Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba arkidişler 7. takımdan sevgiler a.s.
bi arkadaşım için müsait takım arıyorumm a.s
boş teriniz var mı acep :uhm:

selam kızlarrrkaydirigubbakcemile5
nasılsınız şekerlerim benim:1hug:uff iyi olmadı benim evde internet olmayışı..sizlerle düzgün yazışamıyorum motiven d e düştü...kilo da alıyorum sanki:jeyyar:
hayalcim nerelere gidiyon kıs sen....şaka yapmış olmalısınÇok üzgünüm çoook

dimplehakcim tabikide gelsin yerimiz oluyo artikim bursürü arkadasimiz gidiyo yerolur canim

kizlar kimsecikler olmams burda ya nerelere kayboldunuz heee

günaydın kıslarrrr...
ya resmen döküldük noluyor bize....
koptuk birbirimizden iyice......

günaydın hepinize...
iyiym fgulericm sen nasılsın???
neler oluyor böyle yaaa... hadi juju mezun olucka gidicek hayaldemi gidiyooo:uhm:

günaydın ....
dün öğlen çorba arada etiform akşamda 1 armut yedim ...
sabah kahvaltım bir yumurta bir dilim ekmek ....
kuzu aferim yaaa çozutmaya devam et sen ...neden kendinizi böyle salıyorsunuz valla anlamıyorum kendinize bir hedef koyun mesela çok sevdiğiniz bir şeyi 3 kilo 5 kilo vermeden yemicem deyin iradenize sahip çıkmazsanız işiniz çok zor valla ....

günaydın günaydın günaydın şekerlerrrr
akşam deli gibi spor yaptım ama aıştı bacaklarım falan agrımıyor artık az şekerli bir nescafe içtim az önce şöyle aradan bir saat falan gecsin beşi bir yerdemi içecegim kahvaltı falan mümkün oldugunca toparlamaya calışacagım kendimi düzene binmem gerek tartıya bir çıktım sabah bir azılı tokat yedimki anlatamam yüregim yandııııııı (
kızlar nerdesiniz yaaaa ne bu haliniz

dün akşam : 1kepçe kuru fasulye, 1dilim ekmek, salata ,turşu
sbh kahvaltım : 1yımırta 2dilim ekmek 1dilim peynir
1bardak portakal suyu

valla haklısın cnm yaa.. en güzel diyette ödüllü diyet bencee..
şu kadar verince bir sefer olmak üzere en sevdiğiniz yiyeceği kendinize ödül olarak hediye edin.. ozaman yediğniz şeyden suçlulukta duymuyosunuz ayrıca..
tamamiyle katılıyorum bu düşünceye...yerimseniben

buarada açık öğretim sınavına giren arkidişler internetten soru ve cevaplara ulaşan varmı.. ben araştırdım ama bulamadım..
bulan olursa paylaşabilirmiii.. 2-3haftada açıklanmaz diyorlar.. benm ilk sene ya bilmiyorum pek.. bari soruları tekrar çözüp doğrularına bakayım kaç netim var...

pınarcım maşallah senin de mezun olmana az kaldı

izmirlim afiyet olsun ne güzel menü

ebrulum çizelgeni göremiyoruz ya

ebrulum hoşgeldin yaa özledik valla bakıyorrum bu ddönem kötü geçmiş ,ufaklıklar nasıl ??
funda ben 70 i gördüm tatlım bu hafta mezzun olucam..
ben hep öyle yapttım izmirlim kilo verdikçee kendime ödül koydum mantı yedim baklava yedim kumpir yedim ..

hımmm ilk işim çielge hazırlamak olsun o zman
gerçekten de izmirlimin yedikleri güzel ben daha acım oğlanın uyanmasdını bekliyorum kahvaltı için
beni tanımaynlar için yaşım 29 30 ne derseniz artık :) hesaplamalara göre degişiyor :) evli ve iki çocuk annesiyim kilod ruumumu cizelgede göreceksiniz ev hanımıyım bu kadar yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))))))))))))))

opencim canım benim evet dönem kötü gecti gerçekten ay hiç slamayacagız kendimizi kızlar gerçekten anında geri geliyor baya gitti karın bölgem falan kıyafetlerde cok cirkin görünüyo(
çocuklar iyiler tatlım çok şükür biri sabahcı biri öğlenci ebru allak bullak bu sene benidebirini getir brini gtür bus ene acayip yaaaaaaaa (
en güzel ödül kilo vermek aslında da kıymetini anlamayıp yiyoruz işte ondan sonrada hadi uğraş dur ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…