Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne oldu bu kızlara böyle?
Daha deneme süresindeyken neden ayrıladılar tubiş?

Hoşbulduk canım Özledm hepinizi valla
Sıvanım çarşambaydı,çıktıktan sonrada konya'ya gittim dün gece geri geldim. Anca valla :)

hoş geldin kaptan
Hoşbulduk canım

hoşgeldin. özledik seni valla.
Hoşbuldum Ebrummm,bende sizleri özledim

ben neden yazmıyorum burada

Yenisin galiba canım :)
Ben daha ilk defa görüyorum seni,2hafta deneme süren olduğunu söylemediler mi sana :)

ha bu arada kuzum ebrugül memlekete gidiyormuş bu hafta kilo bildirimi yaptı haftaya da internet bulursam mutlaka yapacağım dedi bilgin olsun.

ha bu arada kuzum ebrugül memlekete gidiyormuş bu hafta kilo bildirimi yaptı haftaya da internet bulursam mutlaka yapacağım dedi bilgin olsun.

Eğer yapamazsa kilosunu aynı geçeriz

Ebrucum cumadan önce tartılıp bildirmen mümkün olursa yaz yine...

Antienne'yi listeye almaya karar vermişsin,
Çiğdem'i neden bana bıraktın ki?

Hilal mazeretsiz olarak mı devamsızlık yapıyor,
kilo bildirimide yok galiba şaşırttı beni valla,hiç böyle görünmüyordu,uamrım bir sıkıntısı yoktur.

valla canım takyon çocuğunun okulu süresinde neti kapattırağını söyle pcyi de gönderiyormuş evden ayrılmak istedi, ben de şaşırdım. pinkpink hiç katılmıyor birşey de söylemedi. mutsuzmutluya bakıyorum başka konulara yazmış ama buraya uğramamış.
Eğer yapamazsa kilosunu aynı geçeriz

Ebrucum cumadan önce tartılıp bildirmen mümkün olursa yaz yine...

Antienne'yi listeye almaya karar vermişsin,
Çiğdem'i neden bana bıraktın ki?
çiğdemin de şöyle bir talebi var fazla katılım yapmim pc başında oturunca kilo alıyorum spor yapmam lazım ama cumaları bildirim yaparım diyor kararsız kaldım ondan sana bıraktım kararı.
Antiennenin listeye alınmasında son karar sana ait tabi, ben bugün de gelmeyeceğini düşünmüştüm. ama antienne şöyle diyor: 55 olana kadar kovsanız dışlasanız yine gitmem takımdan diyor.

Hilal mazeretsiz olarak mı devamsızlık yapıyor,
kilo bildirimide yok galiba şaşırttı beni valla,hiç böyle görünmüyordu,uamrım bir sıkıntısı yoktur.
evet hilal mazeret bildirmedi sanırım okulun kayıt işlemleriyle uğraşıyor

Sence cumadan cumaya bildirim yapılmasının bize ne faydası olur,kilo verirse derece yapmamıza yardım eder sadece. Ama nerde takım motivasyonu,ne onun bize faydası olur ne bizim ona.
Sadece cuma bildirim yapması benim için çok yetersiz.
İstediği zaman gelip yazsın ama listede olması taraftarı değilim,paylaşım yapın diye kızdığımız arkadaşlara ayıp etmiş oluruz. Hemde sırf kilo versinde listeye faydası olsun diye,çıkarcılık gibi...

Antienne konusunda bişe diyemicem çünkü bu haftanın bütün mesajlarına bakmadım,Hilal'de böyle sıkı sıkı söz vermişti ama bak oda yok.
Umarım gelir.
Bu hafta sadece antienne girsin listeye
Diğerleri gelse bile deneme sürelerini yeniden başlatmayalım.
Mesela mutsuz mutlu nerdeyse 1,5 aydır buralarda ama bir var bir yok.
Daha fazla denemenin bir anlamı yok anlaşılan.
pinkpink de paylaşım konusunda çok yetersiz,umarım takım dışındada kilolarıdan kurtulurlar.
Takyon konusunda diyecek bişeyim yok,en azından haber vermiş. Kız o bize light kurabiye yapmayacakmıydı :))

tfneyll (59,8 / 59,8 / 0 / % 0 )
kuzusununzuzusu ( 66,2/ 66 / 0,2 / % 0,30 )
tubiş87 ( 81,6/ 80,2 /1,4 / % 1,71 )
ebrugül (86,500/ 85,9/ 0,6 / % 0,69 )
All_ız_well (92,8/ )
antienne (76,6 / 75,2 / 1,4 / % 1,82 ) YENİ ÜYE HEDEF :55
Şuleoz (67,5) KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI

Hilal uzun zamandır mı yok?
Her hafta % 0 hediye ederek giden birileri olmak zorunda mı ya,deli oluyorum.

Sabrinacım yokluğumda gelmişsin tanışamadık,hoşgelmişsin

Ben takım lideriyim,27 yaşındayım bekarım Mersin'de yaşıyorum.
Takıma 71,5 kiloyla başladım 64,800 e düştüm kortizon tedavisi için izine ayrılıp 10kilo şişkinlikle 74,800 olarak döndüm
Şimdi yeniden 66 oldum.
Aslında başlangıç kiloma bakarak az kilo vermiş oluyorum ama takımla beraber 15,5 kilo vermişim bugüne kadar.
Ah o tedavi işime taş koymasaydı çoktaaan mezundum bu rakamla

Sende durumlar nasıl canım,nerelerdensin ne yapar ne edersin? Klo durumun nasıl?

canım katılıyorum ama yine de kararsız kaldım sana sormadan listeye de almak istemedim. kesinlikle tüm söylediklerine katılıyorum artık daha fazla denemenin bir manası yok gelecek olan zaten katılırdı.

senden sonra nerdeyse hiç gelmedi bikaç mesajı vardır belki. gelir belki ama bekleyelim istersen biraz

valla kuzum çok iyi haberlerim var keşke telefon numaran olsaydıııııııı bunu hemen öğrenmen lazım çünkü

O derece diyosuuun çok merak ettim şimdi?
Daha sonraki mesajlarada baktım biraz,kilo durumun ya da 9lu çayın etkileri mi?
Dur ben sana telefon numaramıda yazayım,olduki bi sorun çıktı nete giremedik en azından haberleşiriz

ben de bu sızın yazınızın altında bulunan kilo cetvelinden istiyorum nasıl edine bilirim ayrıca hoş geldiniz ... :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Burada anlatılıyor canım ama yapamam dersen ben yaparım sana
Başlangıç kilon,şimdiki kilon,hedefin ve boyun lazım

Bekleyelim biraz,belki cuma hatrına gelir :)
Gelsinde saçını başını yolayım bi :)
Aslında bütün takımın telefon numarasını alacaksın geldiklerinde,habersiz kaçanı rahatsız edecen görecekler :))

valla bak böyle bir uygulama başlatabiliriz herkes tel nosunu özelden yazcan msn verecek face verecek falan ulaşılamaz olmayacak yani İnşallah gelir Hilal. 9lu çayın etkileriydi evet 1.3 kg yağdan gitmişti geçen hafta spor yapmadan düşünn acayip sevindirik olmuştum

Hiçbir şeyde istikrarlı davranamıyorum valla,en azından bir çay içmeyi berecebileyim :)
Hemen almalı bu çaydan

Şu telefon işinde haklısın canım,harbi biz neden face te falan arkadaş değiliz kiii

Kızlaaar bakın bundan sonra yeni kural koyuyoruz :)
Ya telefon numaranızı ya da mail adresinizi veriyorsunuz,size kk dan başka bi şekilde ulaşacağımız bir yol olacak kısacası.
Gelipte sessiz sessiz kaçılınca rahatsız edeceğim :)
Bu işin şakası tabi ama giderken haber verilse fena olmaz değil mi,
mesela şuan Hilal'in numarası olsa arayıp kilosunu öğrenirdik,beklemezdik boş boş.
Bizimde işimiz çıkabiliyor sonuçta,akşama kadar burda bir iki kişinin kilo bildirmesini bekliyoruz.

Kız tubiş telefon numarası olsa sabah tartılan mesaj atıverir,nete girmeye vakit bulamasalarda telefon herkesin elinde nasıl olsa
Sabahtan pat diye hazırlarız listeyi

perşembe geceden toplu mesaj çekeriz 4. Takımın Değerli Üyeleri, Yarın sabah kilo bildiriminizi mesaj olarak gönderiniz göndermeyene 500 mekik ceza hahahaha

Ben sana yolladım :))

kuzusununzuzusu isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için kuzusununzuzusu isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir. kimle dedikodu yapıon kıs özel mesajda bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…