Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın fıstıklarrr,

Sınavlar nasıl geçti.? izmirlim senin iyi geçmiş tebrik edeirm.

Eğer juju gidecekse bencede bu işi en iyi hayal götürür.
Ebru nasılsın canım? Takımdan çıkınca kg. durumun nasıl?

KIlzar ben bu hafta sonlarını anlamıyorum.
Cuma akşamı 70 dk dün 65 dk. yürüdüm. Yedim ama öyle feci değildi. Bugün 1 kg. fazla çıktım deli olmamak elde değil. Bitki çayı içmediğim için su mu topluyorum acaba. ışi sıkı tutatrsam 3 günde ancak veririm bu fazlalığı. Hemen 5i 1 yerde hazırladım. Akşama kadar mateler, yeşiller devam edeyim bari.

Aklım ermiyor bu işe yaa. şimdiye kadar sadece 1 h. sonu almadan geçti.

aaaaaaaaaaaaaaa sabah o kadar yazdım ben gelmemiş sayfaya yaaa,
herkese günaydın hayrılı ve ii ve güzel ve çabuk geçecek bi hafta olsun inş herkese.
benim heseaplamalar falan sorun oluyo kızlar nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum benim kaptanlık işi yaş bence anlayan biri olsun...

obamacım benim sokaktaki otelde kalıyo ,
sabah yollara kapalıydı yürüdüm normal yolun 2 katını sağolsun spor yaptırdı bana sabanan :))),
pek sever düşünür beni :))),
şimdide tepemde pata pata helikopterler uçuyo :roflol:...

şebnem cim ya kilo durumları feci elbette alım ayrılınca gerimi dönsem takıma ))
bu arada gecen haftadan beri sıkı spor yapıyorum yürüyüşler falan azıcıkta bogazımdan kısarsam daha cok süper olacak acil vermem gereken kilolar var maaesef toparlanmam lazım boş kadronuz varmı :))
jujum ya nereye gidiyyonnnnnnnnnnnnnnn sen ya beni bırakıpta (

diyemem yedim içtim valla gecenin bir yarısı deli gibi aç oldum ne bulduysam götürdümmmm feci haldeyim feci :))
işte böyle hayalim gerçekten toparlanma evresindeyim karnım falan ghitti iyice deli gibi spor yapıyorum belime falan bakmadan bu karnımın gitmesi için başka da yapaccak hiç bir şey yoksanırım herkes te söylüyo kilo aldın diye ( şu beşşi bir yerdelerden aldım sabah akşam ondan içiyorum bir kupa az daha yeme düzenimi otutturursam bu iş tamamdır daha önce verdim şim di mi veremeyecgim yalnız burasız olmuyor kızlar yazarken bile insanın içi şevkle doluyorrrrrrr

flood yaptıgımın farkındayım zaten siline siline mesajlarım kalmamışşşşş (
püskütüm canım benim sevgilerrrrrrrr
evet ne bu rehavet kızlarrrrr dolup dolup taşması lazımdı 4. takımın nerdesinizzzzzzz??????? aaaaaa (

özlemişim valla hayalimmmmmmmm :)) arasıra girip bakıyordum ama yazmadan geri çıkıyordum yazınca daha iyi anladım valla özlemişim ben siiz hemde cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk (
kızlar hamiş olanlar ne yaptı kamercim falan doğum yaptımı bak aklıma takıldı şimdi burcu nerelerdeeeeee birde onu sorayımm

harbi sen baya gelmemişin kıs :))))
hamiş kalmadı bebkler doğdu dişleri çıktı nerdeyse gelin damat olcekler:)))
geçen aebenin evde senin kulakları çınlattık baya öslemişler seni...

oh valla ne alaaaaa uzaktaım diye yapıyonuz bana öyle dimiiiiiiiiiiii ne dediniz arkamdan kimbilirrrr :'8
ebruya ne oldu deiler demi acayipleşti dediler demi ben biliyorum zaten n dediğinizi
ah ah ne var bende ankarada olsaydım hıhhhhhhhhhhh benimde jujum var napıyım yani ama göremiyommmmmmmmmmmmmmmmmmm jujuuuuuuuuuu duy isyanımıııııııı hadi sende bana gel yeter yahu bu kadar hasretttttttt :))

sabahki kahvaltım bir dilim esmer ekmek peynir açık çay
arada bir fincan yeşil 3 kepekli bisküvi bir fincan 4ü bi yerde:))
öğlen ızgara tavuk ve salata yiycem

ebrum juju unuttu bizi ne geliyo ne gidiyo,
yok kıs sesi çıkmıyo nasılki falan die konuştuk oo neler yaptımk neler olsaydın keşke...
kıslar takma kaptan bulun yeni alımlar yapın bende yolcu buradan...

şu soğan suyunu deneyen varmı aranızda topiği okudum sabahtan beri faydasını gören çok
yarın başlıycam ben de

Hayall sen nere gıdıyosunnn...

Ebrumm hoŞ geldın canımmm eee olucaĞı buyduu sen zatı rahat rahat tıkınmak ıÇın ayrıldın takımdannn....

Kızlar sabah 2 tane etımek 1 kÜÇÜk pınar beyaz
ÖĞlen 1 kepÇe mercımek
1 tabak etlı pattes 1 dılım ekmek bol salata yedım

kim nerelere gidiyo yaaa takima bak herkes gidiyo bu jujuyu yakalayim bi elime gecirrirssem ipi cekti bak herkes gidiyooooo bende gidiyom anasini satiyim neyse sonra uzunuzunyazarim eltimin cocuklar bende disari cikaracam hava iyiyken gezsinler hadi hapinizi kocaman öpüyorum kizlar

ayy kıslar işlerden kaçıp kaçıp geliyorum kimse bişey yazmamış

hafta sonu iki günde misafir ağırladık ve ben cozuttum maalesef acilen toparlanmalıyımm yaz yaklaşıyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…