Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar havaları bozuk olanlara önümüzdeki yaz için bir resim hazırladım, umarım ekleyebilmişimdir.:))

canım ne kadardır kullanıyorsun, bi de sen zaten spor ve diyet yapıyorsun acaba incelme ondan mı yoksa aletten mi?

ayy cok motive oldum valla ne güzel özetlemissin
bu arada ben ciktim kizlar dedigim gibi ögleden sonra yokum aksam üstü gelirim kendinize iyi bakin kalin saglicakla

iyi gezmeler :), yiyeceklere dikkat!! bugün bem dışarda olsam kaçamak yaparmışım gibi geliyor ama yarın tartılacağım için tutuyorum kendimi, akşamı da atlatırsam tamamdır, ama yarın bi kek yiyeceğim sanırım :))

canım ne kadardır kullanıyorsun, bi de sen zaten spor ve diyet yapıyorsun acaba incelme ondan mı yoksa aletten mi?
canım ben 2 aydır spor ve diyet yapıyorum ama bu aleti 2 haftadır kullanıyorum sıkılaşmayı farkettim denemesi size kalmış ben gitti gidiyordan 33.5 tlye aldım kargo ücretsizdi.

alalım ya ihtiyacımız varrrr bak evlencem yakında zayıf olmam lazım
sen ne kadar heveslisin öyle aferin

Eki Görüntüle 531008 kızlar havaları bozuk olanlara önümüzdeki yaz için bir resim hazırladım, umarım ekleyebilmişimdir.:))
evet seneye yaza hepimiz bikini giycez kızlarrrrrrrrr benim hayalim buuuuu

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 531008

kızlar havaları bozuk olanlara önümüzdeki yaz için bir resim hazırladım, umarım ekleyebilmişimdir.:))

işte ben yaz gelsin istemiyorum o zaman zayıflamazsak mı?:44::44::44:

evde spor salonu açıcaz galiba :)) fazla bi odamız olsaydı iyi olurdu :)

gel bide bizim evi gör sabah uyanır uyanmaz bi top var karşımda

yersin yersin eminim. Ye hadi ye

işte ben yaz gelsin istemiyorum o zaman zayıflamazsak mı?:44::44::44:

gel bide bizim evi gör sabah uyanır uyanmaz bi top var karşımda

yersin yersin eminim. Ye hadi ye

ben sana kış için de kreasyon hazırlarım merak etme:)
valla yiyecem yarın czama razıyım:))

işten erken kaçtım şimdi evdeyim, birazdan çıkacağım çünkü teyzeme çocukluğumdan beri görmediğim bir tanıdığım gelmiş onu görmem lazım
sonra da gelip yemek yapacağım

kızlar merhaba çok üzgün olarak size bir şey açıklamak istiyorum inanın elimde olarak değil istemeden ben bu takımdan özür diliyorum. sizi çok seviyorum takımıda seviyorum ama mecburdum yapmak zorundaydım onun için yaptım biliyorum kızıcaksınız sende mi diyceksiniz ama yok işte olmuyo olmadı ve yaptım affedin beni olur mu? ben kare çikolata yedim bitter antep fıstıklı ben kaçar ya yapmayın affedin aaa aua aua hayır ya aaa atmayın yahu aaa uauaaauuu

vereceğiniz tüm cezalar ne yazık ki kabulüm:125::125::125::125:
yine olsa yine yaparım :83::83::83::83:

tubiş beni yakalayamaz tubiş beni yakalayamaz

Son düzenleme:

ayyy ne kadar da büyümüş maşallah kocaman olmuşşşş ahhh ahhh yaşlandık valla hatice zaman ne çabuk geçiyor. :84::84::84:
beni gören öle diyoda

yakalar valla kaçamazsın, ama bizde isteriz isteriz isteriz

sen beni baştan çıkarmadan ben kaçıyorum, byeeeeeeeeee :))

Eylülcümmmm canım benim gel buraya gel gel gel güzelim gel hiç acımayacak

bir hafta boyunca aralıksız hergün 1 saat tempolu yürüyüş yapmazsan gözüme gözükme

kızlar lütfen karar defterini ara sıra takip edelim güncellendikçe ben takımda paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…