Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tekerrürden dolayı 2 katına çıkaralım bence sen ne insaflısın öyle

ŞU PROFİL FOTOSUNDA Kİ KİM? bana kızmazsan onun yerine başka foto koyamaz mısın? yanlış anlama da nişanlım seni erkek sanıyor. o foto beni çok uğraştırdı dün. nolur kızma olur mu?

İlk önce tanıtayım o Aamir Khan 47 yaşında hint oyuncu şarkıcı yönetmen productor ben hayranıyım başarısının ondan dolayı koydum Telefon ekranımda o var zaten :) Buradaki nickimde onun bi filminden ve şarkısından dolayı All İzz Well İngilizcedeki gibi herşey iyi anlamına geliyor Burada da kilo vermek için bulunduğumdan anlamlı olacağını düşündüm Değiştirdim :) Kızmam Eylül abla,sen bana kızma çok üzgünüm sebep olduğum için

hımm demek çokoprenssss cezanı eylüle bırakıyorum o versin bugün ben sana ceza vermekten yoruldum çok ağır olacak şimdi verceğim ceza diye korkuyorum

Ya yine mi yaa

Çok iyi oldu bu off ne güzel oldu kalan cezam her gün 1 saat yürüyüş 500-50+50=500 mekik Eylül ablanın önceki cezalarımdan haberi yoktu galiba :)

Tuğba abla acıdın de mi ondan vermedin cezamı Napalım çekeceğizzz cezamızı :) Bi daha çokoprens yersem beni atın burdan

Pardon yarım saati unutmuşum o kadar çok ki aklımda tutamadım

Sanırım şunu yorulunca tekrarlamalıyım "Her şey iyiliğim için "

yok canım o buraya erkeklerinde girebilceğini düşünüyor haklı ama hiç bir erkek bu kadar ince ayrıntıya ve böle cicili bicili konuşmaya girmez bence ne dersin ? teşekkür ederim

yok canım o buraya erkeklerinde girebilceğini düşünüyor haklı ama hiç bir erkek bu kadar ince ayrıntıya ve böle cicili bicili konuşmaya girmez bence ne dersin ? teşekkür ederim

Tabii ama onun ne düşündüğünü bilemem kendi çapında haklı belkide telaşlanmış sadece

Ben de uğramak istiyorum çünkü uğramadığım zaman içinde hemen 1 kilo aldım,bana böööyle tubiş gibi bi işkenceci lazım ki suyumu çıkarsın ay senin yüzünden bende de alışkanlık oldu bu maden suyu zuzu,ama ben içine biraz limon sıkıp içiyorum (limon aromalılar malumunuz).Dün verdiğim kiloyu geri aldığımı görünce dellendim resmen,yüzmemi de kesmemiştim ama demek ki yemeği çok kaçırmışım Ben de geçen sene gittiğim diyetisyenin verdiği listeyi bugün yürürlüğe koydum.Dün kepek ekmek aldım o kadar tam buğday aradım aradım kepekliyi aldıktan sonra gördüm iyi mi Bir de şu koca Mersin'de hulahop bulamıyorum tubiş zuzu başka mersin'de olan bayanlar bulursanız haber verin mutlaka olur mu kipaya baktım geçen gün orda da yoktu.Her neyse ben bi kahvaltımı yazayım cuma tartısında düşük bir rakam vermek istiyoruuuum

Uyanınca:
ılık bir bardak limonlu su

Sabah:
2 dilim kepekli ekmek
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
yarım salatalık
(tabi ben hepsini sandviç yaptım )
Ve yarım yağlı yarım bardak süt.

Kahvaltıyı geç yaptm şimdi ara öğün yaparsam akşama geç yemiş olurum.Normalde balık,et veya tavuk yemem gerek ama cidden yiyemeyeceğimm,o yüzden yoğurt veya cacık yapıp yiyeceğim.

Aramızda mühendis vaaaar,harikasın hilal,ben de senin gibi bi kapak atsam (tabi ben eşit ağırlıkçıyım mühendis filan değil de hukuk,siyaset bilimi ya da uluslararası ilişkiler olsa harika olur ) her neyse benden son haberler bunlar.Cuma tartısında mutlaka geleceğim,sööööz belki zaman bulursam daha da erken gelirim (çarşambaya sınavım var onu bir atlatsam rahatlayacağım zaten).Öpüldünüüüüz

Kızlar eve yeni geldim,
sabah babamın kontrolü vardı hemen biter sandım ama serum falan takıldı bu saate kadar uzadı.
Hemen geçmişe dönüyorum.
Ay birde bi türlü ayrılmakta istikrar sağlayamadığım erkek arkadaşımı işten çıkardılar 1 saat önce,üzüldüm mü acıdım mı bi tuhaf oldum

Geçmiş olsun kuzu,hastane ortamı cidden sinirleri bozan bir yer,hiç hazzetmem.Ne üzül ne acı,orta şeker orta karar kalsın.

Kuzum geçmiş olsun umarım ciddi bişey yoktur?

Canım işten çıkarılmak üzücü bir durum ama bu acıma duygusuyla sakın yumuşama. Gördüm hoş efendi bir çocuğa benziyordu ancak; ailesiyle senin aranda denge kurmasını öğrenmeli artık...

ne yalan söylim zor valla ama sıktım dişimi bugün dördüncü günüm 3 kilo verdim şimdilik :)) bundan sonrada elma diyeti yapacağım bakalım ...
Elma soda mı,bende bu hafta denemeyi düşünüyorum çünkü şişkinlikten dolayı kendimi kötü hissediyorum.
Bi ara denedimm6-7 gün kadar göbek dümdüz olmuştu :)

Hey yarabbim ya ne sinir oldum okurken,Allahtan sonu tatlı bitti:)
Kalmana çok sevindiiiiim

Bendede aynı sıkıntı var güzelim ya,regl haftası ve şişkinlik hat safhada

yok yok çok şükür çok seviyorum ben AŞKIMI benim yaptığım bişiden dolayı haklı olarak kızdı ama benide anladı. inş kilo verirsem ben oda inanır burada olmanın yararını.
Nasılda kabul edermiş hatasını :))

Geçmiş olsun canım,bütün gün yediklerin bu kadar mı

çok üzüldüm bende ama iyi ki gitmedim bunun karşılığında AŞKIM'A teşekkür amaçlı kilo vericem ben yupitoooo
Al sana bi neden daha :)

Şu közlemelerine bayılıyorum ama çokoprens cezanı hakettin

ŞU PROFİL FOTOSUNDA Kİ KİM? bana kızmazsan onun yerine başka foto koyamaz mısın? yanlış anlama da nişanlım seni erkek sanıyor. o foto beni çok uğraştırdı dün. nolur kızma olur mu?
Ayyy aynı sıkıntıyı bende yaşamıştım ama nickimi söylemedim hiç :)
Yoksa yazdığım herşeyi üşenmeden okur:)

bende senin gibi düşünüp böyle açıklama yapıyorum ama inanılmıyor canım,
çünkü en iyi kendileri biliyor erkeklerin ne kadar çirkinleşebileceğini

Sendende güzel haberler alacağız seneye canım,hakkında hayırlısı olsun.
Bizi ihmal etme,öpüyorum
Ayrıca maden suyu zaten faydalıdır,iç :))
Geçmiş olsun kuzu,hastane ortamı cidden sinirleri bozan bir yer,hiç hazzetmem.Ne üzül ne acı,orta şeker orta karar kalsın.

Sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…