Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tubiş inanılmaz yoğun şu anda ilgilenemiyorum ama yapılcak bişi olursa ara tamam mı burası çok kalabalık malesef ki

güzel menü sana spor için güzel bi çözüm buldum eftelya blue çocuklara baksın sen spor yap sonra sen çocuklara bak o spor yapsın

ağlama ağlama ben sana spor için vakit yaratcam evde söz ben de üzüldüm spor yapamamana zaten dün

güzel menü sana spor için güzel bi çözüm buldum eftelya blue çocuklara baksın sen spor yap sonra sen çocuklara bak o spor yapsın

ben denedim onu ama benimle uyumuyolar ikisi de annesiyle uyumak istiyo bölece ablama vakit kalmıyo o onları uyuturken ben bol bol spor yapıyorum
ama çocuklar uyumadan önce ilgilencem ben oyalayabilirsek o arada sporunu yapabilir die düşündüm

Ben de dünkü menümü yazayım

Sabah: 1 tost (2 dilim kepekli ekmeğe az kaşarlı) + domates + çay
Ara: 1 bardak ayran
Öğle: 1 kase yoğurt + 1 dilim ekmek
Ara: 1 erik
Akşam: 4 kaşık barbunya yemeği + 2 tane galeta
Ara: 1 diş bitter çikolata (5 gr)

Su: 3 lt
Spor: 30 dk trambolin + bacaklarıma 30 dk ab tronic

menün çok güzelmiş şu ab tronic ten alcam ben de özellikle karın bölgem için

tatlım sen işine bak bizim burası bugün sakin herkes nette geziniyor bugünlük sıkıntı yok.

bizim şirketin sistemleri çöktü yeni düzenleme yapılıyor o yüzden ne müşteri girişi yapılıyor ne fatura kesiliyor muhtemelen akşama kadar oturcaz ama internete giriş de yavaş olduğu için sistem atıyo beni sürekli ısrarla çabalıyorum

tamam ceza düzeltelim her gün 29 dk ek spor

tamam şimdi oldu:)))bu hafta vücut şaşırtması yapmam gerekecek sanırsam.benim psikolojik direnç noktalarımdan birisi 80.cezamı da destek amaçlı kullanırım artık:))bir de şu doğum sonrası regl düzensizliğini halletsem.1 haftadır şişiyorum boşuna(galiba bir kaç ay sinir etçek beni.

o kadar rakı mezeye göre yine iyi kilo vermişsin tebrikler ben kesin 3 kilo almış olurdum:44:

e bünye alışık.8 yıldır haftada 2 rakı,2 bira gecemiz olur.benim sıkıntım abur cuburlar ve ekmekti.hani makarnayla ekmek yiyen tip vardır ya o bendim işte:))biranın nyanındaki cipsler,rakını yanındaki güzel rus salatası.onları attım.sıra alkolü haftada 1 e indirmekte.bakalım bu hafta yeniden yapılanmaya gidiyorujm olacakmı.

tatlım sen işine bak bizim burası bugün sakin herkes nette geziniyor bugünlük sıkıntı yok.

genelde bu tarz sıkıyönetimler 1 hafta 10 gün sürer unutulur, bence haftaya daha rahat olursun ama sen yine de dikkat et :)

slm kizlar mesajlarin hepsini okudum ama cvp yazamadim yagmur yagiyor cikip kizimi okuldan alicam.geldikten sonrada temizlige girisicem yarin dügün var gelemeyebilirim pazar bilmiyorum duruma göre bakarim bu günde temizlikten basmi bulursam gelirim
cocuklari hazirlayip cikiyorum aksam ugrayip sonuclara bakarim eylül ve ben disinda hepinizi kutluyorum

genelde bu tarz sıkıyönetimler 1 hafta 10 gün sürer unutulur, bence haftaya daha rahat olursun ama sen yine de dikkat et :)
valla bizim bu adam (müdür değil ama kendini müdürden üstün gören adam) burada olduğu sürece bana rahat yok gibi. ayy adam kaprisli bencil böyle bi garip nasıl anlatim ne olsa müdüre yetiştiriyo

bendeeeeeeee, sen yukarı ben aşağı ayvalık'ta buluşuruz, bi rakı balık ayvalık yaparız :)))
ben de isterimmmmmmm bende 75-76 kg kişilere aynı şeyi söylüyordum indim şimdi hedefim 70in altına inmek sonra 65 sonra 60 eğer 60da kendimi beğenmezsem hedefi 55'e bile çekebilirim

canım sen niye bu hafta + çıktın bakim ceza geliyor hemen hergün 30 dk yürüyüşş

***4. TAKIM 277. ETAP***

tubis87: (77.4 / 76.2 / 1.2 / %1.55)
tfneyll: (57.6 /59.9 / -2.30 / -%3.99 )
pegasus07: ( 63.0 / 63.3 / 0.30 / -%0.48 )
galanthus: ( 72.0 / 71.5 / 0.5 / %0.69 )
zeburus: (81.7 / 80.4 / 1.3 / %1.59 )
topraks: (83.1 / 82.2 / 0.9 / %1.08 )
eftelya_blue: (68.0/ 66,5 / 1.5 / %2,21) YENİ ÜYE HEDEF KİLO:58
All Iz Well: (90 / 90 / 0 /% 0) İZİNLİ
antienne: (72.5 /72,5 / 0 / %0 ) KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
sabrina84: (76.0 / 76.0 / 0 / %0 ) İZİNLİ

4. TAKIM ORTALAMASI: %0.27

kızlar artık paylaşıyorum listeyi kimse kusura bakmasın öğleden önce bildirim yapalım dedim sabrina da gelmedi izinli yazdım onu da işleri yoluna koyup gelirse buyurur gelir gelmezse diskalifiye olur. artık tolerans yok kimseye 3 tane boşuna sıfır çekiyoruz ama bu hafta katılım sağlamayanları temizlemiş olduk haftaya süper olacak herşeyyyyyyyyy

Son düzenleme:

gel güzelim sen de gel :) sen de sola doğru gel, ayvalık güzelll, balık güzelll :))

haftaya bomba gibi geliyoruz, tutmayın biziiiiiiiiiiiiiii

gayet sade ve güzel olmuş tatlım menün gayet iyi çok hoş ben beğendim

ben kendime bugün yuhhhhh diyorummm hıh ama sen neden + sın bakım?

kızlar o kadar sinirliyim ki bu yanımda duran muhasebecı aptal kız yuzunden hem onun işini yapıyorum hem arkasını topluyorum aptalın bide niye yapmadın diyorum unuttum ay hastayım ondan bilmem ne delirtecek beni ya seytan diyo sık gırtlagını öldür. yok yetiştiremiyorum yok yapamıyorum hastayım miğdem bulandı acıktım zıkkım ya valla mıy mıy mıy sıkıldım ya :84::84::84: bana da yazık müdür kızdı faturaları girmedi diye mesaıye kal dedi uzuldum ostim burası tek gidemez dedim yardım ettim aptala boşuna yapmışım ya ne acıyosun yapsın otursun sanane yok ılla ınsanlık yapıcam su cuma gunu hakkımı helal etmıyorum.

sinirlenme arkadaşım, derin nefes al, bir bitki çayı iç, boşver geçer bunlar maalesef iş hayatında oluyor böyle şeyler.
iyilik yap at denize merak etme o seni bulur, iyilik yaptığın kişinin seni anlaması gerekmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…