Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

internet bulabilirsem yapmaya çalışacağım. ama yine de sen bilirsin? takım için nasıl iyi olursa öyle olsun
haftaya bildirmen takım için en iyisi olur

BU sabah ki kahvaltım haşlanmış patates ve açık şekersiz çay bu arada ben 5 günde 5 kilo diyetine başladım bakalım faydası olacak mı bugün patates yiyeceğim o yüzden

***4.TAKIM 273. ETAP***

tfneyll (59.8/ / / % )
kuzusununzuzusu ( 66,2 / / / % )
şuleoz (67.5 / 67.5 / 0 / %0) KENDİ İSTEĞİ İLE AYRILDI.
tubis87: (81.6 / 80.2 / 1.4 / %1.71)
ebrugül: (86.5 / 85.9 / 0.6 / %0.69)
All_Iz_Well (92.8/ / / % )
antienne: (76.6 / 75.2 / 1.4 / %1.83) YENİ ÜYE, HEDEF KİLO: 55

Ben geldiiiiiiim

Sınavım harika ötesiydi Çarşamba gece yola çıktık,sabah Konyadaydık işimizi bitirdik dün akşam 22:00 tekrar evdeydik.
Hİç uyumadan gidip gelince hepimiz bir garip olduk ya,sarhoş gibiyim.
Ama stresim gitti valla,sınava çok sevindim.

Kilo konusuna gelince ben tam 66 çıkıyorum 200gramcık bir eksik var ama 1 haftadır içim kurudu yine,fena şişkinliğim var

Bir bakayım şimdi neler olmuş neler bitmiş.

canım sınavının iyi geçmesine sevindim tebriklerrrrrrrr kilo için üzülme yol şişirir adamı haftaya atınca bak nasıl iyi vercen

BU sabah ki kahvaltım haşlanmış patates ve açık şekersiz çay bu arada ben 5 günde 5 kilo diyetine başladım bakalım faydası olacak mı bugün patates yiyeceğim o yüzden

canım kahvaltı günün en önemli öğünü böyle geçiştirmemeni ve hızlı kilo verme diyetlerine itibar etmemeni öneririrm. tecrübelerime dayanarak yani..

Tubişcim deneme süresindeki arkadaşların durumu ne?
1 hafta içinde neler yaptınız onlarla?

Antienne ve takyon vardı sanırım en yeni olarak,
mutsuzmutlu,pinkpink ve çiğdemle durumlar ne alemde?

canım sınavının iyi geçmesine sevindim tebriklerrrrrrrr kilo için üzülme yol şişirir adamı haftaya atınca bak nasıl iyi vercen

Bende öyle düşünüyorum canım,verince birden gider hepsi. Ama yoldan önceside var bende,sıkıntılıydım zaten şişlik konusunda.

böle olduğu için özür dilerim galiba pek iyi değiliz.

Canım çevrede eczane falan yok mu orda tartılsan, evde tartın yok mu senin

vardı da nerde bulamadım sabah herkes uyuyodu soramadım da sanayide eczane uzak bi yerde çevrede değil işte offf ya bende merak ettim ama yok ki

kuzum kuzucum hoş geldin sefa getirdin çok özledik seni nerde kaldın ? sınavının iyi geçmesine çok sevindim kısa zamandada geçer merak etme şişkinliğin şekerim.

hoşgeldin. özledik seni valla.

ben neden yazmıyorum burada

Tubişcim deneme süresindeki arkadaşların durumu ne?
1 hafta içinde neler yaptınız onlarla?

Antienne ve takyon vardı sanırım en yeni olarak,
mutsuzmutlu,pinkpink ve çiğdemle durumlar ne alemde?
canım bak şöyle özetledim:

veee çarşamba - perşembe mesaj sayımları

tubis87 - 49

tfneyll - 28

ebrugül - 20

antienne - 18

sabrina84- 18 deneme süresinde (yeni arkadaşımız) başlangıç kilosu: 79, 3 gündür falan aramızda 1 kg vermiş, katılım sağlıyor

All Iz Well - 0 hilalllll nerdesinnnnnn (bayadır ortalarda yok)

kuzusununzuzusu - 0 kuzumm seni çok özledimmm gelll artık

mutsuzmutlu - 0 katılım sağlamadı

PinkPink - 0 hevesli görünüyordu ancak katılım sağlamadı

fethatugceylul - 0 hevesli görünüyordu ancak katılım sağlamadı

cigdem - çiğdemin durumu biraz karışık katılım sağlamaya çalışıyor ama yeterli değil spor yaptığı için çok fazla pc başında oturmaya vakit bulamadığını söyledi, ama 2 kg vermiş listeye girmek istiyor, fazla katılım sağlayamayacağını ama her cuma mutlaka kilosunu bildireceğini söylüyor karar senin.

takyon- listeye girmeden kendi isteğiyle ayrıldı. (evinde interneti kapatıyolarmış ayrıldı)

suleoz - kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldı. (geldi ayrılmak istediğini yazdı)

valla bi daha tartılmazsan çok pis ceza veririm bu hafta seni kuzuya havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…