helal olsunnnnnn 3 kg süperr, keşke bende verebilsem 3 günde 3 kgkızlar ben tartıda fazla çıkıyorum 81lere çıktım yine nasıl oldu neden oldu bilmiyorum çarş yada perş regl olacam sanırım vücudum ödem toplamaya başladı moralim çok bozuk kilo konusunda
Sağolun kızlar valla moral verdiniz?
Antienne neyin var canım?
Sağolun kızlar valla moral verdiniz?
Antienne neyin var canım?
şu regl dönemini hiç sevmiyorum şişiyorum fena halde tartıyı da görünce moralim bozuluyor en iyisi tartıya çıkmamak sanırım umarım cumaya kadar iner.görende seni güçsüz bir kız sanar yani o kadar kilo verdin duraksama yada regl dönemleriyle alakalı bi sıkıntı olabilir buda çok normal sıkma sakın sen canını olur olur.
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine salgın var, dualarım seninlehavalardan dolayı gribal bir enfeksiyon kırıklık öksürük gibi şeyler canım şu an sadece öksürüğüm kaldı dua edin de geçsin hemen yürüyüşlerime devam edebileyim yoksa beyden veto yedik çıkartmıyor dışarı
Tabiki yememelisin
Mahvolursun bak cezalardan,zaten yeterince cezalısın sıfır hatayla kapat haftayı :)
Geçmiş olsun ,neyin var?
Çok ders az ders derken?
Bölümünü sorayım anket tam olsun :)
kızlar hepinize günaydın
şimdi söyleyeceklerimi özellikle kuzu ve tubişe.hafta sonu yaşadığım neredeyse nişanımı atma durumuna geldiğim bir sıkıntım oldu.ne olduğunu sormayın olur mu biliyorum ki tubiş ve kuzu ve diğer kızlar bu durumu anlıyacaklardır. kendi isteğimle yada istemeyerek çıkıyorum size bu yolda başarılar diliyorum derken nişanlım aradı tam bu bitmişti yolluyodum dediki çıkma. sizinleyim yine szinle kilo verebiliyorum yada gaza geliyorum hevesleniyorum çok mutlu oldum şu an.
aman moral bozma sakın regl olacağındandır regl olduktan sonra verdiğin kiloyu görürsün bence :)
Vay vay vayyy mühendis olacaksın demek helal olsunnn incecik bir mühendis olacaksın dicektim pardonYok yok yer miyim hiiiiçBir sürü cezam var zaten
Regl oldum yaAslında kilomun fazla çıkması da ondan sanırım Bilgisayar mühendisliği,en az 16 en çok 24 orta grup 20 ders görecek çalışmak yada çalışmamak işte bütün mesele buuu
Çok fazla tanımasamda bi an içim sıkıldı gidiyorsun diye :) Gitmemene sevindim özellikle senin adına
Bencede aynı şeye bende inanıyorum Tuğba ablaBoşuna bozma moralini senin gibi azimli birine yakıştıramadım cıkk cık cık
havalardan dolayı gribal bir enfeksiyon kırıklık öksürük gibi şeyler canım şu an sadece öksürüğüm kaldı dua edin de geçsin hemen yürüyüşlerime devam edebileyim yoksa beyden veto yedik çıkartmıyor dışarı
Vay vay vayyy mühendis olacaksın demek helal olsunnn incecik bir mühendis olacaksın dicektim pardon
Eylül gidemez döverim
Saol canım motive oldum tekrardan sayenizdehem reg olup bitince tartı bi anda düşüyo yaa o ana bayılıyorum işte
Vay vay vayyy mühendis olacaksın demek helal olsunnn incecik bir mühendis olacaksın dicektim pardon
Eylül gidemez döverim
Saol canım motive oldum tekrardan sayenizdehem reg olup bitince tartı bi anda düşüyo yaa o ana bayılıyorum işte
bak kilo vermek için bi sebebin daha olduçok üzüldüm bende ama iyi ki gitmedim bunun karşılığında AŞKIM'A teşekkür amaçlı kilo vericem ben yupitoooo
Teşekkür ederim :) İnşallah olacağım :) Bi dkika ya kahvaltımı yazmayı unuttum
bak kilo vermek için bi sebebin daha oldubu hafta senden bireysel derece bekliyorum ben
bak kilo vermek için bi sebebin daha oldubu hafta senden bireysel derece bekliyorum ben
Benimde düşer inşallah :)
Kahvaltı : 3 yeşil+3 siyah zeytin
1 domates+1 közlenmiş kırmızı biber
2 çorba kaşığı yoğurt
2 bardak çay
Bi de yarım çokoprens yedim
hımm demek çokoprenssss cezanı eylüle bırakıyorum o versin bugün ben sana ceza vermekten yoruldum çok ağır olacak şimdi verceğim ceza diye korkuyorumBenimde düşer inşallah :)
Kahvaltı : 3 yeşil+3 siyah zeytin
1 domates+1 közlenmiş kırmızı biber
2 çorba kaşığı yoğurt
2 bardak çay
Bi de yarım çokoprens yedim
Katılıyorum bende bekliyorum Eylül abla
Katılıyorum bende bekliyorum Eylül abla
hımm demek çokoprenssss cezanı eylüle bırakıyorum o versin bugün ben sana ceza vermekten yoruldum çok ağır olacak şimdi verceğim ceza diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?