Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar bugün uğrayamadım doğru dürüst gece boğazım ağrıyıp durmuştu sabah ilaç yazdırmaya dr a gidince dedkim ki yaa boğazım ağrıdı bi de boğazıma bakarmısınız yanımda müdürüm de var haa dr baktı sana 2 gün rapor yazıyom eve gidip dinlenmen lazım hiç hareket etmeden değilse yorgan döşek yatarsın haftaya da antalyaya gidecen topalanamazsın dedi ben anlamadım nasıl yani oldum bizim müdür yaa benimde boğazım batıyor bi baksanız dedi ona da baktı dr senin bişeyin yok ama şahnurun dinlenmesi lazım dedi yaa dedim ben hasta hişssetmiyorum sadece boğazım ağrıyor dinlenmezsen kötü olur dedi hadi eyvallh dedik ben rapor aldım ya 1 aydır teyzeme gitmiyordum tempo çok yoğundu ona git pazara git eve gel yemek hazırla derken bu saat oldu oku oku bitiremem derken hiç yazılmamış nerdeyse

ben şiddetle zayıflama hapı araştırmaya başadım funda...
canım reductil bende işe yaramamıştı valla benim ilaçlara artık gözüm tok hiç bi işe yaramıyor abuk diyetler yapmadan önce meto gayet güzel çalışıyordu şimdi o kadar dikkat ediyom tık yok ellerinizle bozmayın kızlar meto yu

jujum noldu sana yaa senin hakkaten bişeylere canım sıkkın belli umarım bizler kırmadık seni farkında olmadan şok diyet diye benimkini diyosan benimkisi diyetisyenin verdiği bir şok aslında şok da değil detoks diye geçiyor haa aklıma gelmişken ekleyeyim

3 Günlük Detoks

Sabah: 4 yemek kaşığı nesfit
1 su bardağı light süt

Ara: 200 ml light süt

Yemekten önce 1 fincan ısırgan çayı

Öğle: 1 kase salata
2 dilim ekmek

Ara: 3 adet kuru kayısı

Yemekten önce 1 fincan yeşil çay

Akşam: 1 kase çorba
1 avuç içi kadar tavuk eti veya 1 dilim b. Peynir
Salata
1 dilim ekmek

1 orta boy portakal veya 1 küçük boy elma veya ½ muz veya 1 adet kivi veya 2 dilim ananas

bu da şok diyetten sonra uyacağım kısmı

BESLENME PROGRAMI

KALKINCA: 1 BARDAK SU İÇİNİZ

KAHVALTI:08.30

5 yemek kaşığı nesfit
1 su bardağı light süt
5-6 adet fındık

ARA:10.00-10.30

2 adet eti form limon lifli

ÖĞLE:12.30-13.00

İçerisine 3 yemek kaşığı light yoğurt eklenmiş salata
2 dilim ekmek

ARA 16.00-16.30:

Meyveli activia

AKŞAM:19.00

1 kase çorba
8 YEMEK KAŞIĞI SUSUZ SEBZE YEMEĞİ veya 1 avuç içi kadar et
BOL YAĞSIZ SALATA
3 yemek kaşığı YOĞURT
1 dilim tam tahıllı ekmek

ARA:20.30

4 yemek kaşığı yoğurt + 1 orta boy portakal veya 1 küçük boy elma veya ½ muz veya 1 adet kivi veya 2 dilim ananas

BOL SU İÇİNİZ.

ARA ÖĞÜNLERİ AKSATMAYINIZ.

DİYETTEN DAHA AZ YEMEYİNİZ.

şimdiye kadar hiç kaçamak yapmadım şok diyette bakalım sonuç ne olacak inşallah işe yarar bu kadar dikkat etmem
kamerim kızın çıkmamış dişi varsa ondan oluyordur hanurp pekmezi falan varsa ondan versene
hanifem senin sesin çıkmamış
funda şebo kuzu hayal pınar sizlerden naber bakalım bu hafta sonucumuz ne olacak inşallah iyi bir sonuç alırız
neyse benden bu kadar görüşürüzz

Günaydın fıstıklar....

Jujum kesin kararını vermiş inşallah kıracak üzecek birşey yapmamışızdır.
Hayalde çıkıcam demiş
Benimde içimden çıkmak geçiyor ama kararsızım...
Herkesin hakkında hayırlısı bakalım.....
Ben bugün itibariyle yoğun bir temponun içine resmen atılmış bulunuyorum... Nasıl olcak nolcak hiç bilmiyorum kesinlikle işi yetiştiremiyorum gibi bir durum olmamalıymış gerekirse öğle yemeğini 10 dakikada yiyip işimizin başına geçecekmişiz..
Ben elimden geleni yapıcam baktım çok çok bunlattılar kendileri bilirler herkesin hakkında hayırlısı olsun...

slm kılar..... hala kararımda devam ediyor ruh halim..... hayırlısı.....

pazartesi gününden beri akşam işten çıkıp eve kadar yürüyorum... 1,15 dk sürüyor ve bu daha ii geliyor bana duraksamadan bukadar yürümek yağ yakmak için daha faydalı... neyse cuma ne sonuç çıkacak bilemiyorum .... ama ayrılsamda silerleyim bunu bilin sadece listede olmayacağım kilo vermeye devam edeceğim...

günaydın
ben de çıkmak istiyorum siz böyle dedikçe
valla motivasyonum falan gitti hiç spor yapamıyorum
akşam da habire yedim sinirlerim bozuk
kilo da veremedim

MaŞallah gÜler.... Daha yolun baŞında bırakmaktan bahsedıyorsun sen......

Ben bır yılı aŞkın zamanımı alan kılo verme serÜvenımden bahsedıyorum... Artık sona yaklaŞtıĞımı ve vucudumun bu kıloda kıtlendıĞını sÖylÜyorum....

VerdıĞım karara uyarak 2. Cezamı alıp baŞı dık bır lıder olarak takımdan ÇıkacaĞımı sÖylÜyorum

ve

eklıyorum bunun benı yıldırmayacaĞını lıstede olmasam da yola devam edeceĞımı kılo vermekten vazgeÇmeyeceĞımı sÖylÜyorum

ÜstÜne ÜstlÜk Çıkmayı aklıma sokmuŞken bıle eve servıs gıbı rahat bır ımkanla gıtme hakkım varken ben yÜrÜyÜŞ ayakkamıbı ayaĞıma Çekım hıÇde rahat olmayan Şartlarda 1,15 dk eve yÜrÜdÜĞÜmÜ sÖylÜyorum...

Ve sen bundan olumsuz etkılenıyorsun Öle mı????

KIzlar noluyosunuz yaaaa.

Bahar geldi, montları atacağız siz bırakmaktan vazgeçiyosunuz varmı finishe yaklaşmışken havlu atmak.

Benimdemoralim çokkk bozuk ama yemeğe dikkaetedip, yürüyüş yaparakda sıkıntımı atmaya çalışıyorum. Az az gidiyo işte. Valla 2-3 haftaya göre kıyafetler baya farketti, belimin etrafındaki simit azaldı. Şimdi diyorumki 2kg. daha versem ne güzel olacak. Nisan hedefim 2. kg.

Hadii kızlarr silkeleninnn. Bugün 1 Nisan yeni ve güzel kararlar almak için güzel bir gün.

Şahnurecum geçmiş olsun tatlım.Diyetinin sonucunu merak ediyorum bende. ınşallah güzel bir iniş olur senin için.

Jujum bizlere kırıldıysan söylede bilelim şeker. Ben senin ayrılmanı kesinlikle istemiyorum. Kendi adıma senin kuralların kendimi zorlamamı sağlıyor. Normalde kaç hafta verdim diye bu hafta salardım ama Cuma günü yaptığın analizle 400 gr. uyarı sildirme işi beni gaza getiriyorr mesela. Lütfen ayrılma canım.

Canımcım kendı koyduĞum kurallara ılk kendım uymalıyım.... Bu hafta 2. Uyarımı alırsam kı alacakmıŞım gıbı gelıyor gıtmem lazım ve kendımı buna hazırlıyorum sadece.... Kırılmak gıbı bır durum yok... Bırakmak gıbı bır durum yok ben devam edeceĞım kılo vermeye ....

günaydınlarr
kuzucum canım hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun sıkma canını sen elinden geleni yap
kuzucum funda noluyoz yaaa takımdan çıkmak falan
tamam jujuyu anlıyorum çünkü hepimiz demiştik ki asla bu sefer taviz olmayacak 2. uyarıyı alan çıkacak takımdan o yüzden sakın haaa 2. uyarıyı kimse almaya niyetlenmesin bakimm ben hiç uyarı almayacam diye bu hafta bünyemi şaşırtıp 1 kg vercem diye uğraşıyom
şebom katılıyom sana havalar güzel silkelenip kendinize gelin arkadaşlar ayrılmayı düşünmeyin onun yerine kalabilmek için uğraşın
bana gelince sabah kaan ı d kreşe göndermedim sıpam biraz uyusun diye onu gönderdim kahvaltıyı yaptım ortalığı topalradım şimdi biraz çalışmam lazım haftaya antalyaya gidecem malum hazırlık yapacam fırsatım olunca gelir okurum hadi bakalım kolay gelsin
jujum emin ol bu yürüyüşler sana artı olarak dönecek 1,15 saat yürüyüşe yağ mı dayanır
hadii kızlarr dışarda güzel bir bahar havası var
hepinizi seviyorum hava güneşli olunca benim de içim açılıyor öpüldünüzzz

günaydınn
jujum ciddisin yani ben şaka yaptım demeni bekliyodum .
şahnur diyet gayet güzel canım inşallah iniş yakalarsın canım

günaydın kıslar a.s.
ya neler oluyor burda herkes gitmekten bahsediyor kıslar ben sizin takımı çok seviyom yazılarınızı okudukça motive oluyodum sanki takımdaymışım gibi hissediyodum (teşekkür ediyorum bunu siz özellikle hayalim bana hissettirdiniz -tatlicadiarzu-Şeniz)
biriniz de ayrılsanız bu takım eksik olacak jujucum sen ayrılırsan kim bu çıtırlaşmak isteyen hatunları toplayıp motive edecek ya ben bile size bu kadar alışmışken takımdaki fıstıkların düşeceği durumu tahmin edemiyorum siz birlikte çok güçlü bi takımsınız ben sizi dışarıdan öyle görüyom
hayal nereye gidiyomuş bakim ne güzel veriyodu Şeniz tatlı cadı

Yapmayın nolurrrr.. Ben takımın demırbaŞı deĞılım kı.... Belkıde amorte ettım ve hurdaya ayrılmam gerekıyor ve yılmadım vermeye devam edıyorum sadece takım kurallarını uygulayacaÜĞım okadar.....

ooo herkes dökülüyor ...
bahar geldi kendinizi toparlayın böyle giderse bu yazıda oranızı buranızı kapatarak geçirceksiniz ....
kuzu ve funda bizler çıksak bile yada kilomuz dursa uyarı alıp ayrılsak bile yolun sonuna geldik siz daha başındasınız bu böyle 2 ayda olacak şey değilki ben bir senedir uğraşıyorum ama yinede kendime yeni bir hedef koydum ve devam etmek istiyorum ... sakın kendinizi salmayın karar en önemli şey bu şeklide zaten sonuş alamazsınız ....

nurcanım ,şebnemim, şahnurum çok iyiiym sizlerde iyisiniz çünkü iyiler hep iyidir ....
nurcanım sonuçlar nasıl peki ???
şahnurumm valla süper olmuş bu rapor işi sana yani hem kendini iyi hissediyorsun hem de halletmen gereken işleri yapıyorsun ,vücud da düzene girmeye başladı ohhhh bahar şenliği vurdu sana kaydirigubbakcemile3

hayal yine nerelerde sesi çıkmamış ...

bende dün akşam 1,5 saat normal bir tempoda yürüdüm gelincede koca bir tabak salata yaptık yanında ayran yedik ,karar verdik artık akşamları sadece salata yiyecez ona göre alışveriş yaptık çok ii oldu böylece istediğim 5 kiloyu da verebilicem ... çünkü yemek yapınca azda olsa yiyordum şimdi yapmıyorum ....

hakkatten yaa bende bisürü yazılmıştır bi bakayım dedim kimse yazmamış pınarcımdan başka

zuzu funda siz daha bi kaç ayda pes dediniz ölemi valla helal diyorum susuyorum,
nan ben 13 aydır düzebli yiyerek vercem kalıcı vercem diye yıtıyorum kendimi size ne oldu bi kaç ayda oooo,
siz başlamakla aynı anda pes ettiniz benim gözümde,
funda hele sen diyorum anla sen,

toprak ablam sağol bizde seni bizden gibi görüyoruz,
yürü bakalım juju hanım nerye kadar yürüyeceğiz bende mesafe uzatcam yada daha tempolu yürümeye başlicam akşamdan beri kendimi kaybetmiş durumdayım,
yarın itibariyle gene kasılmam gerek daha 15 killom var nerdeyse vermem gereken...

Pınar sendekı gelıŞme ınan Çok sevındırıyor benı daha farklı bır azımle yola devam edıyorsun baŞaracaĞınıda bılıyorum.....

DoĞru sÖylÜyorsun yolun sonuna yaklaŞmak... Ben asla 60 altında bır kılo ıstemıyorum mesela Çok fazla ÇÖkÜyor yÜzÜm... En ıdealı 60 dıe dÜŞÜnmÜŞtÜm hep ona da 3 kılo uzaktayım kÜsÜratı saymazsak... ... Takım dıŞı ama yola devam edecek olmam hala yıılmadıĞımın bır gÖstergesıdır sanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…