ben 7'lileri görebilsem keşkeKızlar ben bu arada fitneesi bırakıp aerobike başladm :) bakalım hayırlısı inşlh ondanda güzel sonuçlar alırım
hemencik 6 lı rakamları görmek istiyorummm
bu sabahleyin yine her zaman ki gibi kepekli sandiwiçimi yedimm
olsun canım acelemiz yok yine de vermişsin tebrikler
ebrugül: (86.5 / 85.9 / 0.6 / %0.69)
canım haftaya bildirim yapamayacaksan izinli yazayım?
Kızlar ben bu arada fitneesi bırakıp aerobike başladm :) bakalım hayırlısı inşlh ondanda güzel sonuçlar alırım
hemencik 6 lı rakamları görmek istiyorummm
bu sabahleyin yine her zaman ki gibi kepekli sandiwiçimi yedimm
haftaya bildirmen takım için en iyisi olurinternet bulabilirsem yapmaya çalışacağım. ama yine de sen bilirsin? takım için nasıl iyi olursa öyle olsun
eee ne dicez bildirim yapmadı mı yada kilosu aynı mı
Canım çevrede eczane falan yok mucanım ben bi bilsem verdim diyemiyorum ki ama almadım 100 de 100 eminim verdimde almadım aynı de offf çok üzgünüm ama yok işte bulmadım ya.
afiyet olsun canım, dene bakalım ama kendini de çok zorlama 5 günde 5 kg vermek sağlıklı değilBU sabah ki kahvaltım haşlanmış patates ve açık şekersiz çay bu arada ben 5 günde 5 kilo diyetine başladım bakalım faydası olacak mı bugün patates yiyeceğim o yüzden
canım sınavının iyi geçmesine sevindim tebriklerrrrrrrrBen geldiiiiiiim
Sınavım harika ötesiydiÇarşamba gece yola çıktık,sabah Konyadaydık işimizi bitirdik dün akşam 22:00 tekrar evdeydik.
Hİç uyumadan gidip gelince hepimiz bir garip olduk ya,sarhoş gibiyim.
Ama stresim gitti valla,sınava çok sevindim.
Kilo konusuna gelince ben tam 66 çıkıyorum200gramcık bir eksik var ama 1 haftadır içim kurudu yine,fena şişkinliğim var
Bir bakayım şimdi neler olmuş neler bitmiş.
BU sabah ki kahvaltım haşlanmış patates ve açık şekersiz çay bu arada ben 5 günde 5 kilo diyetine başladım bakalım faydası olacak mı bugün patates yiyeceğim o yüzden
canım sınavının iyi geçmesine sevindim tebriklerrrrrrrrkilo için üzülme yol şişirir adamı haftaya atınca bak nasıl iyi vercen
***4.TAKIM 273. ETAP***
tfneyll (59.8/ / / % )
kuzusununzuzusu ( 66,2 / / / % )
şuleoz (67.5 / 67.5 / 0 / %0) KENDİ İSTEĞİ İLE AYRILDI.
tubis87: (81.6 / 80.2 / 1.4 / %1.71)
All_Iz_Well (92.8/ / / % )
antienne: (76.6 / 75.2 / 1.4 / %1.83) YENİ ÜYE, HEDEF KİLO: 55
Canım çevrede eczane falan yok muorda tartılsan, evde tartın yok mu senin
Ben geldiiiiiiim
Sınavım harika ötesiydiÇarşamba gece yola çıktık,sabah Konyadaydık işimizi bitirdik dün akşam 22:00 tekrar evdeydik.
Kilo konusuna gelince ben tam 66 çıkıyorum200gramcık bir eksik var ama 1 haftadır içim kurudu yine,fena şişkinliğim var
Bende öyle düşünüyorum canım,verince birden gider hepsi. Ama yoldan önceside var bende,sıkıntılıydım zaten şişlik konusunda.
Ben geldiiiiiiim
***4.TAKIM 273. ETAP***
tfneyll (59.8/ / / % )
kuzusununzuzusu ( 66,2 / / / % )
şuleoz (67.5 / 67.5 / 0 / %0) KENDİ İSTEĞİ İLE AYRILDI.
tubis87: (81.6 / 80.2 / 1.4 / %1.71)
All_Iz_Well (92.8/ / / % )
antienne: (76.6 / 75.2 / 1.4 / %1.83) YENİ ÜYE, HEDEF KİLO: 55
canım bak şöyle özetledim:Tubişcim deneme süresindeki arkadaşların durumu ne?
1 hafta içinde neler yaptınız onlarla?
Antienne ve takyon vardı sanırım en yeni olarak,
mutsuzmutlu,pinkpink ve çiğdemle durumlar ne alemde?
valla bi daha tartılmazsan çok pis ceza veririmböle olduğu için özür dilerimgaliba pek iyi değiliz.
vardı da nerde bulamadım sabah herkes uyuyodu soramadım da sanayide eczane uzak bi yerde çevrede değil işte offf ya bende merak ettim ama yok ki
kuzum kuzucum hoş geldin sefa getirdin çok özledik seninerde kaldın ? sınavının iyi geçmesine çok sevindim kısa zamandada geçer merak etme şişkinliğin şekerim.
canım sen bu hafta deneme süresindesin haftaya böyle katılım sağlamaya devam edersen listedesinben neden yazmıyorum burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?