Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi tatiller canım,hangi gün fırsat bulursan ogün yap sen bildirimini olur mu?
Cuma olmadı perşembe yaz,olmazsa aynı geçeriz artık
canım teşekkür ederim çizelge için

ebrugüllllllllll kuzuya tel nonu ver telefonla yap bildirimi en iyisi

6 . takıma geçiş yaptım canlarım ben...

ama yinede misafir olarak size geleceğim : )
hayırlısı olsun canım, bekleriz

neden ? Nasıl yani?

:))

tfneyll (59,8 / 59,8 / 0 / % 0 )
kuzusununzuzusu ( 66,2/ 66 / 0,2 / % 0,30 )
tubiş87 ( 81,6/ 80,2 /1,4 / % 1,71 )
ebrugül (86,500/ 85,9/ 0,6 / % 0,69 )
All_ız_well (92,8/ )
antienne (76,6 / 75,2 / 1,4 / % 1,82 ) YENİ ÜYE HEDEF :55
Şuleoz (67,5) KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI

4.TAKIM ORTALAMASI:0,64

Tubişim bi bakıversen.
Kız Eylül işe giderken bi eczaneye giriversen olmaz mıydı? Seninle beraber 3 tane %0 var ne güzel

tatlım ben sekiz burda oluyorum

canım doğru kontrol ettim, eğer 3 tane 0 olmasaydı ortalamamız gayet iyi olacaktı
Eylüllllllllll seni öldürecem evine tartı al koy banyoya hergün tartıl ceza sanaaaaaaaaaaaaa

canım doğru kontrol ettim, eğer 3 tane 0 olmasaydı ortalamamız gayet iyi olacaktı
Eylüllllllllll seni öldürecem evine tartı al koy banyoya hergün tartıl ceza sanaaaaaaaaaaaaa

benim tartım yok tamamda yahu kızlar gitti onlara kzıın bana tartı almak isteyen ?

öğle yemeğimi bildirim bugun bildirmedim ama sabahkinin aynısı haslanmış patates ve su :) bu hafta şu diyeti başabilsem çok öerak ediyorum sonuç ne olacak diye :)

Olsuuuun :) Al bi tartı koy evine,çeyizine kaldırırsın sonra :)

Kızlar ben listemizi paylaştım,şuana kadar paylaşılan ortalamalara göre en iyisi bizimki:)
Ah o sıfırlar olmasaydı,Şule hadi gitti ama Hilal bildirim yapsaydı,Eylül tartılabilseydiiiii
Birinci olabilirdiiik

birinci takım 0.8 biz 0.64 en iyi değiliz ikinci oluruz

ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi hafta sonları dilerim görüşmek üzere hafta sonu da nete gireceğim ama giremeyenlere iyi tatiller şimdiden :) spora gitme vaktim geldiiiiiiiii :))

soğuk bir ankara günüydü aylardan eylül yine tartı günüydü. sabah kalktım aradım aradım tartımı bulamadım üzüldüm ama belli etmedim agladım ama kimseye söylemedim.istemeden "0" çektim. arkadaşlarımı yarı yolda bıraktım üzgünüm. ben bu acıya daha fazla dayanamam atıcam şimdi kendimi sandalyeden

hahahaha nişanlına söyle sana çeyiz hediyesi olarak tartı alsın en acilinden sandalyeden falan atma 10. kattan at hıh

hahahaha nişanlına söyle sana çeyiz hediyesi olarak tartı alsın en acilinden sandalyeden falan atma 10. kattan at hıh

gaddar kötü kalpli takım kaptan yard.hiç acımadan atla dedi.eylül yıkıldı. hayata küstü hiç bu kadar kötü olmamıştı. peki ama kod adı tubiş84 ondan ne istiyordu.

merhabalarrr sporumu yaptım aksam yemeğimi de yedim yine ne yediğimi yazimmm :) patates haşlaması yedimmm bolll bollll su içtimmmm dua edin bana da şu diyeti hayırlısıyla atlatim arkadaşlar ...

sadalyeden atlayınca bişe olmazki,boşa yorulma Eylülüm atlamışken yüksek bir yerden atla şanına değsin

gaddar kötü kalpli takım kaptan yard.hiç acımadan atla dedi.eylül yıkıldı. hayata küstü hiç bu kadar kötü olmamıştı. peki ama kod adı tubiş84 ondan ne istiyordu.

Onun kod adı tubiş87 canım 84 değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…