Ne oldu bu kızlara böyle?
Daha deneme süresindeyken neden ayrıladılar tubiş?
Hoşbulduk canımÖzledm hepinizi valla
Sıvanım çarşambaydı,çıktıktan sonrada konya'ya gittim dün gece geri geldim. Anca valla :)
Hoşbulduk canım
Hoşbuldum Ebrummm,bende sizleri özledim
Yenisin galiba canım :)
Ben daha ilk defa görüyorum seni,2hafta deneme süren olduğunu söylemediler mi sana :)
kuzusununzuzusu isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için kuzusununzuzusu isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.kimle dedikodu yapıon kıs özel mesajda bu kadar
Bana yok yanibende tubişe yolladım yemek yedim geldim anca etiştim size face yok ama mesaj çekerim.
Sen hangi gün geldin canım;?ama ben de hemen katılsam ne olurrrmesela deneme sürem 1 hafta olsa
kıs eylül bana da yanlış vermiş gönderdiği numara 0536 0** ** ** diye gidiyor 0 ile başlayan no mu olurNasıl doluyor bende anlamadımki,hemen sileyim :)
Bana yok yani
Sen hangi gün geldin canım;?
Nasıl doluyor bende anlamadımki,hemen sileyim :)
Bana yok yani
kıs eylül bana da yanlış vermiş gönderdiği numara 0536 0** ** ** diye gidiyor 0 ile başlayan no mu olur
sabrina salı akşam katıldı aramıza
Bana yok yani
kıs eylül bana da yanlış vermiş gönderdiği numara 0536 0** ** ** diye gidiyor 0 ile başlayan no mu olur
sabrina salı akşam katıldı aramıza
Tubiş beni aradıda konuştuk bileeee,çatla :))sanada yollıycam da 10 dk 1 mesaj diyodur yollıycam.
salı akşamıydı canım
Bana yok yani
Kız Eylül bi mesajı 3 defa at ondan sonra mesaj kutun dolu de:)))
ya müsadenizle müdürümü öldürmek istiyorum deli oldum sinirdennnnnnnn
yaa sabahtan beri bi yazıyı 10 defa değiştiriyor istediği gibi yazıyorum yine değiştiriyor dellendim amabende öldürmek istediğim zaman oluyordu fakat adam motorla kaza yaptı 1 hafta oldu hastanede yazık ya öle deme.
kuzucum sen biliyomusun ben pilates seti aldım
ya müsadenizle müdürümü öldürmek istiyorum deli oldum sinirdennnnnnnn
yaa sabahtan beri bi yazıyı 10 defa değiştiriyor istediği gibi yazıyorum yine değiştiriyor dellendim amakuzuyla konuşurken de çağırdı uyuz adam
oooo,yapıyor musun peki?
Hayırlı olsun
Öldür canım,ben müsade verdim :)
başladım ama tam öğrenmek lazım ben acelik çekiyorum şimdi. heveslenip aldım işte belimede iyi gelirmiş bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?