Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dün ben topikleri gezdim de şu ayda 10 kilo verme diyeti var tabiki 10 kilo kolay kolay verilmez de 6 kilo bile olsa süper olur baktım listesine aralara süt ayran yoğurt falan eklesen iyi bi liste aslında 2-3 gün de yumurta eklesen kahvaltısına gayet tok tutacak gibi başlasam mı diyorum ama öğle yemekleri burda sorun olmaya başladı

Günaydınlarr.

Jujum nerelerde, dün çıkacam falan yazmışsın, şekercim sona geldin, bıkkınlık vazgeçme hepimizde oluyor, yokk öyle gitme falan, bak baharda geldi, Silkelenmek için işyerinin yemeğinden çıkıp birde yürüyüşlerini artırman yeterli şekercim.

nasılsınız şekerler...
valla iki gündür çok youğnum yazamadım sayfayı açmışım öyle kaldı ...
benim diet de iyi gidiyor bakalım cumaya neler olcak kaçırmadım hiç ...
hanifem geçmiş olsun ufaklık bugün nasıl toparladımı ....
jujum iyi anladık kilo vermekten vazgeçtin mezun da olcam diyorsun anladık ama topiği niye boşladın cnm yaaa
hayal cadısı ders çalışşşşş sen ....

hayal sen bana demedinmi hapları bırak bildiğimiz yola devam diye noluyo kızım
formula7 topiğini okudum memnun olmayanlar çoğunlukta

Slm kıslar..... DÜn de sÖlemıŞtım Çok uzun zamandır takımda olmanın verdıĞı ısyanlar sanırım bunlar yada ne bıleyım ... Bır Şekılde uzaklaŞmam lazım neyse o konu bır yana sızler nasılsınız zayıflama hapları Çok dıyetler havalarda uÇuŞuyor kı hıÇ onaylamayacaĞım Şeyler bunlar....
Neyse sıkın dıŞınızı ben gıttıkten sonra her bakımdan ÖzgÜr olacaksınız ne kural nede bıŞı kalmıcak yenı lıder seÇecek yenı kararlar alacaksınız ınŞ hayırlı olur gıdıŞım...

slm kizlar nasilsiniz baaklim nevar neyok anca gelebildim nasilsiniz bakalim

benim kiz gene ateslendi gece onunla ugrastim bu gecede uykusuz haldeyim valla gitmedi gitti hastaliklar ya hemen hasta oluyo yavrum neden bilemiyorum valla

ee diyetler ne alemde benim iyi sayilir abartim yok simdilik umarim vermem gereken kiloyu veririm bu haftada bian önce gitsin diyom ama yavas yavas gitmeside garantili oluyo

iki bucuk yasinda canim valla ne kullanayim bilmiyom sebom herseyi yaptirdik asi felan ama genede hastalaniyo belkide dis cikartiyo henüz anlamis degilim

bitürlü bisey yazamadim hata var deyip durdu bugun cok sessiz topik kimseler bisey yazmiyo ben burdayim diyemi heee yazmiyonuz söylen bakalim

ben geldim . dün tüm gün boyunca hastanedeydik altı üstü bi eko çektirmek için elifin doğduğunda hafif bi üfürümü var dediler ekodada bakalım dün götürdüm önemsenecek biş değil dediler . 5 yaşında tekrar kontrol istediler büyüynce geçermiş çoğu bebekte olurmuş .

geçmiş okudum geldim

kuzu canın sağolsun canım işin olsunda çok çalış

hanife kamer funda bebişlerinize geçmiş olsun mevsim geçişlerinde oluyo maalesef böyle .

jujum canım ne gitmesi yaa sen o kalanı da ver sabitle kilonu öyle yoksa yollamam seni bende çok sıkıldım ve hatta kilomu vermeden çıksammı diye düşünmeye başladım ama takımdan çıkarsam kesin ve kesin alırım

hayalcim canımm ders çalış az kaldı oyun oynamıyon dimi:)

pınarcım izmir şebo şahnur nasılsınnız fıstıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…