı..biraz kalori alımımı arttırıyım ozman
saol tatlım uyardgn için

evet bende katıldım aranıza umarım 10 kg fazlamı verebilirim

bugün sabah 1 kase nestle nesfit

öğlen 1 su bardağı haşlanmış kepekli makarna üzerine yoğurt ve nane

ara 1 şeftali

akşamı da eklerim yedikten sonra

avm lerden bıktık ama uzungöle mutlaka gitmek istiyorum.inşallah beceririm:)

menü güzel tatlım.ALlah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hepsinide.hayırlı olsun..

Son düzenleme:
pazartesi

kuzusununkuzusu

Dünki menüm
kahvaltı
salatalık,domates,peynir,kepekli ekmek,çay

akşam
1tabağa yakın makarna ve 1 bardak fanta:26:

yatmadan önce 2kayısı,bi küçk kase çilek

toplam 752 kalori
////////////////
burcezgi

evettttttttttttt işte benmki geliyo

sabah : 1 nescafe şekersiz(54) , 4 tane biskrem (120 kl)

öğlen : 1 kase kremalı tavuk corbası (70 kl)

ara : yarım tabak kabak (kıymalı)yemegi ,1 dilim kepek ekmek , 1 acı yeşil biber

akşam : 1 tabak taze fasülye ,2 bardak ayran , 1dilim kepek

bende tam burda sacmaladım işte ne güzel evimi süpürdüm iyice terledm tam dedm biraz daha dikat ettm bugn ,görümcem aradı dondurmalı irmik helvası yapıomus

gittik bi kase yiyiverdm, pişman deilim cezam neyse cekecem artık
/////////////////////

tfneyll

kızlar günaydın şimdi ben diş doktoruna gidicem onun için giremiycem

sabah
bi kase yoğurt,peynir, zeytin, domates ve 1 dilim ekmek

öğlen
5kaşık makarna ve mercimek çorba bol limonlu

akşam
hiç bişi yemedim sadece bir kaşık makarna aldım dünyann borcunu yaptık dün evimizin geri kalan eşyalarınıda beğendik ve aldık.

1 ltre su içtim spor yok ama çok yürüdüm

////////////////////
galanthus
bugün bukiş şunları yedi :

sabah: 1 has yumurta
3 yaprak sarma
3 5 tane kaç patates kızartması dilimi
yarın dilim ekmek(köydeydim.)

öğlen: 80 kalori dondurma
ara 1 tane ufak fıstıklı lokum :/

akşam: 1 tabak makarna ve salata

biraz çok yedim sanıırım

bugün bukiş bunları yaptı:
öğlenden sonra 1 saat leslie( harikaymış bu ya acayip terletti )
akşam yarım saat bisiklet
ve bol bol temizlik yaptım bugün
1,5 litre su içebildim yatana kadar içmeye devam etcem şekerler :)

////////////////

zeynepece

sabah:1 dilim labneli ekmek,1 yumurta,yarım kase közlenmiş biber yoğurtlama,6 zeytin
ara:çeyrek simit
öğle:2 kaşık pilav,2 köfte,salata,1 tabak kabak yemeği
ara:1 kurabiye
ara:yarım muz
akşam:1 tabak kabak yemeği,salata,4 kaşık yoğurt
ara:kociş geldi onunlada,1 kanat,1 kaşık pilav,3 tanede etsiz çiğköfte

spor:yarım saat yürüyüş,200 ip ve ağırlık.
su:3 litre

hoşgeldin tatlım.ben takım kaptanıyım.adım zeynep.27 yaşındayım ve bende 79 kiloolardanb vermeye başladım.şu an 69 um.almamaya caclışıyorum:)
menü güzel zararlı bişey yok ama salata ve sebze eklemeye calışırsan ii olur.bide suyunuda 2 litreye cıkarmalısın en az.
hep beraber incecik olacaz inşallah

Zeynebim bi arkadaş daha geliyor,sürekli bakıyorum oraya eğer takım dolduysa durdur beni:))
Takımda olan,denemede olan ve izinde olanlar tam olarak kimler canım,şu mesaj sayma olayına başlasak mı acaba:26:
İzinde şule prenses ve pelis var değil mi,ferem ve bestenin yerini saklıyor muyuz?

salı

slm kızlarrr bugün (kalori cetveline üye oldum.toplam 720 kalori almışım)
z
sabah:yarım porsiyon sucuklu yumurta , 1,5 dilim çavdar ekmegi

öğle : 1 tabak yeşl fasülye , yarm cay bardagı ayran ,1 dilim cavdar

ara : 1 şeftali , 2 biskremm

aksam : gene fasülye ,yarım cavdar , 2 kasık tavuk suyu ile yapılmış pilav

sabah 40 dk yürüyüşş,20 meki

kuzusununzuzusu
Kahvaltı
domates,peynir,nane
3-4 kayısı bi küçük kase çilek

ara
2bardak yeşil çay

akşam
yoğurtlu patlıcan,yeşil biber,2dilim ekmek:26:

toplam 743 kalori

galanthus

sabah :
menemen, 1 dilim kepek ekmeği, 3-4 çatal eritme peynir

öğlen: yok

akşam: ( komşularla kamelyada yendi)
yarım tabak kısır
1 poğaça
1 dilim kek
5 adet sarma
1 çy bardağı çay(1 şekerli)

az önce de çok aç hissettim ağzıma 3 tane sarma attım.
pek fazla sporda yapamadım bugün 15 dkk leslie 45 dkk yürüyüş yaptım 15 dkk kadar da dışarda bisiklet bindim akşam yemeginden sonra... (
suyu hiç sormayın zaten 1 buçuk litre içebildim 3 litre içtiğim günleri özlüyorummm

tfneyll

kızlar günaydın dün yediklerimi yazıyım doktora gttim iş görüşmesine gittim gittim gittim çok yürüdüm yani

sabah
3 kşk. yoğurt yedim

öğlen
1 kare su böreği ve kola (kızmayın dışarı çok sıcak ve yiyecek tek şey buydu çünkü başka bi yer yoktu)

akşam
dişimden dolayı pek bişi yemedim
fırında tavuk sadece kanadın yarısı

senerr
Çigdem hoşgeldin, dilerim emin adımlarla istediğin kiloya ulaşırsın.

Kızlar iki gündür yazamıyorum ben. Bağışıklığım düştü sanırım ateşlendim önce sonra da dudağımda sevimsiz bir uçuk çıktı. Yediklerime dikkat ediyorum ama spor yapacak gücüm yok gibi neredeyse ve 2-3 gündür spor yapmıyorum. Diyeti çok bozmadım, gitgeller yaşıyorum her zamanki gibi ama toparlıyorum sonra. Dudağım yüzünden bardaktan su içmekte zorlanıyorum ve pipetle içince suyu biraz azalttım. Ama kilo vermem devam ediyor çok şükür.

Dünkü menüm :
sabah : 1 dilim kepek ekmek, domates, salatalık, nane vb. 1 bardak şekersiz çay
ara : badem artı fındık
öğle :1 tabak bezelye ve 1 bardak ayran, 1 dilim kepek ekmek
2 kez ara : 1 dilim kavun, 1 şeftali, sütlü şekersiz nescafe
akşam : tavuk şiş ve salata (ekmeksiz) ve 1 bardak ayran

şeftalinin kalorisi yüksekmiş, bundan sonra 1 tam yerine daha az yiyeceğim

Merhaba, memnun oldum:) Masallah cok güzel vermissin.. dün yaklasik 2 litre ictim ama cok zorlandim...

Meyve sebze eksikligini hissettim dün cok haklisin, bugün sabah gidip meyve ve sebze aldim eve..

hoş geldin bal umarım dilediğin kiloya hemencecik ama sağlıklıca ulaşırsın

Kizzlar masallahiniz var cok güzel vermissiniz kilolari.. Ben pazartesi basladim 83 kiloyla, bugün tartida 81,8 gördüm tartida.. cok sasirdim.. ama herhalde böyle devam etmez:)

Kahvalti - öglen yemegini tekrar birlestirdim ben:)

Üc dilim kepekli ekmek
Bir domates
iki üc catal labne peyniri
bir dilim salam
bir dilim peynir
azicik recel:)

kizlar su icerken mide bulantisi problemi yasiyan varmi benim gibi?

hoş geldin bal umarım dilediğin kiloya hemencecik ama sağlıklıca ulaşırsın

hoşbuldum canım inş öyle olur bugün ilk günüm aklım sürekli bişeyler atıştırmakta ama henüz kaçamak yapmadım şükür bende yarın tatile çıkıyorum 1 hafta kadar tatil ama çok dikkatli olacağım söz veriyorummm...

Başlarken daha huzlı gidiyor kilolar,sonra çok daha yavaş gitmeye başlıyor. İşte o zaman yelkenleri indirmeyip devam edersek kazanırız sonunda. Biraz sabır lazım canım, haftada 1 kilo kulağa az geliyor ama düşünsene 2-3 ay sonra ne olur:)
Buarada kahvaltıda 3dilim ekmek çok bence:)

Hoşgeldin canım,ben o zamanlar kuzenimin üyeliğinden otlanıyordum bu nick değildi,olmadı atarım özelden:)
Geçen yaz düğünü olan sen miydin tatlım ?

hoşbuldum cnm merak ettim cidden özelden yazar mısın ?

ben ekim ayında evlendim canım.

bir öerneği de ben.. iştahım feci şekilde açıldı motivasyon 0 bol bl spor yapıyorum ama fazlasıyla yiyorum biri bana kızsın durdursun beni yoksa eski halime geri döneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…