Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. TAKIM * * * *
( 20.03.2009 / 03.04.2009 )
*JUJU* ( 62,80 / 62,90 / -0,10 / % -0,16 ) 2.uyarı
Esmeralda ( 68,20 / 68,70 / -0,50 / % -0,73 ) 2.uyarı
open_sea ( 71,80 / 70,00 / 1,80 / % 2,51 ) 1.uyarı
toplight ( 64,70 / 63,90 / 0,80 / % 1,24 )
nurcanogretmen ( 73,00 / 73,00 / 0,00 / % 0,00 ) 1.uyarı
hayal_gözlü ( 79,50 / 78,00 / 1,50 / % 1,89 ) 1.uyarı
sebnemselayfurkan ( 70,90 / 69,60 / 1,30 / % 1,83 ) 1.uyarı
ahleyar ( 60,00 / 60,00 / 0,00 / % 0,00 ) 2.uyarı
fguler ( 84,70 / 84,10 / 0,60 / % 0,71 ) 1.uyarı
kuzuzuzubambino ( 70,80 / 69,70 / 1,10 / % 1,55 ) 1.uyarı
simiryna ( 74,40 / 74,00 / 0,40 / % 0,54 ) 1.uyarı
yellowdaisy ( 69,30 / 71,30 / -2,00 / % -2,89 ) 1.uyarı
4.TAKIM TOPLAM KıLO ( 850,10 / 845,20 / 4,90 / % 0,58 )

kilo verenleri tebrik ederim veremeyenlerinde canı sağolsun haftaya verirler inşallah.

şebom gözümden kaçmıyorsun valla süper gidiyorsun senide ayrıca tebrik ediyorumm

Saol Esracım bu ara acayip gaza geldim. 3kilo hedefim var onuda vermeden bozmayacağım. Çünkü Cumaları ve h.sonları cozutuyordum. Bugün öğleden sonra baklava reddettim, (eskiden yerdim verdim nasılsa diye)
Hafta sonuda inşallah dikkat edebilirim. Çünkü baharda giymek için aldğım yağmurluk ve deri ceketim(2 sinide dar almıştım) 3 kg. sonra süper olur.

gulercim ve topraksu cum tşk ederim arkadaşlara.s.
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum....süpersiniz kızlarr

yellowum gülüm geçmiş olsun,
demiştim ya aebenin eve gidiyom diye oraya gittim durumu bilmediğimden çıktım hemen
çok geçmiş olsun fıstık Allahım şifa versin dikkat et biraz...

öğlen yemeğim
2 dilim börek aeben çok süper yapmış,
2-3 kaşık makarna salatası,
küçük bi dilim tatlı,
6-7 tane yaprak sarma...

hayalcim çok sağol canımcım:1hug:a.s.
ben görmeyeli 78 olmuşsun...süppersin kısım sen ya...yürüyüşlere devam ediyormusun hayalcim?

kızlar bne çıkıyorum kendinize ii bakın... bu hafta bir lider belirlemek zorundasınız bunun için çalışmalara başlayın bence.. haftaya adımın yanında mezun oldu hanesi olucak çünkü...

kıslar ben ancak gelebildim ....
yellowum geçmiş olsun cnm ... jujum hakkında hayırlısı kararına saygı duyuyorum ama bizleri ihmal etme özletme kendini...
şahnurum tebrikler bak neleri başardın ddevamıda gelecek süpersinnnnnnn.....
şebnemcim sende 6 lı rakamları gördün ne güzel seni takip ediyorum ama yetişemiyorum ( peşindeyim ....
tüm 4.takım fıstıkları canım arkadaşlarım tek tek yazmıyorum hepinizi öpüyürummm ..

evt lider belirliyoruz demekki bu hafta ben aday olarak hülya'yı gösteriyorum aday olmak isteyen varsa yazsın .....

selam kizlaröncelikle butun kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum öpüyrum canlarim ebnim neyazikki ben veremedim 2. uyarimida almistim eger kurallar devam ediyo derseniz benimde cikmam lazim yok degistirdik diyosaniz ben devam ediyorum yani

lider olarak bende hayali öneriyorum cünkü herkesi düzene koyanlardan biri de o

hepinizi öpyürum
sariserim gecmis olsun sanada canim benim dikkat et kendine

ii akşamlar kızlarr
jujumm seni gitmiş olarak kabul etmiyorumm çünkü bizle bağını koparmayacağını biliyorumm....

benimde favorimm hayall

Günaydın fıstıklar...
ıyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle...
Hanifenin dediği gibi jujum bizimle bağını koparmayacağın için içimiz rahat...
Ben de hayalin çok iyi liderlik yapabileceğini düşünüyorum.
Başka adaylar da olabilir tabi ki...

günaydın ....
offf burda hava kapadı yine yağmur yağacak heralde ....
hafta sonu çok yemek yedim kıslar ..... ama sabah tartıldım 300 gr etkilemiş korktum ve pişman oldum yiyince ama sabah sevindim ....
şimdi kahvaltı yapcam kepekli tost yicem ....
öğlen yüzde yüz çorba ve akşam da salata dengeyi kurmam lazım ...

hafta sonu sınavlar vardı biliosunuz stresi atlattık ama bakallım sonuçlar yüümüzü güldürcekmi ...
izmirli ve hayal nasıl geçti sizinkiler ....
bu arada ayağın nasıl izmirli ???

herkese günaydınlaaar.. mutlu güzel bir hafta olur inş...
neler olmuş ben bir geçmiş yapıp öğreniiiiiim... cumarteside giremedim sınav vardı malum:))
benim süper geçti juju ve hayalin nasıldı acabaaa???
başka girenler varmıydı bizde bilmiyorum tabiiii...

günaydın opensea.. izmirde heryeri sel götürüyor.. sizin orda yağmadımı dahakaydirigubbakcemile3
benim sıvanım süperdi bakalım sonuçlar açıklansın dahada emin olucam...
ayağımda fena sayılmas perşembe günü alçıdan çıkıcak.. sanırım hala sancım ve acım olursa yeniden alçıya alınabilrimiş..
aay ben böle mutluyuuum:)) özel arabayla gelip gidiyorum işe çok keyifli oluyookaydirigubbakcemile2
şaka bir yana sağlık gibisi yokmuş yaaa.. insnaın sağlığı yerinde olsunda gerisi olur bir şekilde...

selam fıstıklarım biliyorum çok hayırsız bir arkadaşa sahipsiniz
naıslsınız okudum az biraaz jujum emekliye ayrılıyorsun ha hadi bakalım gözünaydın tebrik ettim bir tanem
yalnız sizde de bir rehavet sezinledim neden ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…