Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aman moral bozma sakın regl olacağındandır regl olduktan sonra verdiğin kiloyu görürsün bence :)

Sağolun kızlar valla moral verdiniz?

Antienne neyin var canım?

havalardan dolayı gribal bir enfeksiyon kırıklık öksürük gibi şeyler canım şu an sadece öksürüğüm kaldı dua edin de geçsin hemen yürüyüşlerime devam edebileyim yoksa beyden veto yedik çıkartmıyor dışarı

görende seni güçsüz bir kız sanar yani o kadar kilo verdin duraksama yada regl dönemleriyle alakalı bi sıkıntı olabilir buda çok normal sıkma sakın sen canını olur olur.
şu regl dönemini hiç sevmiyorum şişiyorum fena halde tartıyı da görünce moralim bozuluyor en iyisi tartıya çıkmamak sanırım umarım cumaya kadar iner.

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine salgın var, dualarım seninle

Tabiki yememelisin
Mahvolursun bak cezalardan,zaten yeterince cezalısın sıfır hatayla kapat haftayı :)

Geçmiş olsun ,neyin var?
Çok ders az ders derken?
Bölümünü sorayım anket tam olsun :)

Yok yok yer miyim hiiiiç Bir sürü cezam var zaten

Regl oldum ya Aslında kilomun fazla çıkması da ondan sanırım Bilgisayar mühendisliği,en az 16 en çok 24 orta grup 20 ders görecek çalışmak yada çalışmamak işte bütün mesele buuu

Çok fazla tanımasamda bi an içim sıkıldı gidiyorsun diye :) Gitmemene sevindim özellikle senin adına

aman moral bozma sakın regl olacağındandır regl olduktan sonra verdiğin kiloyu görürsün bence :)

Bencede aynı şeye bende inanıyorum Tuğba abla Boşuna bozma moralini senin gibi azimli birine yakıştıramadım cıkk cık cık

Vay vay vayyy mühendis olacaksın demek helal olsunnn incecik bir mühendis olacaksın dicektim pardon

Eylül gidemez döverim

Saol canım motive oldum tekrardan sayenizde hem reg olup bitince tartı bi anda düşüyo yaa o ana bayılıyorum işte

Bende de geçen sene bu zamanlarda öksürük vs gibi grip tarzı bi hastalığım vardı,doktora gittim alerjiden olduğunu söyledi saman tahıl vs belki alerjin vardır.Bilemem tabi doktor ben değilim :)

Teşekkür ederim :) İnşallah olacağım :) Bi dkika ya kahvaltımı yazmayı unuttum

çok üzüldüm bende ama iyi ki gitmedim bunun karşılığında AŞKIM'A teşekkür amaçlı kilo vericem ben yupitoooo

Saol canım motive oldum tekrardan sayenizde hem reg olup bitince tartı bi anda düşüyo yaa o ana bayılıyorum işte

Benimde düşer inşallah :)

Kahvaltı : 3 yeşil+3 siyah zeytin
1 domates+1 közlenmiş kırmızı biber
2 çorba kaşığı yoğurt
2 bardak çay

Bi de yarım çokoprens yedim

Teşekkür ederim :) İnşallah olacağım :) Bi dkika ya kahvaltımı yazmayı unuttum

ŞU PROFİL FOTOSUNDA Kİ KİM? bana kızmazsan onun yerine başka foto koyamaz mısın? yanlış anlama da nişanlım seni erkek sanıyor. o foto beni çok uğraştırdı dün. nolur kızma olur mu?

hımm demek çokoprenssss cezanı eylüle bırakıyorum o versin bugün ben sana ceza vermekten yoruldum çok ağır olacak şimdi verceğim ceza diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…