benim ilk haftam yaa ondan vermişimdir üzülme 1 kilo en normali ve güzeli
ben de kilo bildirimi yapayım.
geçen hafta: 81,6
bu hafta: 80.2
verilen kilo 1.4
tubis87: (81.6 / 80.2 / 1.4 / %1.71)
antienne: (76.6 / 75.2 / 1.4 / %1.83)
ben buraya baslayalı 3. gun yani diyetede baslayalı 3 gün oldu bakalım inşallah veririm ... sana da nazar değmesin maşşallahhh
verirsin verirsin birazcık azim birazcık sabır gidiyor kilolarçok güzel tebrikleray bende bu kadar verebilecekmiyim ki 1 hafta da hiç
haftada 1 ila 1-5 kg arası normalbenim ilk haftam yaa ondan vermişimdir üzülme 1 kilo en normali ve güzeli
ayyy inşallah gelir çok özledimgelir yaa ağlama bak bende merek ettim şimdi
veee çarşamba - perşembe mesaj sayımları
tubis87 - 49
tfneyll - 28
ebrugül - 20
antienne - 18
sabrina84- 18deneme süresinde
All Iz Well - 0hilalllll nerdesinnnnnn
kuzusununzuzusu - 0kuzumm seni çok özledimmm gelll artık
mutsuzmutlu - 0katılım sağlamadığından bu haftada listede olmayacak.
PinkPink - 0hevesli görünüyordu ancak katılım sağlamadı
fethatugceylul - 0 hevesli görünüyordu ancak katılım sağlamadı
cigdem - listeye girmeden kendi isteğiyle ayrıldı.
takyon- listeye girmeden kendi isteğiyle ayrıldı.
suleoz - kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldı.
bence gayet iyi gidiyorsunben buraya baslayalı 3. gun yani diyetede baslayalı 3 gün oldu bakalım inşallah veririm ... sana da nazar değmesin maşşallahhh
Aminnnnnnnnnnnnnnay allahım bu istikrarımızı bozma işallak aminnnnnnnnnn:26:
TÜHHHH YAKALANDIMarkadaşım ben şey diycektim kötü bir haber vericektim de ben şey diycektim ben de nasıl diyceğimi bilemedim ki ben pufff
takımı yüz üstü bırakmamak içn bu hafta kilo bildirimi yapmak istiyorum
geçen hafta 81.3 tüm bu hafta 79.4
toplam daverdiğim kilo ; 1 kilo 900 gram
kilo aldın dimiTÜHHHH YAKALANDIMarkadaşım ben şey diycektim kötü bir haber vericektim de ben şey diycektim ben de nasıl diyceğimi bilemedim ki ben pufff
kesin kilo aldı bu kız götürürse tatlıları öyle oluryakalandın dostum konuş bakalım
tebrik ederim canım eğer her hafta kilo bildireceğine söz verirsen alalım listeyetakımı yüz üstü bırakmamak içn bu hafta kilo bildirimi yapmak istiyorum
geçen hafta 81.3 tüm bu hafta 79.4
toplam daverdiğim kilo ; 1 kilo 900 gram
kilo aldın dimi
kesin kilo aldı bu kız götürürse tatlıları öyle olur
tebrik ederim canım eğer her hafta kilo bildireceğine söz verirsen alalım listeye
olsun canım acelemiz yok yine de vermişsin tebriklerGünaydın herkese,
ya ben çok azıcık kilo vermişim. 85,900 kg. olmuşum sadece 600 gr.cık vermişim. bu işler sporsuz olmuyor. ama benimde spor yapacak vaktim olmuyor. neyse gram gram da olsa gidecek sonuçta bu kilolar..
Günaydın herkese,
ya ben çok azıcık kilo vermişim. 85,900 kg. olmuşum sadece 600 gr.cık vermişim. bu işler sporsuz olmuyor. ama benimde spor yapacak vaktim olmuyor. neyse gram gram da olsa gidecek sonuçta bu kilolar..
canım takım kaptanımız okul kayıt işleriyle uğraşıyor ona sormadan listeye almak istemiyorum o yüzden kararsızım açıkçası beklesek mi ama iyi kilo verdiğin kesin tebriklerHer hafta tabi kilo bildirimi yaparım geçen hafta da yapmıstım.
ama işte mesaj çok yazamıyorum sizin gibi
yakalandın dostum konuş bakalım
eee ne dicez bildirim yapmadı mı yada kilosu aynı mıyok canlarım yahhuuuuu kilo almadım yani herhalde öledir çünkü tartılamadım ben yatartı bulamadım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?