sevgili arkadaşlar takım ruhu takımı oluşturan tüm bireylerin takımın amacı yönünde bütünleşmeleri ve sevgi, saygı, anlayış içersinde hedef belirlemeleriyle oluşur...
Başarı, tüm takım üyelerinin aynı noktaya odaklanması ve hedefe kilitlenmeleriyle mümkün olur
Işte bu nedenle bu takımı ayakta tutmalı ve hedefimizi oluşturarak birbirimize destek olmalıyız ki başarılı olabilelim
Haydi bir araya gelip biz olma vaktidir
Sevgiler
sabah
2 dlim ekmek,birkac dilim köy peyniri,domates,salatalik
ara
1 meyve neydi unuttum:26: zaten bu siralar cok unutkan olmusum
ögle ve aksami bir yedim saat 3 te
2 kase sebze corbasi,2 kasik kadar bulgur pilavi,2 bardak ayran,1 catal taze fasülye tadina baktim
1 saat sonra yine 1 meyve yedim ama onuda umuttum mandalinamiydi armutmuydu elmamiydi aa dur buldum muzdu
su 1 lt kadar anca ictim
3 fincan besi bir yerde
1 fincan yesil cay
spor yapamadim cocuklardan zamanim olmadi
mesajida saymadim yine zaten saysaydimda unuturdum büyük bir ihtimalle
yaslilik belirtisimi bu acaba bu kadar unutkanlik birgun kendimi bi yerlerde unutacam o olacak
evet bu beşibiryerde çayını daha önce ben de denemiştim iyi geliyordu hatta geçen gün yine aktarıma uğramayı düşünmüştüm
mevsim değişikliğine bağlı olarak vücutta ödem şişkinlik olmuştur canım sen dietini uygulamaya devam et sonucunu en iyi şekilde alcaksın merak etmesakın motivasyonunu düşürme daha da hırslanmalısın ve başarmalısın hafta arasında tartılma diyet aralarında değil haftadan haftaya tartılırsan aradaki farkı net anlaybilirsin ayrıca dediğim gibi sonbahardan kışa geçişlerde böyle durumlar olabiliyo tamamen mevsimsel olduğunu düşün bırakma kendini
canım ödem vardır, metabolizma savunmaya geçmiştir sakın bırakma sen devam ettikçe bünye mecburen direncini kıracak bir de hafta arası tartılıp boşuna moral bozmaaa
hem ödem olabilir hem de diyeti rutine oturtmamak lazım diye biliyorum ben annemin diyetisyeninden.hani bu canına yandığımın vücudu yiyecek az gelince kıtlık var deyip yediklerimizi de yağ olarak tutuyormuş ya.hiç bol yiyince aman ne güzel yamek var ben yakayım demiyor.ama bir direnç noktası oluyor,vücudunu şaşırt.ondan sonra yine kilo vermeye devam edersin.bırakayım deme sakın yazık olur.annem standart,çoğumuzun yaptığı şekilde kahvaltı eder,diyetisyeni haftada 1 veya 2 defa kahvaltısını nesfit tarzı bişeyle değiştirir.ya da ara ara bazı bitki çayları verir.
cokkkkkk saolun destekleriniz icin insallah ödemdir ve insallah cabuk gecercanım benim sakın kendini bırakma, senin vücudun dirence geçmiştir biraz dayan çözülür merak etme, çok su iç su hareketlendiriyor.
bence güzel hareketli bir müzik aç ve dans et moraline çok iyi gelir
bende cok faydasini gördüm cnm 6-7 ay önce 80 kiloydum bu cayinda destegi cok oldu bana kilo verimindeevet bu beşibiryerde çayını daha önce ben de denemiştim iyi geliyordu hatta geçen gün yine aktarıma uğramayı düşünmüştüm
ne güzel söylemissin cnmhiçbirimiz hepimiz kadar güçlü değiliz
ayy anahtar dedinde gecen bizde yürüyüse ciktik elma tarlalari cok bizim burda oralarda baya bi gezdik eve geldim baktim anahtar yok neyse esimin anahtariyla girdik iceri ertesi gün cocuklari okuldan aldim yürüyerek gitmistim dönüste dedim gezdigimiz yerleri bi daha gezelim belki bulurum anahtari baya bi gittik bakiyorum yokk sonra kizim bebek arabasinin cebine bakti anahtar ordayok canım yaşlılık belirtisi değil yoğunluk belirtisi :) kafada kırk tane tilki dolaşınca öyle oluyor insan, bende kaç kere anahtarı üstünde unutup alışverişe gittim bilsen:)
evet ya bizde alalım çünkü şişkinliği de geçiriyor
zaten sanırım hastalanıcam kendimi çok şişkin hissediyorum bugün:2:
cokkkkkk saolun destekleriniz icin insallah ödemdir ve insallah cabuk gecer
bende cok faydasini gördüm cnm 6-7 ay önce 80 kiloydum bu cayinda destegi cok oldu bana kilo veriminde
ne güzel söylemissin cnm
ayy anahtar dedinde gecen bizde yürüyüse ciktik elma tarlalari cok bizim burda oralarda baya bi gezdik eve geldim baktim anahtar yok neyse esimin anahtariyla girdik iceri ertesi gün cocuklari okuldan aldim yürüyerek gitmistim dönüste dedim gezdigimiz yerleri bi daha gezelim belki bulurum anahtari baya bi gittik bakiyorum yokk sonra kizim bebek arabasinin cebine bakti anahtar ordabide dalga gectiler benle anne bizide birgün evde birakip disarda arama diyolar
kekik siskinlige iyi geliyor evet cnm
9'lu çay alın ama bitkileri tek tek alın cidden yağ yakmaya yardımcı olduğu belli diyet ve sporla. diyetisyendeki vücut analizlerimden ben bu sonuca vardım.evet ya bizde alalım çünkü şişkinliği de geçiriyor
zaten sanırım hastalanıcam kendimi çok şişkin hissediyorum bugün:2:
9'lu çay alın ama bitkileri tek tek alın cidden yağ yakmaya yardımcı olduğu belli diyet ve sporla. diyetisyendeki vücut analizlerimden ben bu sonuca vardım.
Bitkiler:
Barut ağacı kabuğu
Cinnema
Yeşil çay
Biberiye
Funda yaprağı
Mate
Sinirli Ot
Çoban Çökerten
Bilye Kekik
Ama güvendiğiniz bir aktardan alın barut ağacı kabuğu ve cinnemanın kilosu 200 tl olduğundan aktarlar onlar yerine benzer bitkiler veriyolarmış barut ağacı ve cinnema yerine.
Tüm bitkilerden birer tutam yeşil çaydan iki tutam atıp sıcak suyun içinde 10-15 dk bekletiyorsunuz kaynatmıyorsunuz. Sonra süzüp içiyorsunuz günde 3-5 defa ama ben bir defa içiyorum o bile fayda sağlıyor
yok cnm ya ne baska sitesi ben anlamam öyle site islerinden burayi bile tesadüfen buldum zayiflamayla ilgili konular okurken 4. takim cikti karsima ve takima gelip benide alin araniza dedim o zaman zeynepece takim kaptaniydi o da aldisana yakıştıramadan bu moral bozukluğunu tabiki mevsimseldir.bizi burada bırakıp gidip başka sitelerde arama
kızlar benim mesai bitti kaçar öptüm hepinizi
kizlar canim cok icli köfte istiyo yaa
acim ya herseyi istiyo gerci ama icli köfteyi daha siddetli istiyo
yok cnm ya ne baska sitesi ben anlamam öyle site islerinden burayi bile tesadüfen buldum zayiflamayla ilgili konular okurken 4. takim cikti karsima ve takima gelip benide alin araniza dedim o zaman zeynepece takim kaptaniydi o da aldi
zeynepece dedimde ne yapti acaba o hamileydi bebisin cinsiyeti belli oldumu acaba:26:
iyi aksamlar cnm
bende kakim cocuklar bir barbie görmüs tv de babasini kandirip götürdülerki alsinlarsimdi gelirler kalkimde yemek hazirlim anca hazir olur sonra hürrem var kkzlar aksama lmem artik hic sporda yapmadim kalkim birazda spor yapim yoksa halim yaman
bence artık olmustur baya oldu düşük tehlikesi vardı umarım iyidir.
babiş banada alır mı barbie alır mı?
ben alin sana sen iste
cocuk iste ne görse istiyo
Bu arada topraks ve kardeşi için trambolin videoları
Bu 35 dakikalık ilk ısınma ve sonrasında hareketleniyor bunun 23 dakikasını yapıyorum ben Sixpax Group Class Workout on the bellicon - YouTube
ardından tempolu olana geçiyorum o 7 dk.
7 dakikalık tempolu olan Power Jump ~ tropa remix ~ it`s hot track - YouTube
Kendinizi zorlamayın çok fazla ilk günlerde hamlayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?