Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hiçbirimiz hepimiz kadar güçlü değiliz

yok canım yaşlılık belirtisi değil yoğunluk belirtisi :) kafada kırk tane tilki dolaşınca öyle oluyor insan, bende kaç kere anahtarı üstünde unutup alışverişe gittim bilsen:)

canım ödem vardır, metabolizma savunmaya geçmiştir sakın bırakma sen devam ettikçe bünye mecburen direncini kıracak bir de hafta arası tartılıp boşuna moral bozmaaa

canım benim sakın kendini bırakma, senin vücudun dirence geçmiştir biraz dayan çözülür merak etme, çok su iç su hareketlendiriyor.
bence güzel hareketli bir müzik aç ve dans et moraline çok iyi gelir
cokkkkkk saolun destekleriniz icin insallah ödemdir ve insallah cabuk gecer
evet bu beşibiryerde çayını daha önce ben de denemiştim iyi geliyordu hatta geçen gün yine aktarıma uğramayı düşünmüştüm
bende cok faydasini gördüm cnm 6-7 ay önce 80 kiloydum bu cayinda destegi cok oldu bana kilo veriminde
hiçbirimiz hepimiz kadar güçlü değiliz
ne güzel söylemissin cnm
yok canım yaşlılık belirtisi değil yoğunluk belirtisi :) kafada kırk tane tilki dolaşınca öyle oluyor insan, bende kaç kere anahtarı üstünde unutup alışverişe gittim bilsen:)
ayy anahtar dedinde gecen bizde yürüyüse ciktik elma tarlalari cok bizim burda oralarda baya bi gezdik eve geldim baktim anahtar yok neyse esimin anahtariyla girdik iceri ertesi gün cocuklari okuldan aldim yürüyerek gitmistim dönüste dedim gezdigimiz yerleri bi daha gezelim belki bulurum anahtari baya bi gittik bakiyorum yokk sonra kizim bebek arabasinin cebine bakti anahtar orda bide dalga gectiler benle anne bizide birgün evde birakip disarda arama diyolar
evet ya bizde alalım çünkü şişkinliği de geçiriyor
zaten sanırım hastalanıcam kendimi çok şişkin hissediyorum bugün:2:

kekik siskinlige iyi geliyor evet cnm

kızlar sizinle ilgilenemiyorum kususra bakmayın nolur çok kalabalık tam ayak altında bilgisayarımda ondan hepinizi seviyorum öptüm

sana yakıştıramadan bu moral bozukluğunu tabiki mevsimseldir. bizi burada bırakıp gidip başka sitelerde arama

evet ya bizde alalım çünkü şişkinliği de geçiriyor
zaten sanırım hastalanıcam kendimi çok şişkin hissediyorum bugün:2:
9'lu çay alın ama bitkileri tek tek alın cidden yağ yakmaya yardımcı olduğu belli diyet ve sporla. diyetisyendeki vücut analizlerimden ben bu sonuca vardım.

Bitkiler:
Barut ağacı kabuğu
Cinnema
Yeşil çay
Biberiye
Funda yaprağı
Mate
Sinirli Ot
Çoban Çökerten
Bilye Kekik

Ama güvendiğiniz bir aktardan alın barut ağacı kabuğu ve cinnemanın kilosu 200 tl olduğundan aktarlar onlar yerine benzer bitkiler veriyolarmış barut ağacı ve cinnema yerine.

Tüm bitkilerden birer tutam yeşil çaydan iki tutam atıp sıcak suyun içinde 10-15 dk bekletiyorsunuz kaynatmıyorsunuz. Sonra süzüp içiyorsunuz günde 3-5 defa ama ben bir defa içiyorum o bile fayda sağlıyor

Son düzenleme:

tavsiyen için çok sağol canım
uygulayalım alıp bakalım denemekte fayda var

sana yakıştıramadan bu moral bozukluğunu tabiki mevsimseldir. bizi burada bırakıp gidip başka sitelerde arama
yok cnm ya ne baska sitesi ben anlamam öyle site islerinden burayi bile tesadüfen buldum zayiflamayla ilgili konular okurken 4. takim cikti karsima ve takima gelip benide alin araniza dedim o zaman zeynepece takim kaptaniydi o da aldi
zeynepece dedimde ne yapti acaba o hamileydi bebisin cinsiyeti belli oldumu acaba:26:
kızlar benim mesai bitti kaçar öptüm hepinizi

iyi aksamlar cnm

kizlar canim cok icli köfte istiyo yaa
acim ya herseyi istiyo gerci ama icli köfteyi daha siddetli istiyo

bende kakim cocuklar bir barbie görmüs tv de babasini kandirip götürdülerki alsinlar simdi gelirler kalkimde yemek hazirlim anca hazir olur sonra hürrem var kkzlar aksama lmem artik hic sporda yapmadim kalkim birazda spor yapim yoksa halim yaman

kizlar canim cok icli köfte istiyo yaa
acim ya herseyi istiyo gerci ama icli köfteyi daha siddetli istiyo

bizim burada hava kapalı ondan mıdır yoksa şu saate kadar daha 504 kalori almışım ondan mıdır bilmiyorum ama benim canım da habire bişey istiyor.uyuyayım geçer dedim,yastığa kafamı koydum sıpam uyandı(

bence artık olmustur baya oldu düşük tehlikesi vardı umarım iyidir.

babiş banada alır mı barbie alır mı?

nihayet trambolinimizze kavuştuk bayaa güzelmiş hem büyük hem eğlenceli ablam çocukları uyutunca başlıcaz hareketlere çok teşekkürler videolar için

kızlar günaydın hepinizeeee!!!!!!dün bütün gün süren baş ağrısından kurtulmuş şekilde uyanmak ne keyifli:)))menümü paylaşayım hemen:

sabah:

1 yumurta
1 dilim ekmek
2 dilim peynir

öğle

1 kepçe tarhana çorbası
1 porsiyon haşlanmış karnıbahar
200 gr yoğurt

ara

2 dilim peynir
yarım elma

akşam

4 yemek kaşığı fırında karnıbahar
2 yemek kaşığı yoğurt

gece

1 avuç fındık
1 şişe bira
dondurma

unuttum yazmayı

spor:45 dk bisiklet
su:3 litre

malum dönem öncesi acayip şişkinlik var bakalım tartıya nasıl yansıyacak.bu cuma tartılmaya korkuyorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…