Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tartım bozulmuş benim galiba sabah 3 kere çıktım hep farklı rakamlar sinir oldum
ya ben pes etmedim etmiycem de ama kişisel çok sorunum var bu aralar motivasyonum da düşük

herkse olan sorununu aşssın bi an önce kendine yapar fıstıklar herkes sorunları diyete karıştırmayın sonra toplanmıyo...

Hadi herkes yedini , sporunu yazmaya yeniden başlasın. (Tabi yazmayanlar için diyorum)

Dün akşam küçük bir tabak kuru fasulye, sonra 5-6 cips Dün öğlen 1 saat yürüdüm.

Bu sabah, 1 yumurta, 1 top kepek ekmek

öğlen1 çokoprens (150 kalori), 2 girssisini (90 kalori)

Öğle arası hafif gezinti

şebo geçti onlar gülüm takıma ben yazarsam yazılıyo bende yazmasam paylaşım yok illa tepenize vura vura sorcam bilmem ne sölüyorum kim ne yedi hadi yazsın 21 gün yazılıyo 3. gün araki takımda adam bulasın,
yapanlar almasın üstüne,
ben çıkıyorum takımlardan haberiniz olsun bu cuma ...

ben sabah mavi yeşil keten tohumlu bisküvi yedim
öğlen kaşarlı tost
bol bol yeşil çaylı karışım
bir limon dilimli soda

Hayalcim yya sen niye çıkıyon, juju kendine göre haklı, koyduğu kuralı çiğnenememek için diyor, inş. verirde gerek kalmaz.

Sende kimseyi takip etme, kendine konsantre ol.
Birde şöyle bakmak lazım aslında sadece kendimiz için burda değiliz, BıZ BıR TAKIMIZ, KENıDıMZ ZAYIFLARKEN TAKIM ARKADAŞLARIMIZA DESTEK VE MORAL OLMAYA ÇALIŞIYORUZ.

Senin 3 kg. verdiğin hafta hepimiz gaza geldik, kıza bak isteyince oluyor dedik.O yüzden takımdan atılmadıkça çıkarsanız kendinize old. kadar bizede zarar vermiş olursunuz. Bence bu ayrılma konusu burada kapansınn.

şebom dediğin gibi takımız biz birimizin kilo verme alakalı motive kötü olunca hepimiz çullanıp onu sişlkeleyip kendine getirmeye çalışıyoruz tatlım
en azından elimden geleni yaptığımı düşünüyorum
tatlım sen bak şöle dur bak bizim takımda eskisi gibi ruh kaldımı sence...

slm canım hayırdır senağlama

yok bunu biz bahar yorgunluğuna bağlayalım
yeniden eskisi gibi olalım kimse çıkıp gitcem diye düşünmesin yeniden juju ve hayal tepemizde olsun motivasyonumuz düşmesin
herkes kendi durumuna baksın ki ben kendi adıma biliyorum ne yaptığımı şimdi bu hafta ben ne verdiysem yazıcam haftaya da uyarımı sildircem kesin

funda vermen gerekn kilo bitene kadar devam diyete kendine haksızlık edersin zaten bırakırsan tatlım,
ben en azından öle veya böle diyete devam etcem...

valla size bişey söyliyimmi juju da hayal de şebnem hanife bir çoğunuz olmazsa olmazlarımızsınız gerçekten ben çizelgelerinize bakıp da (özellikle hayalin) vay be yapmış yani diyorum

Hayalcim eski motivasyonun kalmadığının farkındayım, ama gemi batıyor diye çekip gitmemk lazım. Ben şu işimin gücümün arasında yeniden hepimizin toparlanması adına uğraşıyorum.

Hepimizin büyük- küçük sıkıntısı var. Diyet her zaman ilk planda olamıyor hayatımızda. Ama onuda elden bırakırsak sıkıntılarımızın üstüne birde kg. alırsak işte ozaman yanarız.

valla size bişey söyliyimmi juju da hayal de şebnem hanife bir çoğunuz olmazsa olmazlarımızsınız gerçekten ben çizelgelerinize bakıp da (özellikle hayalin) vay be yapmış yani diyorum

Fundacım benim başlangıç kilom 91 aslında:) 80 le buraya başladım. delikafadulden

İlk hamileliğimde 23 aldım 28 verdim(4 yılda)
İkinci hamileliğimde 26 aldım. (2 kaldı) hihoyyyt

of of of,
şebom tabiki öle gülüm haklısın ii hade sıkın ya o zaman gemi batarken diye bişey yok be gülüm biz kazık kakmadık buraya ihtiyacı olanlar var biz unu eliyoz işte yavaştan elemeye başlamayanalar var gülüm be,
neyse bu gemi batmaz ben gitsem funda var ardımda:)
pınar cadısı var hedefi 65 yaptı zilli cadım :))),
bende bugün
2 kaşık pilav,
yarım tavuk budu
yoğurt yedim

dün akşam
4 dilim mantarlı börek yedim cacıkla...

şebom o zaman başladığın kiloya göre yap kıs bida çizelgeni aaaa o kadar verdin emeğin yokmu sayılcak mezun olacağın gün zaten buraya girdiğin k,loyu sana sormadan yapıyolar karneni:)...

izmir arada varda yellow hiç yok ki
takıam girmeden cadı bizden çok yapıyodu bildirimi ev taşıma yerleşme derken burayı boşladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…