Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla ben dıyetten de topıkten de yarıŞmadan da kopuk bır vazıyetteyım.... ıÇımde ınanılmaz bır ısteksızlık var.. Ve uzaklaŞmak ıstıyorum yarıŞmadan ...

Bu hafta ınıŞ yaŞarsam kılomu geÇıp haftaya ÇıkıŞ bıdıreceĞım ama bu hafta ınıŞ yaŞamazsam dırekt bu hafta ÇıkıŞ bıldıreceĞım...

Bu hafta bıldırımlerı aÇıklama sırası bızım takımda o ıŞıde bıtıerım de temız bırakmıŞ olayım.....

toprak ablam öle tabi şükür halime,
sanada ii kalori yağ yakmalar aplam,
funda valla bazen bakıyorum sıkılaşma var ok diorum bazende yok bişey kendini kandırma diorum ne bilim be tatlım,
zaten kemeri düzenli kullanamaıyorum ki hafta sonu takamadım ki ...

juju hade hayırlısı diyelim takımdan ben çıkcam yav sıkıldım az değişiklik olsun deyom...

kızlar sayfayı açalı 2 sati geçti ama daha 1 kelime yazamadım müsait olunca yazacam

selam kizlar geldim okuyom ama islerim var bitince yazarim

hanifem cok gecmis olsun canim sirkeli susyla silsin annen heryerini canim cabuk geciyriyo o da olmadi ilk suda yikasin fazla biseyde giydirmesin üstüne cok atesliyse muhakkak sirkeli suyla silsin bezle heryerini ama en iyi yöntem o canim tekrar gecmis olsun

AHH KAMERİMM YAPMADIĞIMIZ ŞEY KALMADI( ONLARIDA YAPTIK YARIM SAAT SONRA YİNE ATEŞLER İÇİNDE)DEMİN ARADIM İYİYMİŞ BİRAZ DAHA AHH YAVRUMYANAKLARI AL AL YATIYODU SABAH BIRAKTIĞIMDAA:çok üzgünüm:

AHH KAMERİMM YAPMADIĞIMIZ ŞEY KALMADI( ONLARIDA YAPTIK YARIM SAAT SONRA YİNE ATEŞLER İÇİNDE)DEMİN ARADIM İYİYMİŞ BİRAZ DAHA AHH YAVRUMYANAKLARI AL AL YATIYODU SABAH BIRAKTIĞIMDAA:çok üzgünüm:

bugun konusan olmamis pek vazla

hanifem anliyorum seni canim benim kizda gene rahatsizlandi ugun atesli ilac icirdim hemen valla bu hastaliklar bir türlü bitmedi gitti cocuklar oldumu daha perisan oluyoz valla napacagimi sasiriyom bende yavrum kiyamamda ona umarim cabuk atlatir canim tam olarak nesi var bogazlari felanmi iltihaplandi bizimki genelde bogazlari sistimi ateslenir hep bakalim umarim bunuda kisa sürede atlatir acil sifalar canim benim a.s.

hanifem canım geçmiş olsun eğer yarında ateşli olursa leğene su koy üzerinde atlet külot kalsın onunla dururken suyla oynasın duş aldırmaya kalkınca bizimkisi kıyameti koparıyo da biz o yöntemi bulmuştuk kızlar 3 günlük şok detoks diyeti uyguluyorum bakalım ne kadar olcak kilo kaybı bugün hiç diyeti bozmadım şu an çok uykum var uyuyacam da yarın listemi eklerim sizlerde bi bakın
kamerim sen nasılsın seninkiler iyileşemedi mi daha sende tam hastane gibim oldun valla neyse gözlerim çok ağrıyo kızlar zaten oğluşla kavga ettik yemeğini yemedi bizde başka şey vermedik inat ettik şimdi o aç sinirlerim bozuk görüşürüz

sorma sahnurcum ayni hastane olduk vallabenim kiz iyi olmustu yine ateslendi bugun hayirlsi valla napacagimi sasirdimyaaa

günaydın nasılız bugün bakem,
funda hele az daha sabret sen eri az daha buluruz inş bişi sıkılaştırıcı,

bütün hastalara özellikle bebişlere acil şifalar diliyorum...

:hooray: YİRMİİKİNCİ HAFTA GÖBEK ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:

hayal gözlü + topraksuu

İKİNCİ

ÜÇÜNCÜ

kaydirigubbakcemile2​

:hooray: YİRMİİKİNCİ HAFTA BASEN ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:

semiha​

İKİNCİ a.s.

hayal gözlü + topraksuu

ÜÇÜNCÜ

:smiley-cool:​

...

günaydınlarrr
hayal tebrik ederim bacım sen ne yaptın başladın mı lahana diyetine

akşam
gülayla buluştuk yemeği dışarıda yedik karışık salata tabağı aldık 1 tane ikimiz yedik
eve gidince bişey yemedim,

sabah:

1 dilim ekmek
1 tabak barbunya yedim (sabah sabah yenirmi demeyin valla akşamdan aklınızda kalmışsa yenir :roflol:)...

günaydın
hasta bebişlere geçmiş olsun tekrar benim kuzum da grip gece huzursuzdu sabah zor kurtuldum elinden
nasılsınız cümleten
bir kaç gündür greyfurt suyu içiyorum sabahları inşallah faydası olur

Hayalcım ve topraksuu tebrık edıyorum sızı

bır de yeŞılÇay mate bıberıye funda yapraĞı aldım aktardan karıŞtırdım bır kavanozda en az ÜÇ kere taze demleyıp ıÇıyorum haftasonundan berı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…