bugün bisikleti bırakıyorum,jillian michaels a başlıyorum.herhalde kondisyonsuzluğum geçmiştir.cd yi aldığımda çok zorlanmıştım.azıcık bisikletle güç kazanıyım demiştim.şimdi alt beden,üst beden,kol kasları,sırt kasları çalıştırma zamanı:))ama sizden fikir almak istiyorum.egzersiz süresi 20 şer dakika.3 etabı var:başlangıç,orta,ileri seviye.her etabı bir süre uyguluyorsun ve hareketleri zorlanmadan yaptığında sonraki etaba geçiyorsun.ben başlangıçtan başlayacağım ama sizce günde 20 dk yeterli olur mu yoksa 2-3 tekrar mı yapayım?yoksa yarım saat bisiklet+20 dk jillian mı;?bilemedim şimdi...
günaydın kızlar burda hava bi kapalı görmeyin gitsin valla ne diyim böle günlerde daha güzel oluyo ben daha enerjik oluyorum nedenini bilmiyorum ama olsun mutluyum huzurluyum arkadaş.
kızlar menüm
sabah: 1dlm salam,kk kadar peynir,4zeytin,2 dilim ekmek,açık çay
ara:nescafe
öğlen:2 parça kırmızı et haşlama,5 kaşık bulgur pilavı,1 kase yoğurt
ara:mandalina
akşam:1findan kadar spagetti,1kaşık zeytinyağlı fasülye,kola verdiler içmedim ölece döktük
spor:100 mekik
su:1,5 litre anca içebildim.
güzellik sen bilirsinde istersen bence mantıklısı yarım saat bisikletle vucudu ısıtıp sonra jillian daha mantıklı sakatlanmaman için diyorum. çünkü yürüyüşte bile insan vücudu 20 dkdan sonra ısınıyormuşanca
menü süper.kolaya karşı koymak da ayrı bir başarı:))benim elime kola,fanta,gazoz,bira,çikolata geçtimi kurtuluşu olmuyor.o nedenle bira ve bitter çikolata hariç eve girişi yasak olanlardan zatlar.
günaydın kızlarrr
Dünkü menüm:
Sabah: 1 galeta + 1 bardak light süt
ara: 1 bardak ayran
öğlen: 4 kaşık barbunya yemeği + 1 dilim ekmek
ara: 10-15 gram bitter çikolata (tatlı krizi)
akşam: Tavuk haşlama (1 küçük but) + 1 dilim ekmek
ara: 9'lu çay.
20 dk bisikletle ısın 20 dk jillian yap zeburus bence.
Eylül ben enerjik değilim valla dün geceden beri çok fena fırtına yağmur
Kızlar yarın liste günü bildirimlerimizi öğlene kadar tamamlayalım. Gelmeyenlere kendi isteğiyle ayrıldı yazacaz bu hafta. Artık takımda paylaşım yapmayana tölerans yok
ben güneşli günleri seviyorumya bitter çikolata nolur deme %100 saf bitter sevıyorum bn
aaaa hadi bakalım tubiş ankarada yağmurlu fakat bunun tadını cıkartalım kısın guzelliğini görelim haydeeee
kızlar günaydın hepinizeeee!!!!!!dün bütün gün süren baş ağrısından kurtulmuş şekilde uyanmak ne keyifli:)))menümü paylaşayım hemen:
sabah:
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
öğle
1 kepçe tarhana çorbası
1 porsiyon haşlanmış karnıbahar
200 gr yoğurt
ara
2 dilim peynir
yarım elma
akşam
4 yemek kaşığı fırında karnıbahar
2 yemek kaşığı yoğurt
gece
1 avuç fındık
1 şişe bira
dondurma
günaydın hepinizeeee
Sonunda trambolinde çalışmaya başladım:) çoook zevkli ama bir o kadar da yrucuymuş
Unutmadan dünkü menüm
Sabah
yarım poğaça
çay
ara;
2 adet diet bisküvi
sütlü nescafe
öğlen
kadınbudu köfte 4 adet
2 tatlı kaşığı taze fasulye
salata( içinde 1 tatlı kaşığpı kısır vardı affedin:)
yoğurt
ara
çeyrek simit
akşam
şehriye çorbası
ıspanak
yoğurt
su 1,5 lt
mesaj 15
spor; yarım saat trambolin:)
sevgiler
Günaydın kızlarrr
Dünkü menüm:
Sabah: 1 galeta + 1 bardak light süt
Ara: 1 bardak ayran
Öğlen: 4 kaşık barbunya yemeği + 1 dilim ekmek
Ara: 10-15 gram bitter çikolata (tatlı krizi)
Akşam: Tavuk haşlama (1 küçük but) + 1 dilim ekmek
Ara: 9'lu çay.
20 dk bisikletle ısın 20 dk jillian yap zeburus bence.
Eylül ben enerjik değilim valla dün geceden beri çok fena fırtına yağmur
Kızlar yarın liste günü bildirimlerimizi öğlene kadar tamamlayalım. gelmeyenlere kendi isteğiyle ayrıldı yazacaz bu hafta. artık takımda paylaşım yapmayana tölerans yok
ya bitter çikolata nolur deme %100 saf bitter sevıyorum bn
aaaa hadi bakalım tubiş ankarada yağmurlu fakat bunun tadını cıkartalım kısın guzelliğini görelim haydeeee
gözün aydin cnmnihayet trambolinimizze kavuştukbayaa güzelmiş hem büyük hem eğlenceli ablam çocukları uyutunca başlıcaz hareketlere çok teşekkürler videolar için
sebze agirlikli olmus menün vede gece biraz kacirmissin cnmkızlar günaydın hepinizeeee!!!!!!dün bütün gün süren baş ağrısından kurtulmuş şekilde uyanmak ne keyifli:)))menümü paylaşayım hemen:
sabah:
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
öğle
1 kepçe tarhana çorbası
1 porsiyon haşlanmış karnıbahar
200 gr yoğurt
ara
2 dilim peynir
yarım elma
akşam
4 yemek kaşığı fırında karnıbahar
2 yemek kaşığı yoğurt
gece
1 avuç fındık
1 şişe bira
dondurma
ne güzel cnm kisin seni hep mutlu görcez desenegünaydın kızlar burda hava bi kapalı görmeyin gitsin valla ne diyim böle günlerde daha güzel oluyo ben daha enerjik oluyorum nedenini bilmiyorum ama olsun mutluyum huzurluyum arkadaş.
cnm o neki:26: valla ne oldugunu bilmiyorum arastiracam ama bisikleti birakma bencebugün bisikleti bırakıyorum,jillian michaels a başlıyorum.herhalde kondisyonsuzluğum geçmiştir.cd yi aldığımda çok zorlanmıştım.azıcık bisikletle güç kazanıyım demiştim.şimdi alt beden,üst beden,kol kasları,sırt kasları çalıştırma zamanı:))ama sizden fikir almak istiyorum.egzersiz süresi 20 şer dakika.3 etabı var:başlangıç,orta,ileri seviye.her etabı bir süre uyguluyorsun ve hareketleri zorlanmadan yaptığında sonraki etaba geçiyorsun.ben başlangıçtan başlayacağım ama sizce günde 20 dk yeterli olur mu yoksa 2-3 tekrar mı yapayım?yoksa yarım saat bisiklet+20 dk jillian mı;?bilemedim şimdi...
cok güzel cnmkızlar menüm
sabah: 1dlm salam,kk kadar peynir,4zeytin,2 dilim ekmek,açık çay
ara:nescafe
öğlen:2 parça kırmızı et haşlama,5 kaşık bulgur pilavı,1 kase yoğurt
ara:mandalina
akşam:1findan kadar spagetti,1kaşık zeytinyağlı fasülye,kola verdiler içmedim ölece döktük
spor:100 mekik
su:1,5 litre anca içebildim.
ab tronix ne cnm bir aletmi yoksa egzersiz programimi neyse ben nette bakarim sonraSu: 3 lt
Spor: 30 dk trambolin + 30 dk üst bacağa ab tronic x2
Kızlar bu arada ab tronic x2 beni inceltti siz de bir inceleyin isterseniz. Yağ yakmıyor ama inanılmaz sıkılaştırıyor. Regl döneminde karın bölgeme yapmıyorum ama geçen hafta yapmıştım çok iyi geldi. Bu aralar üst bacakta kullanıyorum farkedilir bi değişim var. Denemenizi tavsiye ederim.
ayyy cnm bende sendenim günesli günleri cok severim kapali havalar icimi karartir yani bizim buralarda her mevsim kapali oldugu icin sürekli kara bir icleyim anlainben güneşli günleri seviyorumböyle günlerde uyumam lazım ama işe geldim mecburenn
cok güzel cnmgünaydın kızlar,
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday
üzerine beyaz krem peynir
çay
öğlen
ızgara köfte
1 dilim ekmek
ara
1 mısır+pirinç patlaklı yuvarlak diyet ürününden
akşam
şehriye çorbası
ıspanak
yoğurt
su 2 lt
mesaj 9
görüşmek üzere:)
işte hayalimdeki menü.ben ne zaman böylesini uygulayabileceğim bakalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?