Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şebooooooooooooooooooooooo

tatlım doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı dilediğin gibi hayırlı yıllar yaşa inş...a.s.a.s.Şeniz...

günaydın kızlarrr

şeboo doğum günün kutlu olsunnn nice yıllara inşallah

nasılsınız ne var ne yokkk uğrayamaıyorum hiç yaaaa iyicene koptum hiç fırsat bulamıyorumm

Saolun canlarım.

ıyi biraz kendimize gelmişiz. Benim diyet iyi gidiyor.

Akşam eve girdim, 2 kşk yoğurt, 4 kşk semizotu, 2 kşk patates yimeee yedim. Eşofmanları giyip attım kenidim dışarı. Çocuklar bakıcıyla dışlardaydı onları devraldım. 1 saat koşturdum onlarla. Sonra babalarına devredip 1 saat yürüdüm. Sonra hareketlerden yaptım.

Eve dilim dışarda geldim.Gece bacak ağrısından uyuyamadım.

Sabah 1 kepekli tost , domatis

Şimdi ıhlamur içiyorum.

Bugün önemli benim için. Geçen yıl 4 pasta gelmişti d. günümde. Eşime dedim en azından pasta istemiyorum alma diye. Arkadaşlarımı ve ailemide frenlemeliyim. Bir yemekle atlatsam iyidir.

Hanife canım oğluşun nasıl oldu, sen niye koptun bu kadar? işler mi yoğun? peki diyetin nasıl gidiyor?

Kamer yaz gelsede kurtulsanız bu hastalık furyasından. Sen biraz yöntem değiştirsen bende sürekli tıkanıyorum 2-3 hafta oynamıyor yeme tarzımı değiştirip yürüyüşe acık ara verip yeniden başlıyorum ozaman biraz hareketleniyor, şimdi odönemdeyim.

Funda ve Esra silkinmenize sevindim kızlar. Böyle devam canlar.

Hasyalcim hadi sık dişini, 2 gün full çalış Pazartesi bomba gibi dön, inşallah iyi geçer sınavların.

şebom gecen hafta benim yüzümden sana erken bir kutlama yapmıştık neysem kendine iyi bak nice mutlu yıllara
doğum günün kutlu olsunn
bana gelince kızlar dün akşam bademciğim kötü oldu iyicene ama şimdi sıcak bişeylerle iyi gibi yeşilimi içiyom
hadi bakalım kızlar görüşürüzz
hayalimm kolay gelsin eminim sen halledersin sınavlşarı
hanifemm bacım kız özledik seni oğluş nasıl olduu

ay bu hafta iş günleri bitmedi bir türlü şu 2 iş gününü hayırlısıyla atlatayım......
bu gidişle hanifenin işler biter benimkiler çoğalırrrrrrrrr ama yazamasamda takipteyim haberiniz ola.....

günaydın güzel hatunlar a.s.
şebnemcim yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun sağlık mutluluk ve sevdiklerinle birlikte nice yıllara a.s.
hayalim kolay gelsin tatlım Allah zihin açıklığı versin :Saruboceq:
canlarım ben hedefime ulaştım :lepi: darısı hepinize olsun inşallah bundan sonra kendimi fazla sıkmadan korumaya çalışmam lazım bunun içinde durmak yok yürüyüşlere ve egzersizlere devam

ha bu arada sakın sevinmeyin buraları terk etmiyorum dışarıdan gazel okumaya devam edecem hepinizi öpüyorum kolay gelsin a.s.

herkese teşşekkür ederim fıstıklar,
toprak abla çok sevindim darısı başıma blam inş,
ders çalışamıyorum ya içimden gelmi bişeyler yeyiop öle bakcam artık acıktım,

ton balığı yicem...

hayalim yoğurdun içine iki tane elma doğra bak nasıl doyuyosun bide tok tutuyor son zamanlardaki favori yemeğim
simiryacım bize çalış demesi kolay geliyor zor olduğunu biliyorum ama başka çaresi yok sonra üzülmeyin tatlım
ikinizede kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin başarılar a.s.

topraksuu maşallah tebrik ederim
darısı başımıza inşallah

ben gözleme yedim öğlen(( akşam geçiştiricem artık...

hayal aklın çete savaşlarında kalmış olmasın :mymeka: beni o kadar heveslendirdin ama ben oynayamadım sen ballandıra anlatmaya devam ettin :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…