kızlar o kadar sinirliyim ki bu yanımda duran muhasebecı aptal kız yuzunden hem onun işini yapıyorum hem arkasını topluyorum aptalınbide niye yapmadın diyorum unuttum ay hastayım ondan bilmem ne delirtecek beni ya seytan diyo sık gırtlagını öldür. yok yetiştiremiyorum yok yapamıyorum hastayım miğdem bulandı acıktım zıkkım ya valla mıy mıy mıy sıkıldım ya :84::84::84: bana da yazık müdür kızdı faturaları girmedi diye mesaıye kal dedi uzuldum ostim burası tek gidemez dedim yardım ettim aptala boşuna yapmışım ya ne acıyosun yapsın otursun sanane yok ılla ınsanlık yapıcam su cuma gunu hakkımı helal etmıyorum.
bende bilmiyorum niyevalla bizim bu adam (müdür değil ama kendini müdürden üstün gören adam) burada olduğu sürece bana rahat yok gibi. ayy adam kaprisli bencil böyle bi garip nasıl anlatim ne olsa müdüre yetiştiriyo
ben de isterimmmmmmmbende 75-76 kg kişilere aynı şeyi söylüyordum indim şimdi hedefim 70in altına inmek sonra 65 sonra 60 eğer 60da kendimi beğenmezsem hedefi 55'e bile çekebilirim
canım sen niye bu hafta + çıktın bakim ceza geliyor hemenhergün 30 dk yürüyüşş
bende gelimmigel güzelim sen de gel :) sen de sola doğru gel, ayvalık güzelll, balık güzelll :))
gayet sade ve güzel olmuş tatlım menün gayet iyi çok hoş ben beğendim
ben kendime bugün yuhhhhh diyorummm hıhama sen neden + sın bakım?
***4. TAKIM 278. ETAP***
tubis87: (77.4 / 76.2 / 1.2 / %1.55)
tfneyll: (57.6 /59.9 / -2.30 / -%3.99 )
pegasus07: ( 63.0 / 63.3 / 0.30 / -%0.48 )
galanthus: ( 72.0 / 71.5 / 0.5 / %0.69 )
zeburus: (81.7 / 80.4 / 1.3 / %1.59 )
topraks: (83.1 / 82.2 / 0.9 / %1.08 )
eftelya_blue: (68.0/ 66,5 / 1.5 / %2,21) YENİ ÜYE HEDEF KİLO:58
All Iz Well: (90 / 90 / 0 /% 0) İZİNLİ
antienne: (72.5 /72,5 / 0 / %0 ) KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
sabrina84: (76.0 / 76.0 / 0 / %0 ) İZİNLİ
4. TAKIM ORTALAMASI: %0.27
Evet kızlar listemizi paylaşım alanında yayınladım bakalım kaçıncı olacazz
yarın yağmur yağsın,şimşek çaksın nolur nolur.yine mangal hayali kuruyoruz yaaaa....
canım yarın yurt genelinde hava güneşli demekki azıcık et bol salata az bi ekmekle geçiştireceksin alkol yasakyarın yağmur yağsın,şimşek çaksın nolur nolur.yine mangal hayali kuruyoruz yaaaa....
inşallah alırız ama bu hafta iyi kilo verenler var alamayabiliriz.insallah sonlara kalmayiz bu arada eftelyadan bireysel derece alacaz gibi hadi insallah
1 kadehçik iç sonra da 50 mekik çek izin verdimkizlar benim herifde aksama sampanya almis 1 kadehe izin varmi
:18::18::18::18:
kolay gelsinnnis ve yemek beni bekler sizlere güzel sohbetler
bende bilmiyorum niyekac gündür dogru düzgün spor yapamadim sadece yürüyüs belki ondandir bilmiyorum,mmmm
bende gelimmi
bende seni görünce yuhhdedim cnm benimki bilmiyorum ya bu hafta cok sikintili gecti cocuklar falan sporu ihmal ettim ondandir heralde ama haftaya bireyselde birinci olmazsan istifa edicem bakin
şimdiden söylüyorum bu öğlen kumpir yiyorum, ama içinde sadece salata var( lahana, havuç, mısır, zeytin)
altına açıklama alıntısı da yapıyorum, kazaya kurban gitmeyeyim:))
"Son derece besleyici bir kök yumrusu olan patates hiç yağ içermez. Orta boy haşlanmış ya da fırında pişirilmiş bir patates sadece 100 kalori verir. Lifli bir besin olduğu için hazma yararlıdır. Elma armut veya ayvadan daha fazla C vitamini içerir bir patates günlük C vitamini ihtiyacını karşılar. Ispanaktan daha fazla demir içerir. İçindeki B6 vitamini ile iştah açar sakinleştirir bağışıklık sistemini güçlendirir. "(alıntıdır)
yarın yağmur yağsın,şimşek çaksın nolur nolur.yine mangal hayali kuruyoruz yaaaa....
kizlar benim herifde aksama sampanya almis 1 kadehe izin varmi
:18::18::18::18:
amin desem kızarmısın?:18::18:
iç iç tabi benden de bi 50 mekik hadi hayırlı olsun.
canım yarın yurt genelinde hava güneşli demekki azıcık et bol salata az bi ekmekle geçiştireceksin alkol yasak
inşallah alırız ama bu hafta iyi kilo verenler var alamayabiliriz.
1 kadehçik iç sonra da 50 mekik çek izin verdim
kolay gelsinnn
şimdi deniz kenarına kurmuşuz soframızı,etler pişmiş,salatamız hazır,oturmuşuz gelecek hayalleri kuruyoruz,keyif gırla.ya gel de içme şimdi....rakımı da içeyim cezamı da çekeyim olmazmı?
nasıl kızarım,ben 2 gündür dualardayım:)))
iç ama 1 duble sadece kafayı bulmak yokşimdi deniz kenarına kurmuşuz soframızı,etler pişmiş,salatamız hazır,oturmuşuz gelecek hayalleri kuruyoruz,keyif gırla.ya gel de içme şimdi....rakımı da içeyim cezamı da çekeyim olmazmı?
canım gördüm dün onu kendi bilir kilo vermek istemeyene zorla verdiremeyiz. diskalifiye olacak izinden dönmediği için.TUBİŞ ebrugül ayın 6sında gelmiş ama neden yazmdan gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?