Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ama ben de hemen katılsam ne olurrr mesela deneme sürem 1 hafta olsa

Nasıl doluyor bende anlamadımki,hemen sileyim :)

bende tubişe yolladım yemek yedim geldim anca etiştim size face yok ama mesaj çekerim.
Bana yok yani

ama ben de hemen katılsam ne olurrr mesela deneme sürem 1 hafta olsa
Sen hangi gün geldin canım;?

salı akşamıydı canım

Tatlım deneme süresi 2 hafta ama bu süresinin kısalıp uzaması takım liderinin insiyatfine bırakılmış durumda.

Sen geleli 3 gün olmuş,inan almayı çok isterim ama o kadar dilimiz yandıki bu konuda.
Deneme süresinde herşey çok iyi,gelip gider,paylaşım yaparlar listeye girdikten sonra pat diye bırakıp giderler.
Şimdi listeye alınan birinin hiç ses çıkarmadan gitmesi demek %0 hediye etmesi demek:)
Gelecek mi gelmeyecek mi bilemiyoruz,1-2 hafta idare edelim diyoruz sonra gelmediğini anlayınca listeden çıkarıyoruz.
Toplamda 2-3 hafta boyunca %0 olarak listeyi olumsuz etkiliyorlar.
En azından bu haftayı beraber bi geçirelim canım,bende okul işlerimden dolayı bu hafta yoktum,seninle hiç görüşemedik.
Eğer bu hafta iyi iletişim kurarsak cumaya söz listedesin

yaa sabahtan beri bi yazıyı 10 defa değiştiriyor istediği gibi yazıyorum yine değiştiriyor dellendim ama kuzuyla konuşurken de çağırdı uyuz adam

bizimkide öleydi işte benden bişi istiyor sonra üstünden değişiklik yapıyo kırkkere gidip geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…