- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Tatlım sen nasıl bir diyet uyguluyorsun ?
5 günde 5 kilo diye bir diyet var onu uyguluyorum şu günlerde iyi de gidiyor işe yarayacak gibi bakalımm ...3 günüm kaldı
12. Baharatları kullanın.
Örneğin yediklerinize acı eklemek, daha uzun bir zamanda acıkmanıza yardımcı olabilir.
21. Aynasız yemek olmaz.
Yemek yerken kendinize aynada bakmak, yüzde 22-32 daha az yemenizi sağlar.
YAĞ YAKIMINI HIZLANDIRAN BESİNLER
Süt Ürünleri ve Sütlü Gıdalar: Kalsiyum kaynağı olan süt ürünleri yağ yakıcı besinlerin başında geliyor. Az yağlı süt, yoğurt ve ayran yağ yakımını yükseltiyor. Bu yüzden süt grubu besinlerden günde iki porsiyon tüketin.
Kırmızı Biber: Kırmızı biber vücut ısısını artırarak yağ yakımını hızlandırıyor. İçindeki acı madde, kan dolaşımını hızlandırarak vücut ısısını arttırıyor. Vücut ısısı artınca, yağ yakımı da hızlanıyor.
diyet kaşığı :))
Kaç saattir burdayım kimsecikler gelmedi sohbete
Çok kolay empati yapabiliyorum bu konudaBugün sinek avladık yahuu
Bugün pazar hayatım,herkes gezmede :))
Tabiki yememelisinAkşam : 1 kase türlü
2 çorba kaşığı yoğurt
Salata
Biraz öncede biraz üzüm,2 erik,1 incir yedim
Evde lokum varmış yememeliyim değil mi ? Tutuyorum da kendimi
Alıntı yaparken atlamışım
Ben hasta çocuk tabi,spor dışında evdeydim :/Çarşambada sınavım var aslında okuyacağım zaten çok ders mi almalıyım az ders mi karar veremiyorum :S O yüzden hem çalışıyorum hem çalışmıyorum.
Zor değil mi canım o?
Bütün hep aynı şey
Günaydın canım iyikiii gitmedin aramızdannn seni çok seviyoruz bizzzkızlar hepinize günaydın
şimdi söyleyeceklerimi özellikle kuzu ve tubişe.hafta sonu yaşadığım neredeyse nişanımı atma durumuna geldiğim bir sıkıntım oldu.ne olduğunu sormayın olur mu biliyorum ki tubiş ve kuzu ve diğer kızlar bu durumu anlıyacaklardır. kendi isteğimle yada istemeyerek çıkıyorum size bu yolda başarılar diliyorum derken nişanlım aradı tam bu bitmişti yolluyodum dediki çıkma. sizinleyim yine szinle kilo verebiliyorum yada gaza geliyorum hevesleniyorum çok mutlu oldum şu an.
kızlar hepinize günaydın
şimdi söyleyeceklerimi özellikle kuzu ve tubişe.hafta sonu yaşadığım neredeyse nişanımı atma durumuna geldiğim bir sıkıntım oldu.ne olduğunu sormayın olur mu biliyorum ki tubiş ve kuzu ve diğer kızlar bu durumu anlıyacaklardır. kendi isteğimle yada istemeyerek çıkıyorum size bu yolda başarılar diliyorum derken nişanlım aradı tam bu bitmişti yolluyodum dediki çıkma. sizinleyim yine szinle kilo verebiliyorum yada gaza geliyorum hevesleniyorum çok mutlu oldum şu an.
helal olsunnnnnn 3 kg süperr, keşke bende verebilsem 3 günde 3 kgne yalan söylim zor vallaama sıktım dişimi bugün dördüncü günüm 3 kilo verdim şimdilik :)) bundan sonrada elma diyeti yapacağım bakalım ...
Günaydın canım iyikiii gitmedin aramızdannn seni çok seviyoruz bizzzne olduğunu sormuyorum peki ama umarım çok kötü bişey yoktur
bu arada herkese günaydınnn
helal olsunnnnnn 3 kg süperr, keşke bende verebilsem 3 günde 3 kgkızlar ben tartıda fazla çıkıyorum 81lere çıktım yine nasıl oldu neden oldu bilmiyorum çarş yada perş regl olacam sanırım vücudum ödem toplamaya başladı moralim çok bozuk kilo konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?