Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bide bu gün ögleden sonra kizimla gezmeye gitmeyi düsünsük gidersem bu gün gelemem gitmezsemde gelirm

menün güzel aslında kahvaltıda arada bir salam iyi fikir de ben işyerine getiremiyorum olmadı haftasonlarında bir gün ben de ekliyim menüme

menüyü beğendim

öğle sebze akşam et fikri güzel ya ama ben işyerinde genelde et yiyebiliyorum çünkü et tavuk balık oluyo sebze yemeklerini işyerinde yemeyi sevmiyorum evde daha güzel oluyooo belki bugün farklı olur kimbilir

ab tronix ne cnm bir aletmi yoksa egzersiz programimi neyse ben nette bakarim sonra
canım ab tronic x2 bir zayıflama kemeri ama farkı titreşim vermiyor, elektronik dalgalar yoluyla kasları çalıştırıyor yani pasif jimnastik aleti gibi bişey. ilk alsam mı diye düşündüm ama 34 lira denemekten ne çıkar dedim aldım memnun kaldım zaten yağ eritmek için değil sıkılaşmak için istemiştim üst bacaklarım kalın benim. baya farketti. göbekte de etkiliydi ama regl döneminde kullanmayı diyordu o nedenle bugünlerde karnıma takamıyorum.

valla gece başının etini yedim kalk da trambolin yapalım die bu çocuklar seni çok yoruyo abla spor yapmış kadar oluyosun senin sayende ben yarım saat yaptım

selam; ab tronic ? nasıl bir şey çok yorucu oluyor mu biraz bahsedebilirmisin

her yeni gün başka b ir zayıflama sporu öğreniyorum jillian michaels ? nasıl bir spor?

günaydın kızlar burda hava bi kapalı görmeyin gitsin valla ne diyim böle günlerde daha güzel oluyo ben daha enerjik oluyorum nedenini bilmiyorum ama olsun mutluyum huzurluyum arkadaş.

mutlu bol enerjili bir gün diliyorum sana

hergün bir parça bitter yiyebilirsin diyor dr öz.faydalı ya ben sevmiyorum o yüzden.bin yıl evde dursa dönüp bakmam.sütlü çikolatacıyım ben.bu kilolar havadan gelmiyor işte.

varsa ben adres yollıyım sen yolla bana bitterleri

menün süper yine tatlım benim bravo

bide bu gün ögleden sonra kizimla gezmeye gitmeyi düsünsük gidersem bu gün gelemem gitmezsemde gelirm

ana kız gezin bakalım

menün güzel aslında kahvaltıda arada bir salam iyi fikir de ben işyerine getiremiyorum olmadı haftasonlarında bir gün ben de ekliyim menüme

ya ben iş yerinde yiyorum bizim dolabımızda eksik olmaz bende alıyorum 1dilim olabilir çok sağlıklı değilde işte canım istiyo sabahları

kendisi kornetto olur.miktarı yazmayı unutmuşum.1 tane klasik kornet.

günaydınnnnn

menün akşama kadar süper olmyuş ama akşam bira biraz bozmuş sanırım baş ağrısından kurtulmuş olmana sevindim geçmişler olsun

yarın 2.haftam dolacak galiba ama benim menüyü bozmadan geçirebildiğim gün sayısı 2 dir herhalde.benim koca sıpanın sabotajlardan vazgeçmesi lazım da nasıl olacak bilmiyorum.hani şişman hatun seviyo desem sanmam ya sırf gıcıklığına yapıyor.eve gelir elinde ya kornet ya tatlı ya bira ya da hepsi beraber...gece yatmadan önce utanmadan tost yedirmeye çalışıyordu da yalvar yakar kurtuldum.bakalım bu savaşı kim kazanacak???????

çok güzel menü olmuş.afiyet olsun,kas olsun:))jillian michaels ın 30 günde incel adlı çalışma cd sini almıştım.kadın mı psikopat ben mi çok hamım bilemedim ama çok zorlandım ve önce bisikletle kondisyonumu arttırayım dedim.çalışma şekli 3dk güç,2 dk kardiyo,1 dk karın egzersizi şeklinde 6 şar dakikalık setler halinde.son 2 dk. gevşemeye ayrılmış.ama başlangıç seviyesi bile beni hayli zorladı bugün de.cd nin kapağında 30 günde 10 kilo verebilirsiniz diye yazıyor.can vermeden 5 kilo versem bile kabulüm.

günaydın kızlar burda hava bi kapalı görmeyin gitsin valla ne diyim böle günlerde daha güzel oluyo ben daha enerjik oluyorum nedenini bilmiyorum ama olsun mutluyum huzurluyum arkadaş.

yaaa ben bir saattir hepsine mesaj yazdım silindi mi bu yazdıklarım, sistem attı beni yeni açıyorum cevap ver dediğimde alıntı yaptıklarım çıkıyo ama cevaplarım çıkmıyo

ben de diete pazartesi başladım gün gün hem buraya yaıyorum yediklerimi hem de ajandama bu şekilde kontrolünüğ iyi sağlayabiliyorum yediklerimin:) neyse ki bizim evde ablam da yapıyo da kimse sabote edemiyooo:) işin zor valla öyle insanın canını istiyo başkası getirince
Aman bozmazsın umarım arada öyle kaçamaklar olur ya hoşgörmek lazım

:84::84: bananeeeeeeeeeee bir daha yazamıycam açııııııııııım sabah bişey yiyemedim birazdan simit yiyeceğim
işe gelirken pasatane önünde buram buram poğaça kokuyordu aklım halen orda (

:84::84: bananeeeeeeeeeee bir daha yazamıycam açııııııııııım sabah bişey yiyemedim birazdan simit yiyeceğim
işe gelirken pasatane önünde buram buram poğaça kokuyordu aklım halen orda (

dövünme boşuna ya bozmak yok sakınnnnn devam böyle bak çok güzel fit bir anne olcaksın belki bikini de giyersin yaza

EEE KIZLAR HADİ BİRAZ DA MOTİVE OLALIM

hayat bisiklete binmek gibidir pedalı çevirmeye devam ettiğiniz sürece düşmezsiniz:) karar vermek başarmanın yarısıdır biz hepimiz belli bir amaca yönelik birleştirdik güçlerimizi yalnız kaybedeceğimizi düşünmek kaybetmemizi sağlar ama biz başaracağız.....
yapmakta ısrar ettiğimiz şey giderek kolaylaşır işin doğası değiştiğinden değil bizim yapmaya olan inancımız geliştiğinden
kendinize inanın bizler BAŞARACAĞIZ
Alkışlayın Kendinizi ve Başarınızı

herseyden yemis olmak adina öyle bir denge kurmaya calisiyorum sende tam tersini yap evde sebze seviyorsan evde ye hem aksam sebze daha iyi daha cabuk sindirirsin
bendemi alsam acaba bilemedim simdi yurtdisinda nerde bulurumki bi arastirim ben
cnm cumartesi dügün var kendime ciciler alacam kizimada alacaklarim var o yüzden kiz kiza gezcez
kendisi kornetto olur.miktarı yazmayı unutmuşum.1 tane klasik kornet.
tmm cnm ama dikkat ediyorum gittikce kacamaklar azaliyormu ne
tabiki sen kazanacan uyma sen kocana benimkide her gece yer karsimda ben cayimi icerim o sinir olur karsida
ilk denemeler genelde hüsran oluyor cnm ama zamanla alisirsin yeterki iste sen
ahhhh yazık çokta gençti kaybettik
ay allah seni ne etmesin
dövünme boşuna ya bozmak yok sakınnnnn devam böyle bak çok güzel fit bir anne olcaksın belki bikini de giyersin yaza

buda güzel cnm belkide olsa bir ihtimal var diyorsun topraks cnm hirslanda görsün belkiyi yaza giy bikinini bak

ayy cok motive oldum valla ne güzel özetlemissin
bu arada ben ciktim kizlar dedigim gibi ögleden sonra yokum aksam üstü gelirim kendinize iyi bakin kalin saglicakla

Ab tronic x2'yi merak edenlere:

Çift kanatlı özel teknolojisi ile Ab Tronic X2 Fitness in geleceği...

Ab tronic X2 Antrenman stilinizi sonsuza kadar değiştirecek devrimsel fitness sistemi! Sırrı Elektro Kas Uyarıcı Sistem ya da diğer adıyla EMS’de gizli. Bu teknik “aktif kas kasılmaları” yaratır. Yani karın kası egzersizlerini sizin yerinize o yapar! EMS ilk olarak fizyoterapistlerin kas problemleri olan hastaları için tasarlanmıştı. Oysa artık fitness endüstrisine uyarlandı ve Ab tronic x2 nin yeni nesil teknolojisiyle bir adım öteye taşındı. Ona “X2” dememizin sebebi egzersizlerinizin etkisini iki kat artıracak olması. 2 kat etki ile 2 kat etkili sonuçlar! Eşsiz “Dual Kanal Teknolojisi” sayesinde egzersiz rutininizi artıracak. Sadece 1 dakika içinde size en az 400 kas kasılması sağlayacak. 400 şınav çektiğinizi bir hayal edin! Ab tronic x2 i karın kaslarınızda hissedebilir ve sadece birkaç uygulamadan sonra etkileyici sonuçları görebilirsiniz!

Vücudunuzu çalıştırırken diğer yandan istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Bilgisayarda çalışın, saçınızı şekillendirebilir ve hatta televizyon bile seyredebilirsiniz. Daha ne kadar kolay olabilir ki?

Ab tronic x2 yi belinize yerleştirin ve hafif elektronik uyarıların karın kaslarınızı tetiklemesine izin verin. Sadece 1 dakika içinde size en az 400 kas kasılması sağlayacak. 400 mekik çektiğinizi bir hayal edin! Ab tronic x2 i karın kaslarınızda hissedeceksiniz. Sadece birkaç uygulamadan sonra etkileyici sonuçları görmeye başlayabilirsiniz!

EMS etkinliği araştırılmıştır.Önde gelen üniversitelerden biri tarafından yapılan bu araştırma Ab tronic x2 de kullanılan elektro kas uyarıcı teknolojinin sıradan egzersizlerden neredeyse 7 kat daha etkili olduğunu göstermektedir. Termografik inceleme Abtronic’in geleneksel egzersizlerle karşılaştırıldığında çok daha etkili sonuçlar verebileceğini ortaya koyar.

Durun, daha bitmedi! Ab tronic x2 aynı zamanda vücudunuzun diğer bölgelerini de şekillendirebilirsiniz. Kalçalarınızı sıkılaştırmaya, göğüs ve boyun bölgenizi, omuzlarınızı şekillendirmenize yardımcı olur.

Profesyonel EMS makineleri binlerce liraya mal olabilir, ama binlerce lira ödemenize gerek yok.

Ab Tronic X2 ile yalnızca 1 dakikada en az 400 kas uyarımı gerçekleşir. Bu, 400 mekiğin etkisine eşdeğerdir!

Nasıl Çalışır?

Teninize temas edecek şekilde belinize sardığınız Ab Tronic X2, karın kaslarınıza hafif bir şekilde elektronik uyarımlar gönderir. Bu elektronik uyarımlar deri altındaki motor sinirleri harekete geçirerek karın kaslarında kasılmalar meydana getirir.

İşleyiş şekli, kasları önce harekete geçirecek bir uyarım göndermek ve ardından yeniden rahatlatmak üzerinedir. Vücudumuzun doğal kas uyarımlarını birebir olarak koplayan bu sistem tekrara dayalı olarak karın kaslarını çalıştırır.

Günümüzde bir çok profesyonel atlet ve olimpiyat sporcuları tarafından kullanılan bu teknoloji artık sizin emrinizde!

İki tane ince kalem pil ile çalışıyor. Yani karnınıza yaparken ortada gezinebiliyorum kablosuz oluşu güzel piller 2 haftada bitmedi hala. 4 tane ped var 2 ön iki arka taraftaki kemerin çıtçıtlarına takıyosun. Pedlere jel sürüp istediğin bölgene kemeri bağlıyosun çalıştır. 8 tane modu 10 tane güç seviyesi var ben bacaklarda 5. mod selülit kırmayı, göbekte 6. mod yağ kırmayı çalıştırıyorum. İlk kullandığımda anaaam bu ne dayanılır mı elektrik çarpıyo gibi oluyo derken 2 günde alıştım şimdi bacağıma 5. modda 10. seviyede yani en yüksek seviyede bile çalıştırabiliyorum. memnun kaldım tavsiye ederim.

Son düzenleme:

çok sağol ya bir alıp deneyelim biz de valla karın bölgesinde çok ihtiyacım var benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…