Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar burda hava bi kapalı görmeyin gitsin valla ne diyim böle günlerde daha güzel oluyo ben daha enerjik oluyorum nedenini bilmiyorum ama olsun mutluyum huzurluyum arkadaş.

bugün bisikleti bırakıyorum,jillian michaels a başlıyorum.herhalde kondisyonsuzluğum geçmiştir.cd yi aldığımda çok zorlanmıştım.azıcık bisikletle güç kazanıyım demiştim.şimdi alt beden,üst beden,kol kasları,sırt kasları çalıştırma zamanı:))ama sizden fikir almak istiyorum.egzersiz süresi 20 şer dakika.3 etabı var:başlangıç,orta,ileri seviye.her etabı bir süre uyguluyorsun ve hareketleri zorlanmadan yaptığında sonraki etaba geçiyorsun.ben başlangıçtan başlayacağım ama sizce günde 20 dk yeterli olur mu yoksa 2-3 tekrar mı yapayım?yoksa yarım saat bisiklet+20 dk jillian mı;?bilemedim şimdi...

kızlar menüm

sabah: 1dlm salam,kk kadar peynir,4zeytin,2 dilim ekmek,açık çay
ara:nescafe
öğlen:2 parça kırmızı et haşlama,5 kaşık bulgur pilavı,1 kase yoğurt
ara:mandalina
akşam:1findan kadar spagetti,1kaşık zeytinyağlı fasülye,kola verdiler içmedim ölece döktük

spor:100 mekik
su:1,5 litre anca içebildim.

güzellik sen bilirsinde istersen bence mantıklısı yarım saat bisikletle vucudu ısıtıp sonra jillian daha mantıklı sakatlanmaman için diyorum. çünkü yürüyüşte bile insan vücudu 20 dkdan sonra ısınıyormuş anca

günaydın kızlar burda hava bi kapalı görmeyin gitsin valla ne diyim böle günlerde daha güzel oluyo ben daha enerjik oluyorum nedenini bilmiyorum ama olsun mutluyum huzurluyum arkadaş.

nedenini bilmeye ne gerek var,önemli olan mutlu,enerjik bir güne uyanıp çevreni de nemalandırmak.şahsen ben payımı aldım senden

menü süper.kolaya karşı koymak da ayrı bir başarı:))benim elime kola,fanta,gazoz,bira,çikolata geçtimi kurtuluşu olmuyor.o nedenle bira ve bitter çikolata hariç eve girişi yasak olanlardan zatlar.

teşelkkür ederim.ben de vücut 20 dk dan sonra yağ yakmaya başlar diye duymuştum nereden duyduysam o yüzden acabalarda kalmıştım.bu hafta bu şekil deneyeyim bakalım.

Günaydın kızlarrr

Dünkü menüm:

Sabah: 1 galeta + 1 bardak light süt
Ara: 1 bardak ayran
Öğlen: 4 kaşık barbunya yemeği + 1 dilim ekmek
Ara: 10-15 gram bitter çikolata (tatlı krizi)
Akşam: Tavuk haşlama (1 küçük but) + 1 dilim ekmek
Ara: 9'lu çay.

20 dk bisikletle ısın 20 dk jillian yap zeburus bence.

Eylül ben enerjik değilim valla dün geceden beri çok fena fırtına yağmur

Kızlar yarın liste günü bildirimlerimizi öğlene kadar tamamlayalım. gelmeyenlere kendi isteğiyle ayrıldı yazacaz bu hafta. artık takımda paylaşım yapmayana tölerans yok

Su: 3 lt
Spor: 30 dk trambolin + 30 dk üst bacağa ab tronic x2

Kızlar bu arada ab tronic x2 beni inceltti siz de bir inceleyin isterseniz. Yağ yakmıyor ama inanılmaz sıkılaştırıyor. Regl döneminde karın bölgeme yapmıyorum ama geçen hafta yapmıştım çok iyi geldi. Bu aralar üst bacakta kullanıyorum farkedilir bi değişim var. Denemenizi tavsiye ederim.

menü süper.kolaya karşı koymak da ayrı bir başarı:))benim elime kola,fanta,gazoz,bira,çikolata geçtimi kurtuluşu olmuyor.o nedenle bira ve bitter çikolata hariç eve girişi yasak olanlardan zatlar.

ya bitter çikolata nolur deme %100 saf bitter sevıyorum bn

aaaa hadi bakalım tubiş ankarada yağmurlu fakat bunun tadını cıkartalım kısın guzelliğini görelim haydeeee

Kızzzzlarrrr yarın bildirim yapamayacak varsa eğer lütfennnnn akşam yada gün içinde haber versinnn

günaydın kızlar,

dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday
üzerine beyaz krem peynir
çay

öğlen
ızgara köfte
1 dilim ekmek

ara
1 mısır+pirinç patlaklı yuvarlak diyet ürününden

akşam
şehriye çorbası
ıspanak
yoğurt

su 2 lt
mesaj 9

görüşmek üzere:)

Günaydın Hepinizeeee

sonunda trambolinde çalışmaya başladım:) çoook zevkli ama bir o kadar da yrucuymuş

unutmadan dünkü menüm
sabah
yarım poğaça
çay

ara;
2 adet diet bisküvi
sütlü nescafe

öğlen
kadınbudu köfte 4 adet
2 tatlı kaşığı taze fasulye
salata( içinde 1 tatlı kaşığpı kısır vardı affedin:)
yoğurt

ara
çeyrek simit

akşam
şehriye çorbası
ıspanak
yoğurt

su 1,5 lt
mesaj 15
spor; yarım saat trambolin:)

sevgiler

günaydınnnnn

menün akşama kadar süper olmyuş ama akşam bira biraz bozmuş sanırım baş ağrısından kurtulmuş olmana sevindim geçmişler olsun

azcık karıştırmışsın menünü ama yine iyi azcık bile olsalar simit poğaça ve kısı var dikkaaaattt

işte hayalimdeki menü.ben ne zaman böylesini uygulayabileceğim bakalım:))

ya bitter çikolata nolur deme %100 saf bitter sevıyorum bn

aaaa hadi bakalım tubiş ankarada yağmurlu fakat bunun tadını cıkartalım kısın guzelliğini görelim haydeeee

hergün bir parça bitter yiyebilirsin diyor dr öz.faydalı ya ben sevmiyorum o yüzden.bin yıl evde dursa dönüp bakmam.sütlü çikolatacıyım ben.bu kilolar havadan gelmiyor işte.

nihayet trambolinimizze kavuştuk bayaa güzelmiş hem büyük hem eğlenceli ablam çocukları uyutunca başlıcaz hareketlere çok teşekkürler videolar için
gözün aydin cnm
sebze agirlikli olmus menün vede gece biraz kacirmissin cnm bide dondurmanin miktari yok artik ne kadarsa o dondurma
ne güzel cnm kisin seni hep mutlu görcez desene
cnm o neki:26: valla ne oldugunu bilmiyorum arastiracam ama bisikleti birakma bence
cok güzel cnm
ab tronix ne cnm bir aletmi yoksa egzersiz programimi neyse ben nette bakarim sonra
ben güneşli günleri seviyorum böyle günlerde uyumam lazım ama işe geldim mecburenn
ayyy cnm bende sendenim günesli günleri cok severim kapali havalar icimi karartir yani bizim buralarda her mevsim kapali oldugu icin sürekli kara bir icleyim anlain
cok güzel cnm
işte hayalimdeki menü.ben ne zaman böylesini uygulayabileceğim bakalım:))

hayallerin sana cok uzak degil cnm mutfak kadar yakin

hemen menümü yazayim
sabah
2 dilim ekmek,bir kac dilim köypeyniri,domates,salatalik
ara
1 armut
ögle
yarim tabak taze fasülye,2 dilim ekmek
aksam
birkac parca et, 1 dilim ekmek,2 bardak ayran,salata
su
1 lt anca
spor
sadece 1 saat yürüdüm calleni 2 gündür yapamiyprum yeniden baslicam
mesaj yine saymayi unuttum:26::26:
kahvalti hazirlicam oglusumda agliyor onu uyutim sonra zaman bulursam gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…