6 . Takıma geçiş yaptım canlarım ben...
Ama yinede misafir olarak size geleceğim : )
canım teşekkür ederim çizelge içinİyi tatiller canım,hangi gün fırsat bulursan ogün yap sen bildirimini olur mu?
Cuma olmadı perşembe yaz,olmazsa aynı geçeriz artık
hayırlısı olsun canım, bekleriz6 . takıma geçiş yaptım canlarım ben...
ama yinede misafir olarak size geleceğim : )
neden ? Nasıl yani?
:))
tfneyll (59,8 / 59,8 / 0 / % 0 )
kuzusununzuzusu ( 66,2/ 66 / 0,2 / % 0,30 )
tubiş87 ( 81,6/ 80,2 /1,4 / % 1,71 )
ebrugül (86,500/ 85,9/ 0,6 / % 0,69 )
all_ız_well (92,8/ )
antienne (76,6 / 75,2 / 1,4 / % 1,82 ) yeni üye hedef :55
şuleoz (67,5) kendi isteğiyle ayrıldı
4.takım ortalaması:0,64
tubişim bi bakıversen.
Kız eylül işe giderken bi eczaneye giriversen olmaz mıydı? Seninle beraber 3 tane %0 var ne güzel
canım doğru kontrol ettim, eğer 3 tane 0 olmasaydı ortalamamız gayet iyi olacaktı:))
tfneyll (59,8 / 59,8 / 0 / % 0 )
kuzusununzuzusu ( 66,2/ 66 / 0,2 / % 0,30 )
tubiş87 ( 81,6/ 80,2 /1,4 / % 1,71 )
ebrugül (86,500/ 85,9/ 0,6 / % 0,69 )
All_ız_well (92,8/ )
antienne (76,6 / 75,2 / 1,4 / % 1,82 ) YENİ ÜYE HEDEF :55
Şuleoz (67,5) KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
4.TAKIM ORTALAMASI:0,64
Tubişim bi bakıversen.
Kız Eylül işe giderken bi eczaneye giriversen olmaz mıydı? Seninle beraber 3 tane %0 var ne güzel
Eylüllllllllll seni öldürecem evine tartı al koy banyoya hergün tartıl ceza sanaaaaaaaaaaaaatatlım ben sekiz burda oluyorum
canım doğru kontrol ettim, eğer 3 tane 0 olmasaydı ortalamamız gayet iyi olacaktı
Eylüllllllllll seni öldürecem evine tartı al koy banyoya hergün tartıl ceza sanaaaaaaaaaaaaa
tatlım ben sekiz burda oluyorum
birinci takım 0.8 biz 0.64Olsuuuun :) Al bi tartı koy evine,çeyizine kaldırırsın sonra :)
Kızlar ben listemizi paylaştım,şuana kadar paylaşılan ortalamalara göre en iyisi bizimki:)
Ah o sıfırlar olmasaydı,Şule hadi gitti ama Hilal bildirim yapsaydı,Eylül tartılabilseydiiiii
Birinci olabilirdiiik
birinci takım 0.8 biz 0.64en iyi değiliz ikinci oluruz
haftaya daha iyi olcaz canım napalımAma olabilirdiiiik,ah o sıfırlar olmasaydı
iyi sporlar canım görüşürüzzzzzzzzzz iyi tatiller sana daben çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi hafta sonları dilerim görüşmek üzere hafta sonu da nete gireceğim ama giremeyenlere iyi tatiller şimdiden :) spora gitme vaktim geldiiiiiiiii :))
iyi sporlar canım görüşürüzzzzzzzzzz iyi tatiller sana da
hahahaha nişanlına söyle sana çeyiz hediyesi olarak tartı alsın en acilindensoğuk bir ankara günüydü aylardan eylül yine tartı günüydü. sabah kalktım aradım aradım tartımı bulamadım üzüldüm ama belli etmedim agladım ama kimseye söylemedim.istemeden "0" çektim. arkadaşlarımı yarı yolda bıraktım üzgünüm. ben bu acıya daha fazla dayanamam atıcam şimdi kendimi sandalyeden
hahahaha nişanlına söyle sana çeyiz hediyesi olarak tartı alsın en acilindensandalyeden falan atma 10. kattan at hıh
soğuk bir ankara günüydü aylardan eylül yine tartı günüydü. sabah kalktım aradım aradım tartımı bulamadım üzüldüm ama belli etmedim agladım ama kimseye söylemedim.istemeden "0" çektim. arkadaşlarımı yarı yolda bıraktım üzgünüm. ben bu acıya daha fazla dayanamam atıcam şimdi kendimi sandalyeden
gaddar kötü kalpli takım kaptan yard.hiç acımadan atla dedi.eylül yıkıldı. hayata küstü hiç bu kadar kötü olmamıştı. peki ama kod adı tubiş84 ondan ne istiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?