Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayal cadısı hiç biryere gitme kısdırma beni ....
ben hazirandan beri bu takımdayım hiç bu kadar durgun olmamıştı ,ve yanlış anlamayın aldığımz dönemler bile oldu kimse ben pes ettim diye takımdan ayrılmadı ... sizin ben çıkabilirim demeleriniz herkesi etkilio... hayal burada hepimizin peşinden koşuyor ne yedi ne spor yaptı bir şekilde takımı motive ediyor emek harcıyor sizde böyle isteksizlik görüncede haklı olarak gitmeye karar vermiş olabilir .... ama beni mezun etmeden gidemez klava:

cadım ben kiloma pes etmedim tam gaz devam sadece bi kaç gündür yarı kasıtlı yarı elde olmadan saldım bilinçli yaptım ama alıyomuyum verdiğimi diye
hemde benim meto tek düzen alışsın istemediğimden gülüm ben takımdan gitsemde diyete devam benim hedefe eglemden bu diyeti bırakmam ancak ölürsem olur başladım bu kadar geldim ilk hedefi ikince hadefi geçtim nerdeyse üçücü hedefe geldim ve onuda geçince son noktaya gelcem pes etmem pınarım hedef çizelgede 69 olsun varsın ben 65 e kadar durmam Allah sağlık versin yeter
he bide şu var artık herkes abartma dio 65 çok olur diolar 69 olsun bakcam bi sona hadi hülya yürü 65 e 4 kaldı olcak...

yaa kızlar noluyoz yaa şebonunda dediği gibi bence ancak 2. uyarı alanlar gitsinler bi de çok çok önemli mazereti olanlar deilse ne oluyor beni en zor zamanımda siz toparladınız nereye gidiyonuz yarı yolda bırakıp kaç defa diyeti bırakmaya kalktım hep siz toparladınız beni sonuç ne oldu yavaş yavaş gitmeye başldı kilolar inşallah daha da gidecek sizlerinde öyle olacak
hayalim noluyoz yaa sen nereye gidiyon ? dur bismillah yaa sen mezun olmadan gidemen hiç biyere
ben bi 2 saat gidip uyuyayım dedim herkesler gitmeye kalkmış takımdan madem oldu olcek kpatalım takımı toptan kapansın bu mevzu ne dersiniz?
hadii kızlarr düzenli girebilenler hergün ne yedi ne içti yazsınlar benim iş temposu yüzünden pek düzenim kalmadı bu aralar o yüzden düzenli yazamıyom dün size diyet listesini yazdım bu hafta mesela onun dışına hiç çıkmadım sizde eğer yazmıyosanız dikkat edin
hayal ne oluyor 4 dilim börek neyin şimcik kızcam ama 1-2 hadi 3 dilimi annadık da 4 dilim fazla olmuş be bacım ben evde börek neyin yapmıyom valla canım ister bende yerim diye
neyse çenem düştü kızlar hadii
BıZ BıR TAKIMIZ UNUTMAYIN BıRıMıZ HEPıMıZ HEPıMıZ BıRıMıZ ıÇıNN

bende yapmıyom evde börek şahnurum gı annem yapmış :)),
az ye dedi inat eder gibi çok yedima kşam çatlama seviyesinde kıvrandım ama yedim yane,
hatta doydum genede yedim...

nee 4 dilimmi gözümden kaçmış yaramasın kız kilo yapmasın inşallah

ağlıycam şimdiiiisenağlama
bu ne hal kızlar yaaaa... kimler nereye gidiyor???
kafam karmakaırşık oldu...

bende demiştim, uuf kızlar kaynatmıştır yeniyeni şeyler bulup konuşmuşlardır yeni formüller filen... geri kaldım diye üzülüyordum.. Ama siz gitmek dışında birşey konuşmamışsınız(

Pazartesi akşamüstü iş yerinde merdivenlerden düştüm... sol bacağım iptal.. alçıya alındı dün işe gelmedim ondan uğrayamadım foruma... yoksa ben hergün mutlaka uğruyorum aksatmadan...
motive oluyorum çünkü iyi geliyor... bunun için takımdayım..
yaaa doktor bana rapor vermedi yaaa.. çok kafam bozuk:))
ama ayağım düzelene kadar abim arabayla getircek işe.. işin bu ksımı süper mutlu etti beniii:))

oooo izmirlim çok geçmiş olsun cnm yaa bende diyorum hergün uğrardı nerelerde bakyaaa kıyamam ağrın falan varmı nasıl rapor vermez işyerindekiler gelme demedimi sana (

geçmiş olsun izmirim kız alçılı bacakla nasıl gelip gidiyon 1-2 gün bari rapor vereydi ya dr ne biçim dr muş bu yaaa
aman dikkat et kendine

kızlar aklıma geldi bugün 1 nisan siz 1 nisan şakası yapıyonıuz dimii hadi bakalım söyleyin şakaydı bu dimiii-tatlicadiarzu-

kızlar şaka değiiilkaydirigubbakcemile3
evet tam gününe denk gelmiş ama şaka değil cidden..
1gün rapor verdi sadece.. işyerinde ne durumda olduğumu sordu oturuyorum dedim gitmenin skaıncası varmı diye sordu ama kadın:)) ben yok dedim oda vermedi:))
acım yok basmıyorum çünkü üstüne hiç... böle kukuman kuşu gibi oturuyom:))

buarada 2gün rapor verdi zaten.. ptesi ve slaı günü için..
işyerindeki şefim istersen gelme dedi ama yarım ağız.. ondan hiç tenezüül etmeidm bile o teklife:dilcikar:

buarada geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...

Son düzenleme:
selam kizlar anca gelebildim valla evde bilgisayar olsadaherzaman ugrayamiyorum kizlar ya bu aralar bende saldim valla napacam bilmiyorum ama bende jujum gibi 2. uyariyi yiyip gidecegim gibi gözüküyo

neyse saglik olsun artikim hayirlisi benimde kilitlendi iyice vücüdüm 60 in altina inmemem diyo iyicene yapistim buruya bakalim birazdaha ugrasacagim kocaya diyom benim spora gönder diye ama yanasmiyo yaaa negüzel brda promosyon yapmislar bir spor merkezi gönüllü 50 kisi ariyolar 4 hafta icin hersey beles valla gideyim diyom kaynanayla hec bisey demedi valla cok istiyorum yani belesten 4 hafta spor cokta güzel valla cok istiyom ama bakalim bir kac daha tekrarlayim ne diyecek ona göre

bu arada hastaliklar bitmiyo birtürlü benim kiz atesliydi gecti cok sükür dünde kaynanam rahatsizlandi bu sabah hastaneye götürdük duramiyom agrilarimdan dedi bogazlatihertari cok kötü agriyomus serum felan vermisler geldi simdi evde daha iyice sirayla atlatiyoz bakalim hastalikalri

hepinizi cok öpüyorum kocam kucakliyorum görüsürük yarin canlarim

Günaydın kızlarrr

Ya dediğiniz doğru kendi adıma konuşuyorum azıcık özel hayatta veya iş hayatında sıkıntıya girsem ki bugünlerde çok sıkıntılı günler geçiriyorum sizlerde az çok biliyorsunuz hemen pes ediyorum.. :mymeka: pes etmek yok... pes edersem önce kendime sonra takıma haksızlık etmiş olurum..... neyse kızlar fazla da vaktim yok hepinizi öpüyor hastalarınıza şifa diliyorum. izmirlim sanada geçmiş olsun canım benimmmmm

teşekkürler kuzuuu.. çok yerinde bir karar verdiğin afferinkaydirigubbakcemile5

hepinizide günaydınlaaar...

sbh kahvaltım: 1dilim ekmek kızarmış.. 1dilim peynir, 2dilim salam ve domates, bir bardakta süt

GÜNAYDIN HEPıNıZE
izmirlim geçmiş olsun canım kaç gün kalacak alçıda
kamer k.valdene de geçmiş olsun canım ya

ben dün akşam çorba ıspanak yarım dilim ekmek yedim

sonrasında 1 elma

sabah da 3 kepekli bisküvi

herkese günaydın
izmirim çok geçmiş olsun tatlım

dün akşam:

1 tabak ıspnaka yedim yoğurtla,

sabah:

1 yımırta 1 dilim ekmek yedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…