tatlım sen işine bak bizim burası bugün sakin herkes nette geziniyor bugünlük sıkıntı yok.Tubiş inanılmaz yoğun şu anda ilgilenemiyorum ama yapılcak bişi olursa ara tamam mı burası çok kalabalık malesef ki
güzel menü sana spor için güzel bi çözüm buldumnihayet menümü yazıyorum, arkadaş izinli valla kafamı kaşıyamadım bu sabah
sabah
1 dilim tost ekmeği üzerine
1 dilim kaşar ( mikrodalgada erittim)
1 çay bardağı süt
öğlen
1 simit
1 ayran
akşam
ızgara balık salata
2 yudum fanta (yarım bardak doldurmuştum onu da içemedim, balığa yakışmadı)
su:2 lt
mesaj 11
spor
ağlama ağlama ben sana spor için vakit yaratcam evde sözben de üzüldüm spor yapamamana zaten dün
güzel menü sana spor için güzel bi çözüm buldumeftelya blue çocuklara baksın sen spor yap sonra sen çocuklara bak o spor yapsın
Ben de dünkü menümü yazayım
Sabah: 1 tost (2 dilim kepekli ekmeğe az kaşarlı) + domates + çay
Ara: 1 bardak ayran
Öğle: 1 kase yoğurt + 1 dilim ekmek
Ara: 1 erik
Akşam: 4 kaşık barbunya yemeği + 2 tane galeta
Ara: 1 diş bitter çikolata (5 gr)
Su: 3 lt
Spor: 30 dk trambolin + bacaklarıma 30 dk ab tronic
tatlım sen işine bak bizim burası bugün sakin herkes nette geziniyor bugünlük sıkıntı yok.
tamam ceza düzeltelim her gün 29 dk ek spor
tatlı rüyalar canım
valla bu yemeye ve alkole iyi kilo verdin spor sayesinde veriyorsunuz yemene de azıcık dikkat etsen bana yetişeceksin neredeysetebriklerrrrrrr
o kadar rakı mezeye göre yine iyi kilo vermişsin tebriklerben kesin 3 kilo almış olurdum :44:
tatlım sen işine bak bizim burası bugün sakin herkes nette geziniyor bugünlük sıkıntı yok.
teşekkür ederim...ah ben baskülümde 76 ları bir görsem şeref turu atçam.
valla bizim bu adam (müdür değil ama kendini müdürden üstün gören adam) burada olduğu sürece bana rahat yok gibi. ayy adam kaprisli bencil böyle bi garip nasıl anlatim ne olsa müdüre yetiştiriyogenelde bu tarz sıkıyönetimler 1 hafta 10 gün sürer unutulur, bence haftaya daha rahat olursun ama sen yine de dikkat et :)
ben de isterimmmmmmmbendeeeeeeee, sen yukarı ben aşağı ayvalık'ta buluşuruz, bi rakı balık ayvalık yaparız :)))
canım sen niye bu hafta + çıktın bakim ceza geliyor hemenslm kizlar mesajlarin hepsini okudum ama cvp yazamadim yagmur yagiyor cikip kizimi okuldan alicam.geldikten sonrada temizlige girisicem yarin dügün var gelemeyebilirim pazar bilmiyorum duruma göre bakarim bu günde temizlikten basmi bulursam gelirim
cocuklari hazirlayip cikiyorum aksam ugrayip sonuclara bakarim eylül ve ben disindahepinizi kutluyorum
valla bizim bu adam (müdür değil ama kendini müdürden üstün gören adam) burada olduğu sürece bana rahat yok gibi. ayy adam kaprisli bencil böyle bi garip nasıl anlatim ne olsa müdüre yetiştiriyo
ben de isterimmmmmmmbende 75-76 kg kişilere aynı şeyi söylüyordum indim şimdi hedefim 70in altına inmek sonra 65 sonra 60 eğer 60da kendimi beğenmezsem hedefi 55'e bile çekebilirim
canım sen niye bu hafta + çıktın bakim ceza geliyor hemenhergün 30 dk yürüyüşş
***4. TAKIM 277. ETAP***
tubis87: (77.4 / 76.2 / 1.2 / %1.55)
tfneyll: (57.6 /59.9 / -2.30 / -%3.99 )
pegasus07: ( 63.0 / 63.3 / 0.30 / -%0.48 )
galanthus: ( 72.0 / 71.5 / 0.5 / %0.69 )
zeburus: (81.7 / 80.4 / 1.3 / %1.59 )
topraks: (83.1 / 82.2 / 0.9 / %1.08 )
eftelya_blue: (68.0/ 66,5 / 1.5 / %2,21) YENİ ÜYE HEDEF KİLO:58
All Iz Well: (90 / 90 / 0 /% 0) İZİNLİ
antienne: (72.5 /72,5 / 0 / %0 ) KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
sabrina84: (76.0 / 76.0 / 0 / %0 ) İZİNLİ
4. TAKIM ORTALAMASI: %0.27
kızlar artık paylaşıyorum listeyi kimse kusura bakmasın öğleden önce bildirim yapalım dedim sabrina da gelmedi izinli yazdım onu da işleri yoluna koyup gelirse buyurur gelir gelmezse diskalifiye olur. artık tolerans yok kimseye3 tane boşuna sıfır çekiyoruz ama bu hafta katılım sağlamayanları temizlemiş olduk haftaya süper olacak herşeyyyyyyyyy
Ben de dünkü menümü yazayım
Sabah: 1 tost (2 dilim kepekli ekmeğe az kaşarlı) + domates + çay
Ara: 1 bardak ayran
Öğle: 1 kase yoğurt + 1 dilim ekmek
Ara: 1 erik
Akşam: 4 kaşık barbunya yemeği + 2 tane galeta
Ara: 1 diş bitter çikolata (5 gr)
Su: 3 lt
Spor: 30 dk trambolin + bacaklarıma 30 dk ab tronic
slm kizlar mesajlarin hepsini okudum ama cvp yazamadim yagmur yagiyor cikip kizimi okuldan alicam.geldikten sonrada temizlige girisicem yarin dügün var gelemeyebilirim pazar bilmiyorum duruma göre bakarim bu günde temizlikten basmi bulursam gelirim
cocuklari hazirlayip cikiyorum aksam ugrayip sonuclara bakarim eylül ve ben disindahepinizi kutluyorum
kızlar o kadar sinirliyim ki bu yanımda duran muhasebecı aptal kız yuzunden hem onun işini yapıyorum hem arkasını topluyorum aptalınbide niye yapmadın diyorum unuttum ay hastayım ondan bilmem ne delirtecek beni ya seytan diyo sık gırtlagını öldür. yok yetiştiremiyorum yok yapamıyorum hastayım miğdem bulandı acıktım zıkkım ya valla mıy mıy mıy sıkıldım ya :84::84::84: bana da yazık müdür kızdı faturaları girmedi diye mesaıye kal dedi uzuldum ostim burası tek gidemez dedim yardım ettim aptala boşuna yapmışım ya ne acıyosun yapsın otursun sanane yok ılla ınsanlık yapıcam su cuma gunu hakkımı helal etmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?